Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη 8/8/07. Πριν πέρασα από το 18 (το διπλανό μαγαζάκι) οπου ηταν μία εντελώς αίσχος η Νάταλι, (η πίπα της ήταν η αποθέωση, θα έλεγα οτι δεν ακούμπαγε καν τον πούτσο, δεν κατάλαβα πως το έκανε) τέλος παντων, μετά από ελάχιστο σπρώξιμο σταμάτησα (πριν την εκπωμάτωση ευτυχώς), να βρώ καμμιά πιο αξιοπρεπή κοπέλλα.Νταβραντισμένος μπαίνω στην δικιά μας. Αλεξάνδρα μου λέει, γύρω στα 45, ξανθειά, μέτρια, δεν θα έλεγα μουνάρα, αλλά όχι και άσχημη αξιογάμητη θα έλεγα. Τσατσά φιλική, κάνει όλες τις στάσεις και ελεύθερο στοματικό μου λέει. Δεν βιάζεται. Το τελευταίο το φαντάσθηκα ήταν πρωι και ήμουν ο μόνος. Θα πάρω το ακάποτο της λέω, ακουμπάω το εικοσπεντάρι και μπαίνω. Πλύσου λιγο μου λέει, το δωμάτιο πολύ καθαρό πλένομαι και σε 5' νασου η Αλεξ πρόσχαρη και ευγενική (καμμιά σχέση με την διπλανή πουτάνα η οποια επίσης πρόσφερε ακάποτο αλλα χάλια). Μιλάμε γιά άγριο τσιμπούκι Deapthroat, gag κλπ σε 3' τα παίρνει όλα στο στόμα, και τι κάνει το σκυλί? σηκώνει τη μούρη της με κοιτάει με απογοήτευση, μπουκωμένη οπως ήταν ανοίγει τη χουφτα της φτύνει και μου λεει σου ειπα μήν κουνιέσε θα χύσεις αμέσως, και μου τον ξαναπαίρνει στο στόμα και συνεχίζει να ρουφάει μετά μανίας. Φυσικά τη σταμάτησα γιατί γιά συνέχεια δεν μπορούσα με τίποτα. Άξια η Άλεξ θα ξαναπάω μολις βρώ 25άρι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2007
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Μέλος
12
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού