Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 570 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
...παρότι συνάντησα στην πορνική μου εξόρμηση μερικές πανέμορφες γυναίκες , που είναι πραγματικά τιμή μας, να εκδίδονται στις 20 μάρκες,τελικά κατέληξα ανάσκελα στην πορνοκλίνη αυτού του οικίσκου.
λίγο η ευγενική τσατσόγρια , λίγο η κούραση και η βαρεμάρα να συνεχίσω την πεζοπορ(ν)εία,
λίγο το αισθησιακό λίκνισμα της μελαγχροινής ψηλόλιγνης κοπέλας με το μικρό αλλά στήτο στήθος και τα καμπυλωτά οπίσθια, με ανάγκασαν να καταθέσω χωρίς να έχω ιδιαίτερο πόθο γι'αυτήν , απλά ήθελα να εκσπερματίσω με τη βοήθειά της , για να πάρω την δόση των ευφοριστικών νευροδιαβιβαστών που έχω τόσο ανάγκη...
προκαταρκτικά με απαλή επιπολής ψηλάφηση του αιδοίου της και ανταλλαγή χειλικών επαφών στα γυμνά σαρκία μας κυρίως στις τραχηλικές και στις θωρακικές μας χώρες , οπου η τεστοστερόνη έχει κάνει την δική μου τριχωτή με πιο ανεπτυγμένους τους μείζονες θωρακικούς μύες και την δική της, τα οιστρογόνα, βελούδινη με δύο πολύ θελκτικές μαστικές καμπυλότητες.
ακολούθησε προφυλαγμένη πεολειχία έντονη που σε κάποιες φάσεις γινόταν βαθειά μέχρι το οπίσθιο τοίχωμα του στοματοφάρυγγα.
δεν μπορούσα να αντέξω στην θέα του αιδοίου της και το δοκίμασα γευστικά, βάζοντας τα πόδια της στην πλάτη μου , κρατώντας με τα χέρια μου την πύελό της και της ανταπέδωσα την λειχία της γεννητικής περιοχής, χωρίς να μου φέρει αντίσταση ενώ οι βορβορυγμοί των εντέρων της καταδείκνυαν ότι ήταν χαλαρή και το απολάμβανε σιωπηλά...
ακολούθησε η ιεραποστολική στάση , με την κοπέλα να μην έχει συμμετοχή απλά τα τυπικά που της επέβαλε ο επαγγελματισμός της , φυσικά ούτε και εγώ έιχα ιδιαίτερο πόθο γι'αυτήν ούτωσώστε να της μεταδώσω λίγο πάθος , και απλά ήθελα να εκκενώσω.
έτσι το οργαστικό αντανακλαστικό μου, λειτουργεί με την αντίδραση : "παθιασμένος ρομαντισμός ή εκσπερμάτιση απόδρασης" και έτσι τελειώσα , απεμπλάκηκα και εξαφανίστηκα ελεύθερος και άδειος με την απαραίτητη δόση ευφοριστικών νευροδιαβιβαστών να μου προσδίδει το αίσθημα της ικανοποίησης.
γενικά είναι πολύ καλή επαγγελματίας απλά μ'εμένα δεν υπήρξε ιδιαίτερη χημεία , αλλά στον χώρο του πορνισμού δεν χρειάζεται καμμία ιδιαίτερη συναισθηματική σχέση για να έχεις μια οργαστική επαφή , ούτε αυτό το χρονοβόρο smalltalk του "πρίν" , ούτε κυρίως τα τηλεφωνήματα αποδέσμευσης του "μετά" , οπότε όλα καλά...!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.094
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2013
Για άλλη μια φορά απολαυστικός...!
+1 (3/3)
10 Νοεμβρίου, 2013
thnx συν-πόρνε , συναγωνιστή φυστίκη
και γώ απολαμβάνω τις λάγνες ενημερώσεις σου !
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2