Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 241 10
Μπουρδέλα
258894
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ειπα και εγω να ξεκινησω να γραφω κριτικες . Το βραδυ της Κυριακης ειπα να δοκιμασω τη νεαρη Γκαμπριελα . Προκειται για μια ξανθια αδυνατη Ρουμανα 20 χρονων με πολυ ομορφο προσωπο και μοντελε σωμα .Εχει μια μικρη ελια πανω απο το στομα αλλα Σιντη Κροουφορντ Εδωσα το μπλε εισητηριο και περασα στο δωματιο . Μετα απο λιγο ηρθε στο δωματιο η κοπελα με χαμογελο . Ειπαμε τις κλασικες μαλακιες (πως σε λενε , ποσο χρονων εισαι) .Υστερα μου εκανε λιγα προκαταρκτικα . Δηλαδη μου εγλειψε λιγο τις ρωγες . Υστερα μου περασε προφυλακτικο και αρχισε το τρομπονι . Η πιπα της ειναι παραξενη . Βασικα γλυφει μονο το κεφαλακι της πουτσας . Κατα τη διαρκεια της πιπας εγω τη χουφτωνα στα βυζια και τα μπουτια . Πρωτη σταση σε ιεραποστολικο , με εμενα να γλυφω τα βυζια της . Δευτερη σταση πισωκολλητο . Τη γαμουσα αργα γιατι δεν αντεχει δυνατο σφυροκοπημα .Δεν ηθελα να χυσω σε αυτη τη σταση . Ηθελα να βλεπω την καυλοφατσα της . Για αυτο τη γυρισα παλι σε ιεραποστολικο με τα ποδια της σηκωμενα και να ακουμπανε στους ωμους μου . Τη γαμησα ετσι στην αρχη αργα και μετα ανεβασα ρυθμους . Αυτη εβγαζε αληθινα βογκητα . Μετα απο λιγο ηρθε το τελος . Με το που τελειωσα την φωναξε απο το σαλονι η τσατσα . Στο δωματιο εμεινα περιπου 15 λεπτα . Σε γενικες γραμες ειναι ενα πολυ ομορφο πιπινι που δεν βιαζεται στο δωματιο αλλα η συμμετοχη της ειναι πολυ μικρη . Δηλαδη η μικρη θελει καθοδηγηση κατα τη διαρκεια του σεξ . Παντως αξιζει μια επισκεψη . Ελπιζω να σας βοηθησα .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2013
Όνομα κοπέλας
Γαβριέλα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού