Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 81 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Τη Λάνα είχα σκοπό να τη δοκιμάσω από το καλοκαίρι, λόγω των καλών σχολίων που είχα διαβάσει για αυτήν. Παρόλα αυτά δεν τα είχα καταφέρει, καθώς συνήθως ξεκινάω την τσάρκα μου από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου και πάντα προλάβαινε κάποια άλλη πόρνη να δεχτεί το σπέρμα μου. Όταν επιτέλους κατάφερα να τη συναντήσω πέρασα στο δωμάτιο χωρίς δεύτερη σκέψη, παρόλο που δεν ενθουσιάστηκα και πολύ από το σαλονάρισμά της.

Εμφάνιση Λάνας: Ρωσικό (κατά τα λεγόμενά της) μίλφ, με σκούρο ξανθό κοντό μαλλί, μέτρια φάτσα που δείχνει την ηλικία της, μαυρισμένη επιδερμίδα, καλό γενικά κορμί με ωραίο κώλο και μικρό βυζί.

Όπως γράφω και στον τίτλο της κριτικής, η συμμετοχή της στο δωμάτιο δε με ενθουσίασε. Από την αρχή μου έβγαλε μια απροσδιόριστη αίσθηση βιασύνης, δε με πίεσε σε σχέση με το χρόνο, απλά ο τρόπος που έκανε τα πάντα μου έδωσε αυτήν την εντύπωση. Ξεκίνησε με απαλά φιλάκια στο στήθος μου και τρίψιμο του πούτσου στο σώμα της, μέχρι που υπήρξε η απαραίτητη αιμάτωση ώστε να τον περιβάλει με καπότα. Η πίπα της ήταν καλούτσικη αν και με αρκετό χέρι, και διήρκησε αρκετή ώρα. Νομίζω πως αν δεν της ζητούσα να σταματήσει και να έρθει από πάνω θα την πήγαινε για τελειωτική, καθώς προς το τέλος πιο πολύ έμοιαζε με μαλακία παρά με πίπα. Στην ιππασία επέδειξε δυναμικό κοπάνημα, αλλά βαρέθηκε γρήγορα και μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση. Την έστησα στα τέσσερα, όπου είχε καλή στάση, και άρχισα να τη σφυροκοπάω με δύναμη και να μπατσίζω τα κωλομέρια της, ενώ αυτή έβγαζε κάποια βογγητά και μου ζήταγε να τη γαμήσω πιο δυνατά. Σε αυτήν τη στάση την είχα καταβρεί είναι αλήθεια, έβλεπα και τα tan lines από το μαγιό της και καύλωνα περισσότερο, αλλά η τύπισσα άρχισε να μου μαλάζει τα αρχίδια. Αυτήν τη μαλακία έχω παρατηρήσει πως την κάνουν πολλές πουτάνες, πιθανολογώ επειδή έτσι νομίζουν πως θα επιταχύνουν την εκσπερμάτωσή μας, λες και τα αρχίδια είναι το λυχνάρι και το χύσι μας το τζίνι. Εμένα πάντως με εκνευρίζει αυτό το χούφτωμα των αρχιδιών, οπότε της είπα να το σταματήσει και της κατέβασα εγώ το χέρι όταν δεν το έκανε από μόνη της. Μετά από λίγο άρχισε τα ίδια, οπότε τη γύρισα σε ιεραποστολικό, με το πόδι της στον ώμο μου. Στη στάση αυτή η Λάνα άρχισε να τρίβει τις θηλές μου και με προέτρεπε να τη γαμήσω δυνατότερα, κάτι που έπραξα και μετά από λίγο έχυσα.

Σε γενικές γραμμές, δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα με τη Λάνα, δε μου αρνήθηκε κάτι ούτε με έπρηξε με «μη» και «όχι». Παρόλα αυτά, δεν το ευχαριστήθηκα το γαμήσι μαζί της, καθώς ο τρόπος που γαμιόταν μου φάνηκε πολύ βιαστικός και ψεύτικος.

Χρόνος παραμονής της Λάνας στο δωμάτιο 10 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Λάνα
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική