Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η επίσκεψη έγινε το Σαββάτο 16/11.

Έπειτα από μικρή βόλτα στην περιοχή αποφάσισα να καταθέσω στην Εμμανουέλα. Την συγκεκριμένη κοπέλα την θυμάμαι πολλά χρόνια να γυροφέρνει στη Φυλής, αλλά δεν είχα καταθέσει ποτέ, παρόλο που η ποντοκόφατσα της με έλκυε κάπως. Οπότε αποφασίζοντας κάποια εκείνη την ημέρα να κλείσω τους λογαριασμούς μου μαζί της (και με τον εαυτό μου) άφησα τα βήματα μου να με οδηγήσουν στο συγκεκριμένο μπουρδελάκι.

Ο τσάτσος μου παρουσίασε την Εμμανουέλα αλλά και μια αδιάφορη ως προς εμένα κοπέλα. Φυσικά και επέλεξα την πρώτη, άλλωστε για αυτό είχα έρθει. Για όσους δεν την γνωρίζουν η Εμμανουέλα είναι ψηλή, με υπέροχο κορμί λαμπάδα, μικρό στήθος και μέτρια φάτσα. Θυμίζει την υπηρέτρια της Μαρκορά από το "Δύο ξένοι" στο πολύ πιο όμορφο βέβαια. Παρόλα αυτά βγάζει κάτι πολύ πρόστυχο, κάτι σαν την "σαβούρα που θέλεις να γαμήσεις αλλά ντρέπεσαι να το πείς", βέβαια το σώμα της βάζει κάτω πολλές: αδύνατη, σφιχτή με ποδάρες και υπέροχο κώλο.

Πλήρωσα χωρίς δευτερη σκέψη το εικοσάρικο και ο τσάτσος με οδήγησε στο ένα δωμάτιο. Έχω καταθέσει πολύ λίγες φορές εκεί και ο χώρος έχει μείνει ίδιος. Μέτρια έως μηδαμινή διακόσμηση, ένα απλό κρεβάτι με ένα κομοδίνο, ψιλοβρώμικα και γενικά προχειρότητα. Στους τοίχους υπάρχουν συνθήματα που απευθύνονται κυρίως στην προηγούμενη κοπέλα που εργαζόταν στον οίκο αυτό, την Αλεξάνδρα (πιθανόν να τα έγραψε και η ίδια).

H Εμμανουέλα μπήκε χαρούμενη στο δωμάτιο. Με χαιρέτησε και με είπε ότι δεν με έχει ξαναδεί και έβγαλε το εσώρουχο της, ενώ εγώ την άρπαξα στην αγκαλιά μου. Με την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι η αίσθηση του σώματος της ήταν υπέροχη, καθώς το δέρμα της ήταν απαλό και βελούδινο, ιδανικό για να το γλύφεις για ώρες. Τυχερός όποιος την γαμάει.Δυστυχώς όμως παρόλο που ήταν ευδιάθετη δεν έδειξε να έχει όρεξη για δουλεία. Για τα λιγοστά προκαταρκτικά επίμεληθηκα κυρίως εγώ ενώ εκείνη με ψιλοέγλυψε λίγο και αυτό έσπευσε να περάσει λάστιχο στον ημισηκωμένο πούτσο μου κάτι που με δυσαρέστησε. Έπειτα προχώρησε σε πίπα, καλή μέν αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο: προσανατολισμένη στο "κεφάλι" και αποφεύγοντας το υπόλοιπο πούτσο καθώς και την γύρω περιοχή. Μάλιστα όταν της ζήτησα να με γλύψει στα αρχίδια αρνήθηκε, ξενερώνοντας με έτσι περισσότερο.

Αφού κατάφερει να σηκώσει κάπως την σημαία προχωρήσαμε σε σεξάκι: πρώτα με αυτήν από πάνω, έπειτα ιεραποστολικό και τέλος με πισοκολλητό. Και στις τρείς στάσεις αν και στήθηκε αρκετά καλά, έδειξε να μην έχει διάθεση να ακολουθήσει τους δικούς μου ρυθμούς αλλά προτίμησε τους δικούς της και ειδικά όταν είχε ανεβεί από πάνω με ξενέρωσε αρκετά. Η συμμετοχή επίσης μέτρια και τυπική. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να με φύγει όλη η διάθεση και να τελειώσω με το χέρι. Έπειτα προφανώς αντιλαμβανόμενη ότι δεν πέρασα καλά το απέδωσε στο ότι "δεν ήταν η μέρα μου" και ίσως κάποια άλλη φορά. Βέβαια για μένα άλλη φορά θα υπάρξει πολύ δύσκολα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2013
Κοντή είναι η Εμμανουέλα!Αν βγάλει το πορνοτάκουνα 1.50 είναι ...
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
21 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ρε Βελουχιωτη ζεις εσύ; Δε σε έφαγε ο Μπεμπας;
21 Νοεμβρίου, 2013
όταν τα έβγαλε είχε ήδη ξαπλώσει. Πάντως πάνω από 1:60 μου φάνηκε!
22 Νοεμβρίου, 2013

Όχι, ρε φίλε!Αφού φοράει στριπτιζοπάπουτσα με τακούνι 25 πόντους.Δεν είναι πάνω από 1.60 με τίποτα.
Αλλά και να είναι, που δεν το νομίζω, αφού εσύ δεν πέρασες καλά μαζί της, μιας και "δεν ήταν η μέρα της" λίγη σημασία έχει ...
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
22 Νοεμβρίου, 2013

Με έφαγε μπεμπάς-ικα ο πούστηςςς ....... Μεγάλο χαμόγελο
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5