Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 125 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η δεύτερη κατάθεση το Σαββάτο 16/11.

Αφού έφαγα την φόλα από την Εμμανουέλα συνέχισα την μίνι-βολίτσα μου στην περιοχή ώσπου έφτασα σε αυτό το υπόγειο μπουρδελάκι. Ομολογουμένως δεν είχα και τις καλύτερες εντυπώσεις από το χώρο αλλά για χατίρι της ενημέρωσης πέρασα να δω τι παίζει. Δυστυχώς στο αριστερό σπιτάκι έπαιζε η Μάγδα (υπάρχει κριτική για αυτήν) και στο αριστερό μια κοπέλα που λεγόταν Νάνσυ.

Την Νάνσυ δεν την είχα ξαναδεί και κάθισα να την περιμένω μιας και ήταν στο δωμάτιο. Περίμενα αρκετή ώρα μαζί με άλλους συναγωνιστές πιάνοντας την κουβέντα με τις δύο φιλικές τσατσάδες-γιαγιές των δύο οικημάτων. Η Νάνσυ έκανε αρκετή ώρα αλλά κάποια στιγμή ξεπρόβαλε από το δωμάτιο. Πρόκειται για κοπέλα μετρίου αναστήματος, αδύνατη με καλό κορμί, πρόσωπο συμπαθητικό με ξανθό μαλλί μέχρι το σαγόνι και βυζάρες τεράστιες. Αποφάσισα να περάσω μην έχοντας άλλο χρόνο να ξοδέψω σε βόλτα.

Πέρασα στο δωμάτιο που είχα πάρει και την Βικτώρια την Σέξυ και με χαρά διαπίστωσα ότι είχαν φτιάξει την κρεμάστρα. Παρόλα αυτά ο χώρος παραμένει σαν κελί φυλακής, μικρός με ένα μικροσκοπικό νιπτήρα, μετρίας καθαριότητας και με λιγοστό φώς. Απέξω άκουγα την τσατσά που διαπλεκτιζόταν με έναν τυπάλδο.

Η Νάνσυ δεν άργησε να έρθει. Πρώτο πράγμα που διαπίστωσα ήταν ότι η φάτσα της δεν ήταν τόσο όμορφη αλλά μάλλον μέτρια προς ασχημούλα. Βέβαια δεν με πειράζουν μπαζοκαταστάσεις οπότε δεν λειτούργησε αποτρεπτικά. Αντίθετα με έκανε να φουντώσω κάπως. Τα βυζιά της είναι υπέροχα σαν δύο μαξιλαράκια, μαλακά και τρυφερά και φρόντισα να τα απολαύσω όσο μπορούσα. Η ίδια δεν έδειχνε να ξέρει να τα χρησιμοποιεί, μιας και η δική της συμμετοχή περιοριζόταν σε διάφορα γλυψήματα και φιλάκια, τυπικά δηλαδή πράγματα, αντί να βάλει μπρος τις βυζάρες της για να παίξει μπάλα. Παρόλα αυτά ο μπούτσος μου είχε γίνει κάγκελο και ήμουν έτοιμος για δράση.

Πέρασμα προφυλακτικού και πίπα: καλή μεν αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Πάλι περίμενα περισσότερη βυζοσυμμετοχή, κανένα ισπανικό κ.α. αλλά μαλακίες, τίποτα. Απογοητευμένος ελαφρώς την έβαλα να κάτσει πάνω μου κάτι που έκανε με χαρά και την γάμησα όσο μπορούσα μιας και το ζώων μετατόπιζε το βάρος στην λεκάνη της πότε ουσιαστικά καθόταν πάνω μου και δεν με άφηνε να κινηθώ. Κάπως ξενέρωσα με αυτή την αμπαλοσύνη της οπότε την γύρισα για ιεραποστολικό. Εκεί τα πήγε κάπως καλύτερα με πιο ζωντανή συμμετοχή και κοιτόντας με σαν την βοδάρα. Ξανακαύλωσα στα αρχικά δυνατά επίπεδα και τελείωσα δυναμικά μέσα της.

Συνοπτικά θα έλεγα ότι είναι μια μέτρια περίπτωση, που προτείνεται μόνο αποκλειστικά στους λάτρεις του μεγάλου στήθους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού