Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια με την Ελένη στις κριτικές των υπολοίπων η συγκεκριμένη είναι πιτςιρικα έχει ένα tatoo tribal στην μεσουλα της και ένα μιας μεγάλης πεταλούδας στον αυχένα , Τέλος πάντων το κορίτσι είναι ξανθό , ψηλό με σχετικά μικρό φυσικό βυζι , γλυκό προσωπάκι και μια κωλαρα που κολαζει και Άγιο , η τσατσα διαφημισε το full του προγράμματος οπότε δεν άργησε να βγει το 20αρι από το πορτοφόλι μου και μπήκα μέσα. Μετά από λίγο μπαίνει και το μωρό και ξεκινάει τα χαϊδολόγηματα και τα προκαταρτικα , σε λίγο ξεκινάει ακαποτο τσιμπούκι με γλύψιμο και στα αρχίδια αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω μιας και ο ´χοντρουλης´ έπιασε τις πλήρεις διαστάσεις του. Αντί άλλης στάσης την βάζω κατευθείαν στα τέσσερα να χαζεύω και τα tatoo της και ξεκινάω το σφυροκοπημα. Μετά από κανα τριλεπτο αποφασίζω να της τον βάλω στον κωλο μιας και η κουφάλα η ζέστη (μας έχει τρελάνει α καιρός σκέφτηκα μέσα Νοεμβρίου) με σφίγγει επικίνδυνα , πάω να της τον βάλω αλλά λίγο το σφιχτό κωλαρακι λίγο η ζέστη και η κούραση δεν έμπαινε ... Της λέω βάλε λίγη κρέμα και εκείνη με υπομονή έβαλε λίγη κρέμα την έστησα και στην άκρη του κρεβατιου για να είμαι όρθιος με χαιδολογησε και λίγο και η είσοδος επεχευθει... Εκεί ξεκίνησε μια μάχη με τον χρόνο της όργωνα την κωλαρα προσπαθώντας να χυσω πριν η ζέστη και ο ιδρώτας που έτρεχε προς τα ματιά μου μου την σπάσουν αλλά φεύ δεν πρόλαβα και έτσι ανέλαβε η Ελενιτσα να με βοηθήσει και μου τον έπαιξε στα βυζια της τρυφερά μέχρι να την χυσω χωρίς ξυνιλες και μούτρα με χαμόγελο και γλυκά , κάτι που εκτίμησα απεριόριστα , και θα ξαναπάω εύκολα .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Νέο Μέλος
25
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Νοεμβρίου, 2013
"το κορίτσι είναι ξανθό , ψηλό με σχετικά μικρό φυσικό βυζι , γλυκό προσωπάκι και μια κωλαρα που κολαζει και Άγιο"
Ποια κοπέλα είναι αυτή η Ελένη;Χμμμ;
20 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φαντάζομαι ότι δεν εχει σχέση με την άλλη που υπάρχει στις κριτικές του Φωκαιας 27Β εκείνη την περιγράφουν με μεγάλο βυζι αυτή εχει μικρό αν την έχεις πάρει θα την θυμόσουν από τα tatoo είναι χαρακτηριστικά . Εγώ την πήρα βράδυ στον ημιόροφο όχι στο επάνω
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2