Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 149 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
φρεσκοξυρισθηκα μπανιαριστηκα,μετα απο δυσκολη μερα στη δουλεια,και εφυγα σφαιρα για να συναντησω το μωρο που τοσο καιρο περιμενα…τελικα ελειψε πανω απο μηνα….με το που τη βλεπω με αναγνωρισε αμεσως…εχει ανανεωθει…εχει κουρευτει με ενα πολυ ομορφο καρεδακι που της παει πααρα πολυ…ειχε αρκετο κοσμο……καθως ανεβαινε στο πανω δωματιο,αγναντευα αυτη την υπεροχη κολαρα,σφιχτη στοργγυλη χωρις να κρεμεται τιποτα…ανεβαινε τα σκαλια,και κοντευα να παθω εγκεφαλικο απο τη θεα..περιμενα να αδειασει δωματιο εδωσα το εισητηριο και μπηκα….δεν αργησε το μωρο,μπηκε μεσα και αρχισε να μιλαει παλι ρουμανικα για κανα μισολεπτο,,,δε καταλαβαινα τιποτα…..ηταν αρκετα χαμογελαστη….ερχεται απο πανω μου, μοσχομυριζε…εκατσε στα 4 και αρχισε να με γλυφει παντου,το ευχαριστιοταν…μετα απο κανα διλεπτο με κοιτα και μου λεει μωρο μου προχθες μας ριξατε 3 ε?…α τις λεω ναι οκ…το ειδες της λεω ναι μου λεει πανω στη πατριδα…και τσουπ καπακι μου τον εξαφανιζει βαθια…..υγρα περιστροφικα και χωρις καθολου δοντι…με εστειλε……σταματησε σε μια φαση τον εφτυσε με κοιταξε λαγνα..και μου λεει αυριο μωρο μου να δουμε τι θα κανετε που θα πατε εσεις ρουμανια……και αποτομα μου τον ξανακαταπιε…..μιλαμε για ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ…..αυξομιωσεις ρυθμου με πολυ σαλιο και χωρις χερι….ειχα μουδιασει απο τη καυλα….μου λεει σε μια στιγμη κοιταζοντας με με αυτο το βλεμμα……και μου λεει μωρο μου θες να με χυσεις ετσι….γουσταρω πολυ αυτο το καυλι….ρε μωρο μου της λεω….δεν θα αντισταθω σε αυτη τη κολλαρα…γυρνα τωρα να τη περιποιηθω….αμεσως μου λεει μωρο μου…γυρνα σπαει μεση στηνεται αψογα,και ειδα τον ουρανο σφοντυλι…πεντακαθαρη ροδαλη μουνοτρυπα και κωλοτρυπα…ηθελα να μπω ολος μεσα…αρχισα να τη σφυροκοπαω,και η αισθηση αν και μεγαλη μουναρα..ηταν πολυ ζεστη…ενιωθα καλα τα τοιχωματα…το μωρο ηταν φρεσκοξυρισμενο και δροσερο…δε σταματουσα…επιανα οπου μπορουσα αυτα τα τετραγωνικα της κολλαρας της….δεν ηθελα πολυ ακομα…βγαινω και της λεω ελα εσυ…της τον χωνω στο στομα και αρχιζει παλι μια πιπα τρομερη με τη γλωσσα της να μου τον γλυφει σα παγωτο που τρεχουν τα ζουμια του…ερχοταν το τελος….το σπερμα ηρθε σα τον τυφωνα κατρινα…και γω σπαρταρουσα απο καυλα……με στραγγιξε σηκωθηκε πλυθηκε της ειπα πως με τρελαινει καθε φορα,χαμογελασε με ευχαριστησε για τα καλα λογια τα ειπαμε λιγο και εφυγε γιατι ειχε οπως ειπα αρκετο κοσμο…πλεον η παολα εινα στανταρακι στη περιοχη…δε βρισκεις τοσο ευκολα εκει να περασεις καλα και ευχαριστα….τιμα το δεκαρι και με το παραπανω..ειναι ευγενικη καθαρη και θελει να περασεις καλα……σπευστε οι λατρεις του bubblebutt….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Πάολα
κλεοβουλος
Ανώτερος
77
Πόντοι:
8.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ