Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Την προηγούμενη Παρασκευή μετά από ποτά με συναδέρφους σε κυριλέ και δήθεν μαγαζιά είχα απόλυτη ανάγκη μια γερή δόση καλτίλας και παρακμής. Η βόλτα στο Μετάξι ήταν επομένως μονόδρομος, πήγαινα από σπιτάκι σε σπιτάκι ψάχνοντας για κάτι άθλιο και απαξιωμένο να γαμήσω. Στο δεξιά σπιτάκι της Ιάσωνος 44 πέτυχα το ρουμανικό θωρηκτό Νικόλ, που με καυλάντισε δυνατά στο σαλόνι και με έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη να καταθέσω το πορνοπαράβολο.

Εμφάνιση Νικόλ: μελαχρινή κοντόχοντρη πιτσιρίκα, με συμπαθητική φατσούλα, κοιλάρα, κωλάρα γεμάτη κυτταρίτιδα και βυζάρες (αν και σε σχέση με τα κιλά της θα μπορούσαν να είναι και μεγαλύτερες). Παρά τα πολλά κιλά της το κορμί της είναι αρκετά σφιχτό, προφανώς και λόγω της μικρής της ηλικίας, ενώ έχει και σε κάποιο σημείο ένα μεγάλο τατουάζ. Να τονίσω ότι το χειρότερο στην εμφάνισή της δεν είναι τα κιλά της, αλλά η, όπως παρατήρησα αργότερα στο δωμάτιο, υπερβολικά έντονη τριχοφυΐα της, στο πρόσωπο / κροτάφους, στα αξύριστα πόδια της που τσίμπαγαν πιο πολύ από τα δικά μου γένια (!) και το χειρότερο στην κοιλιά της (!!!). Για μασχάλες δεν πρόσεξα επειδή φοβήθηκα πως θα αντικρύσω το δάσος του Σέιχ-Σου.

Με το που μπήκα στο δωμάτιο πήρε τη μύτη μου μια ρομαντική μυρωδιά ποδαροχυσοκωλίλας. Η τσατσά που με συνόδευσε σε αυτό έκρινε πως όντως η μυρωδιά είναι έντονη, οπότε επέστρεψε και έριξε μπόλικο άρωμα, δημιουργώντας μια μείξη μυρωδιών που μόνο στα μπουρδέλα του Μεταξιού μπορεί κανείς να συναντήσει. Καθώς εγώ ξαπλωμένος αναρωτιόμουν για ποιον ακριβώς λόγο επισκέπτομαι αυτά τα μέρη, ήρθε στο δωμάτιο και το τριχωτό θωρηκτό. Αφαίρεσε το ολόσωμο εσώρουχο που φορούσε και ήρθε δίπλα μου κάθετα προς εμένα, πέρασε την καπότα στην κοιμισμένη μου τσαπού σαν κάλτσα και ξεκίνησε το τρομπόνι. Αρκετά φιλότιμη πίπα, με ανόρθωσε για τα καλά, αλλά η μαλακία είναι πως η τύπισσα είχε κάτσει σαν κουβάρι και δεν μπορούσα να χουφτώνω όπως θα ήθελα τα κρέατά της. Όταν είδε πως ατσάλωσα με ρώτησε πως θέλω να ξεκινήσουμε και της είπα να έρθει από πάνω. Η Νικόλ το αρνήθηκε και μου είπε πως προτιμάει να τη γαμήσω εγώ και έλαβε θέση με τα πόδια ανοικτά. Άρχισα λοιπόν να τη γαμάω, ενώ ταυτόχρονα έπαιζα με τη μουνάρα της. Η συμμετοχή της ήταν ανύπαρκτη, με κοιτούσε που πάλευα με τα λίπη της και απλά με περίμενε να τελειώσω. Σε αυτήν τη στάση είναι που παρατήρησα την έντονη τριχοφυΐα, η οποία σε συνδυασμό με την απάθειά της άρχισε να απομακρύνει την αιμάτωση από το πουλί μου. Για να προλάβω την πλήρη πτώση της ζήτησα να γυρίσει στα τέσσερα. Εκεί κάπως καλυτέρεψαν τα πράγματα, ζωήρεψε η Νικόλ, χόρταινε και μένα το μάτι μου να βλέπει τα στρέμματα της κωλάρας της, οπότε τη σφυροκόπησα με δύναμη για κάποια λεπτά μέχρι που παρέδωσα το λευκό πυρ.

Συνοψίζοντας, η Νικόλ αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα «οι χοντρές/άσχημες κάνουν καλό γαμήσι». Δε συστήνεται ούτε καν για ελεφαντολάγνους, μιας και υπάρχουν πολύ καλύτερες της όρκες στην περιοχή, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υπηρεσίες.

Χρόνος παραμονής της Νικόλ στο δωμάτιο 8 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική