Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σε αναζήτησή συγκινήσεων στην γνωστή γειτονιά μεσημεράκι Δευτέρας , μπαίνω στον ημιόροφο του εν λωγο ιδρύματος και ο γνωστός και μη εξαιρεταιος Άρης αρχίζει τα μπλα μπλα του για το προγραμμα και το πόσο καλό είναι το κορίτσι και σκάει μύτη η Μαρία με βαμμένο μαύρο το μαλλί ίσως να έχει χάσει και κανένα κιλό πάντως όχι από τα βυζια ευτυχώς παραμένει 3αρι το βυζι τηςκαι αρχίζει φουλ επίθεση το κοντοπουτανο και μου ξεκουμπωνει το πουκάμισο και μου γλύφει της ρωγες μου χουφτώνει τον πουτσο και παει να ξεκουμπωνει το παντελόνι εκεί την σταμάτησα και εγώ και ο Άρης και της λέω ´ενταξει θα μπω¨. Μετά από λίγο και πριν προλάβω καλά καλά να πλύνω τον πουτσο μου μπαίνει μέσα και τον αρπάζει στις βυζαρες τις σε ισπανικό όπως ήμουν όρθιος μπροστά της και μου τον έκανε πύραυλο μετά με ξάπλωσε και τον πήρε όσο μπορούσε πιο βαθιά σε ένα άγριο τσιμπούκι μέχρι που την σταμάτησα και της λέω ´δεν εχει άλλο μωρό μου αυτό είναι όλο βάλε το καπέλο και καβαλα το¨. Όντως το καβαλήσε και χορόπήδηξε επάνω του σαν παλαβη , αυτό που με έφτιαξε ήταν οι ρωγες της που σκληρηναν και η μυρωδιά της ,την έβαλα στα τέσσερα να χαζεύω την κωλοτρυπιδα της και της είπα πως είναι κρίμα να μην δίνει τέτοια κωλαρα και άρχισα να σπρώχνω με όλη μου την δύναμη εκείνη έβαλε κάτι φωνές δεν ξέρω αν ήταν ψεύτικες η όχι γιατί εγώ ήμουνα στην κοσμάρα μου και στον δρόμο χωρίς γυρισμο για την κατάθεση η οποία και έγινε με φωνές αυτή την φορά από μένα (πρέπει να με άκουσε η μισή φυλής , αυτοί που ήταν στο σαλόνι σίγουρα ). Επιτυχημένη επίσκεψη θα την επαναλάμβανα εύκολα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Νέο Μέλος
25
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Νοεμβρίου, 2013
Οχι και 3άρι βυζι... με το ζόρι 2αρι
19 Νοεμβρίου, 2013
Η Φυλής δύσκολα, η Φωκαίας ίσως!
20 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πολύ πιθανόν επειδή είναι κοντοπουτανο να μπερδεύει το μάτι δεν είμαι και ειδικός στα νούμερα των σουτιέν αν κρίνω από τα σχόλια σου μάλλον έχεις δίκιο είσαι ακριβής στις περιγραφές σου
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3