Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 129 10
Μπουρδέλα
124009
Γενική βαθμολογία
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
…και τελικα, καμια φορα οταν εχεις 2 και τρεις επιλογες, κατι συμβαινει και επιλεγεις με καποιο μυστηριο τροπο την χειροτερη. με συνοπτικες διαδικασιες να αναφαιρω για να καταγραφει και να φυγη να μην το θυμαμαι. η κοπελα ειναι μια μελαχρινη πετιτ σωματακι κοντουλα και μικρουλα και με οχι ιδιαιτερα ομορφο προσωπο. μαλιστα οταν την προσεξα και απο πιο κοντα στο δωματιο ειδα οτι εχει προσωπο με γωνιες και μυτη γαμψη. ειδικα οταν μου το επαιζε στριμενη, αναγουλα μου ερχοταν. την ειδα στο σαλονι και περασα μετα απο λιγο ξανα απο τον οικο και περασα στο δωματιο. επηρεάστηκα και απο την τσα2 βεβαια μιας και μου φανηκε πολυ ξηγημενη. στο δωματιο μολις περασα η κοπελα και μεχρι να βγαλει τα εσωρουχα της με ρωτησε πρωτη αυτη απο που ειμαι πως με λενε κλπ. μετα καθυσε απο το κατω μερος του κρεβατιου οπου μολις ετοιμαστικε να περασει το προφυλακτικο εγω απο ξαπλωμενος συκωσα το σωμα μου για να την αγκαλιασω λιγο. παω να της δωσω ενα φιλακι στο στηθος οπου αρχισε αμεσως «οχι φιλακια» και τετοιες μαλακιες. μωρο μου της λεω ενα φιλακι θα σου δωσω μην φοβασε.»οχι οχι….η υπηρεσια δεν λεει τετοια». δεν στεκωμαι παραπανο. το ξενερωμα ειχε ηδη γινει οποτε δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω. αλλωστε εχουμε και συνεχεια. στοματικο, το μαυρο της το χαλι. το μισο πεος να το κρατα με το χερι της και το υπολοιπο πεος με πολυ δοντι και με αγαρμπες κινησεις να κανει κατι που υποτηθεται ειναι στοματικο. οχι οτι δεν το εχουμε ξαναδει. απλος αμα σε αλλα η κοπελα ειναι οκ, τοτε μπορεις ν το παραβλεψεις. μαλιστα ετσι αγαρμπα οπως το εκανε νομιζω οτι με ειχαν συνδεσει με τα αυτοματα μηχανηματα που αρμεγουν τις αγελαδες. που μπαινουν κατι στα μασταρια τους και τραβαει το γαλα. πρωτη σταση ιεραποστολικο. λες και ηταν γιαλινη. δεν ηξερα τι να κανω. να την πλησιασω η οχι. και καπου εκει μου ξεδιπλωνει και την δευτερη ξανερα. Αχχχχ ποναω, πιο σιγα. και Αχχχχ ουχχχχ. και καθε 2-3 παλινδρομησης που εκανα ξανα μανα τα ιδια.
- κοπελα μου της λεω δεν κανω κατι περιεργο. μην κανεις ετσι.
- οχι εχει μεγκαλο πουτσο.
- καλα, ποσο μεγαλος ειναι. δεν εχεις ξαναδει !!!! τιγκα στη κρεμα εν” τομεταξυ.
μου ειχε πει απο το στοματικο κιολας οτι ειναι μεγαλος και να την παω χαλαρα. αλλα δεν ηξερα οτι εννοουσε να την γαμησω με τα ματια.
- μιας και πραγματικα δεν εκανα τιποτα το οποιο θα μπορουσε να θεωρηθει οτι την ζορισα, δεν αλλαξα τιποτε απο την συμπεριφορα μου. μονο παρθενα θα εκανε ετσι και μαλιστα παρθενα που δεν γουσταρει να γαμηθει. 2η σταση πισσοκολυτο μιας και σε αυτη την σταση ειχε σκοτινιασει πολυ. παλι τα ιδια καπου εκει ανεβασα λιγο φωνη, μου απαντησε και αυτη λιγο πιο εντονα. της απαντησα ξανα οτι αμα δεν γουσταρει ουτε να την αγγιζει κανεις να μην κανει αυτη την δουλεια….και μετα απο 3-4 λεπτα μου πεταει και το μαγικο «ελα ενταξει, φτανει, παμε μαλακια τωρα» !!!!!!!!!!!!σε αυτη την φαση αρχισα να πεφτω. τι να κανω. μιλαμε εκει το πιανει το μικρο και το αρχιζεις στις γρηγορες οχι γιατι δεν κανει καλα την δουλεια του, αλλα γιατι εινναι πραγματικα για τις γρηγορες. τελος παντων ξαπλωνω μπας σωσω κατι απο το 10αρικο. την ωρα που το παιζει εν τομεταξυ να μου πεταει κατι πραγματα του τυπου «κοπελα ενταξη, πουτσος προβλημα», «ειναι κουρασμενος», «κοπελα ενταξη». τρελενομαι και της λεω. μπορεις να μην μιλας τωρα !!!!!!!
ευτυχως εδωσε τελος μα δυστυχως για εμενα η κατασταση εδειχνε να μην μπορουσε να επανελθει. σηκωθηκα και εκατσα στα γωνατα οπου και αρχισα να τον παιζω μονος μου και αυτη διπλα μου να παιζει και καλα με το μουνακι της. ευτυχως ωραια εικονα. παω να πιαω πιγο μουνακι. ΑΑΑΑΑΑ, ΟΧΙ. ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ. ουτε σε καταστημα με σβαροζφβκι υαλικα να εμπαινα. «κοριτσι μου δεν θα βαλω δαχτυλο, το μουνακι να σου πιασω μονο» ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ. ξαφνικα και παραδοξος ειδα οτι μπορουσα εστω και ετσι να φτασω στο τελος. ετσι λοιπον οπως τον επαιζα μου εγινε πλεον ξεκαθαρο οτι θα αφηνα να τελειωσω χωρις να της το πω. κατι σαν kinder εκπληξη ενα πραγμα. και παλι μαλακια εκανα μιας και την στιγμη που εβγαιναν τα πρωτα της το ειπα και ετσι κατι προλαβε και εσωσε. μιλαμε μολις εφαγε τα πρωτα στο ποδι, πεταχτηκε σαν ποντικι, για ποτε βρεθηκε ξαπλα στο πατωμα ουτε που το καταλαβα. ουτε η ιδια δηλαδη δεν το καταλαβε. μετα αρχισε μουρμουρα και γκρινια και μα και μου και τα σεντονια κλπ κλπ. ειχα ηδη αρχισει να αισθανομαι καλα. σαν να ειχαν παει ολα ωραια απο την αρχη. μετα της ειπα και 2 λογια οτι αμα δεν γουσταρει ουτε να την αγγιζουν να μην κανει αυτην την δουλεια. και οτι μιας και υπαρχει το ιντερνετ θα φροντισω να κανω οτι μπορω για να προστατευσω τον κοσμο.
αυτα.
αντε και καλη συνεχεια.
- κοπελα μου της λεω δεν κανω κατι περιεργο. μην κανεις ετσι.
- οχι εχει μεγκαλο πουτσο.
- καλα, ποσο μεγαλος ειναι. δεν εχεις ξαναδει !!!! τιγκα στη κρεμα εν” τομεταξυ.
μου ειχε πει απο το στοματικο κιολας οτι ειναι μεγαλος και να την παω χαλαρα. αλλα δεν ηξερα οτι εννοουσε να την γαμησω με τα ματια.
- μιας και πραγματικα δεν εκανα τιποτα το οποιο θα μπορουσε να θεωρηθει οτι την ζορισα, δεν αλλαξα τιποτε απο την συμπεριφορα μου. μονο παρθενα θα εκανε ετσι και μαλιστα παρθενα που δεν γουσταρει να γαμηθει. 2η σταση πισσοκολυτο μιας και σε αυτη την σταση ειχε σκοτινιασει πολυ. παλι τα ιδια καπου εκει ανεβασα λιγο φωνη, μου απαντησε και αυτη λιγο πιο εντονα. της απαντησα ξανα οτι αμα δεν γουσταρει ουτε να την αγγιζει κανεις να μην κανει αυτη την δουλεια….και μετα απο 3-4 λεπτα μου πεταει και το μαγικο «ελα ενταξει, φτανει, παμε μαλακια τωρα» !!!!!!!!!!!!σε αυτη την φαση αρχισα να πεφτω. τι να κανω. μιλαμε εκει το πιανει το μικρο και το αρχιζεις στις γρηγορες οχι γιατι δεν κανει καλα την δουλεια του, αλλα γιατι εινναι πραγματικα για τις γρηγορες. τελος παντων ξαπλωνω μπας σωσω κατι απο το 10αρικο. την ωρα που το παιζει εν τομεταξυ να μου πεταει κατι πραγματα του τυπου «κοπελα ενταξη, πουτσος προβλημα», «ειναι κουρασμενος», «κοπελα ενταξη». τρελενομαι και της λεω. μπορεις να μην μιλας τωρα !!!!!!!
ευτυχως εδωσε τελος μα δυστυχως για εμενα η κατασταση εδειχνε να μην μπορουσε να επανελθει. σηκωθηκα και εκατσα στα γωνατα οπου και αρχισα να τον παιζω μονος μου και αυτη διπλα μου να παιζει και καλα με το μουνακι της. ευτυχως ωραια εικονα. παω να πιαω πιγο μουνακι. ΑΑΑΑΑΑ, ΟΧΙ. ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ. ουτε σε καταστημα με σβαροζφβκι υαλικα να εμπαινα. «κοριτσι μου δεν θα βαλω δαχτυλο, το μουνακι να σου πιασω μονο» ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ. ξαφνικα και παραδοξος ειδα οτι μπορουσα εστω και ετσι να φτασω στο τελος. ετσι λοιπον οπως τον επαιζα μου εγινε πλεον ξεκαθαρο οτι θα αφηνα να τελειωσω χωρις να της το πω. κατι σαν kinder εκπληξη ενα πραγμα. και παλι μαλακια εκανα μιας και την στιγμη που εβγαιναν τα πρωτα της το ειπα και ετσι κατι προλαβε και εσωσε. μιλαμε μολις εφαγε τα πρωτα στο ποδι, πεταχτηκε σαν ποντικι, για ποτε βρεθηκε ξαπλα στο πατωμα ουτε που το καταλαβα. ουτε η ιδια δηλαδη δεν το καταλαβε. μετα αρχισε μουρμουρα και γκρινια και μα και μου και τα σεντονια κλπ κλπ. ειχα ηδη αρχισει να αισθανομαι καλα. σαν να ειχαν παει ολα ωραια απο την αρχη. μετα της ειπα και 2 λογια οτι αμα δεν γουσταρει ουτε να την αγγιζουν να μην κανει αυτην την δουλεια. και οτι μιας και υπαρχει το ιντερνετ θα φροντισω να κανω οτι μπορω για να προστατευσω τον κοσμο.
αυτα.
αντε και καλη συνεχεια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Νοεμβρίου, 2013
σε ευχαριστω για αυτη τη κριτικη διοτι θα εχω το νου μου,ακομη κι αν μου αρεσει να ΜΗΝ περασω μαζι της....να εισαι καλα
MA
Melancholy Angel
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1