Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Ειρήνη είναι μια γυναίκα Ρούσσα όνομα, πράγμα και μαλλί...Δούλευε μέχρι το καλοκαίρι στο 16Β διπλοβάρδια και είχε ένα χαλκοκόκκινο μαλλί που προσωπικά με τρελαίνει.Τώρα το άλλαξε σε καροτί...Ελπίζουμε σε επαναφορά στην προτεραια κατάσταση.Εμφανισιακά δεν είναι τίποτα σπουδαίο.Έχει το αθώο, κακοκάγαθο ύφος της αγελάδας,χωρίς αυτό να είναι κακό: Όμορφα, μεγάλα, μάτια που σε κοιτάζουν γλυκά και τίμια, πλατύ, φωτεινό χαμόγελο και πληθωρική παρουσία.Έχει παρει κιλάκια από το καλοκαίρι αν και είναι στα όρια του παλέψιμου ακόμα.Τα παλιότερα κιλά της της πήγαιναν πολύ περισσότερο, τώρα χάλασε.

Είναι δεκτική, δε σου σπάει τα αρχίδια και κάνει ότι της ζητήσεις προκειμένου να ικανοποιηθείς.
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με το σεξ,ούτε γι' αυτή ούτε και για καμία άλλη από όσες θα γράψω, δε μου αρέσει.

Εμένα προσωπικά, ενώ θα έπρεπε αυτή η καλοσύνη και αγαθότητα που μου βγάζει να με κάνει να της φερθώ όμορφα και τρυφερά, μου ξυπνά μέσα μου το λυκάνθρωπο και σεληνιάζομαι.Το αποτέλεσμα είναι να την έχω πάρει 3 φορές και κάθε φορά να της επιτίθεμαι με τέτοια μανία σα να θέλω να την κομματιάσω!!!!
Διεφθαρμένη ψυχή που δεν αντέχει στη θέα του καλού...τι να πεις!!!
Συστήνεται πάντως ανεπιφύλακτα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
A
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια