Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 127 10
Μπουρδέλα
138785
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η μικρή Ρωσσίδα Έλενα είναι ενα 20χρονο ζουμερό πιπινάκι που γαμιέται γιατί έτσι του είπε η μεγάλη Ρωσσίδα μαμά του ότι κάνουν οι γυναίκες με τους άντρες!!!!Γι' αυτό κοιτάει να σε ικανοποιήσει όπως μπορεί καλύτερα!!!Τώρα αν αυτό συνδυάζεται και με κανένα φουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό...ε τότε βρήκε λύση στον επαγγελματικό της προσανατολισμό!!!
Είναι δεκτικό,ζωηρό και πρόθυμο.Και πασάς να καθίσεις και να μην κουνιέσαι θα προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει..Βέβαια από μέσα της θα σκέφτεται "με τι μαλάκα έμπλεξα"!!!!
Έχει τις λαβές και τις καμπύλες που πρέπουν στην ηλικία του, όμορφο κι αγνό προσωπάκι και είμαι σίγουρος ότι όταν μιλάει με τις φίλες του στο facebook μιλάει για το σεξ με το ίδιο απενοχοποιημένο ύφος που θα μιλάει για το μανικιούρ...!!!Άλλος κόσμος...χωρίς κομπλεξ!!!
Υ.Γ.
Κατά τη γνώμη μου είναι ιεροσυλία να γαμάς από τον κώλο αυτό το κοριτσάκι που θέλει στοργή,χάδια και φιλάκια!!!Κι επειδή το έκανα, και προτίθεμαι να το ξανακάνω , ετοιμάζομαι για τη Νέμεση!!!
Είναι δεκτικό,ζωηρό και πρόθυμο.Και πασάς να καθίσεις και να μην κουνιέσαι θα προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει..Βέβαια από μέσα της θα σκέφτεται "με τι μαλάκα έμπλεξα"!!!!
Έχει τις λαβές και τις καμπύλες που πρέπουν στην ηλικία του, όμορφο κι αγνό προσωπάκι και είμαι σίγουρος ότι όταν μιλάει με τις φίλες του στο facebook μιλάει για το σεξ με το ίδιο απενοχοποιημένο ύφος που θα μιλάει για το μανικιούρ...!!!Άλλος κόσμος...χωρίς κομπλεξ!!!
Υ.Γ.
Κατά τη γνώμη μου είναι ιεροσυλία να γαμάς από τον κώλο αυτό το κοριτσάκι που θέλει στοργή,χάδια και φιλάκια!!!Κι επειδή το έκανα, και προτίθεμαι να το ξανακάνω , ετοιμάζομαι για τη Νέμεση!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Έλενα
alths_epi_kyrias
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού