Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Άννα είναι μία κοπέλα απο την Ρουμανία,ψηλή,με καστανόξανθά καρέ μαλλιά,λεπτή η οποία εργάζεται σε αυτόν τον οίκο τώρα τελευταία στην πρωινή βάρδια.
Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της κοπέλας αυτής είναι η νωχελικότητα που γίνεται έκδηλη απο την πρώτη κιόλας στιγμή όταν βγαίνει στο σαλόνι.Το ίδιο φυσικά συνεχίζεται και μέσα στο δωμάτιο.Λόγω του περιορισμένου χρόνου που είχα αποφάσισα να την δοκιμάσω μιας και δεν προλάβαινα να επιστρέψω πίσω στην Φυλής.
Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο αρκετά μαλθακή σέρνοντας τα πόδια της στο πάτωμα.Ελληνικά γνωρίζει αρκετά καλά.Κάθισε στο κρεββάτι δίπλα μου ενώ εγώ άρχισα να την γλύφω στο λαιμό της και στα βυζάκια της.Με ρώτησε πως επιθυμώ την πίπα και της είπα την προτίμηση μου.Με ρώτησε αν τον έχω πλύνει στον νεροχύτη και εγώ της απάντησα θετικά.Πάρα ταύτα σηκώθηκα και μπροστά στα μάτια της τον έπλυνα ξανά.Αφού ξάπλωσα τον πήρε στα χέρια της τον εξέτασε προσεκτικά σαν να ήταν γιατρός και όταν βεβαιώθηκε ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα προχώρησε σε ένα τσιμπούκι αργό,μονότονο και το ίδιο νωχελικό όπως και ο χαρακτήρας της.Δεν μπορώ να πώ ότι απόλαυσα το βαρετό τσιμπούκι της.Της είπα να περιποιηθεί και λίγο τους όρχεις μου και έσκυψε βαριεστημένα και τους έλειχε άρκετά επιφανειακά με την άκρη της γλώσσας της.Της είπα για 69 και το ίδιο βαριεστημένα μου είπε ότι είχε βάλει κρέμα αλλά παρόλα αυτά με ρώτησε αν θέλω να την σκουπίσει.Απάντησα καταφατικά και τότε με χαρτί υγείας την αφαίρεσε.Πήρε θέση για 69 αφού πέρασε το προφυλακτικό και συνέχισε να λείχει βαριεστημένα το όργανο μου.Το ίδιο έπραξα και εγώ απο μέρους μου αν και ήδη ήμουν αρκετά ξενερωμένος και μετανιωμένος για την επιλογή μου.
Όταν ήρθε η ώρα του σεξ της είπα να ανέβει πάνω μου όπως και έπραξε.Αρχικά άρχισε η ίδια να κουνιέται το ίδιο αργά και βαριεστημένα και αν την άφηνα να συνεχίσει σίγουρα θα με έπαιρνε ο ύπνος και εμένα.'Ετσι ανέλαβα εγώ δράση όσο βέβαια μου επέτρεπε γιατί με είχε κλειδώσει.Στο πισοκωλητό που την γύρισα στήθηκε καλά και εκεί είχα μεγάλη ευκαιρία στο να την καρφώσω.'Εμεινα σε αυτήν την θέση αρκετή ώρα καρφώνοντας την σε δυνατούς ρυθμούς και τρίβωντας την κωλοτρυπίδα της με τον αντίχειρα του χεριού μου.Είχα ιδρώσει απο την προσπάθεια ενώ αυτή κατά την διάρκεια της συνουσίας το μόνο που έκανε ήταν λίγα υπόκωφα βογγητά.
Στο τέλος την πήρα ιεραποστολικά έχοντας τυλίξει τις μακριές της ποδάρες γύρω απο την μέση μου και μετά απο λίγο άκουσα την υπηρεσία να την φωνάζει απο το σαλόνι.
Μου υπενθύμισε ότι έχουμε αργήσει και θα πρέπει να βιαστώ.'Ετσι και εγώ αφαίρεσα το προφυλακτικό και αυνανιζόμενος τελείωσα στα στήθια της.
Την εμπειρία θα την χαρακτήριζα μέτρια για την τιμή που πλήρωσα και σίγουρα δεν θα την επαναλάβω πάλι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2013
το ιδιο εκανε και σε μενα ειναι απλα ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
26 Νοεμβρίου, 2013
Δυστυχώς, οι πλημμελείς πεοθηλασμοί, τείνουν να γίνουν μάστιγα...
26 Νοεμβρίου, 2013
+1
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3