Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 177 10
Μπουρδέλα
196825
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Σαββάτου πρός Κυριακή στις 03.40 , βράδυ Σαββάτου και δεν είχα όρεξη να κάνω την συνηθισμένη τσάρκα μου και μετά να πάω για ποτάκι όπως συνήθως , ο λόγος την Κυριακή δούλευα...έτσι ήμουν αραχτός στο σπίτι και έβλεπα dvd , έλα όμως που είχα καύλες οι οποίες έπρεπε να “σβήσουν” , γρήγορο ντους και κατευθείαν στο Μετάξι , οι στόχοι ήταν δύο , αρχικά η Εμμανουέλα στο Ιάσωνος 43 ή μιλφάρα Άννα εδώ , πέρασμα πρώτα απο την Εμμανουέλα αλλά είχε δύο ακόμα ραντεβού , οπότε ήρθα εδώ , στο σαλόνι περίμενα άλλα δύο άτομα , αφού βγήκε και παρουσιάστηκε μόνη της , όπως πολλές φορές κάνει αν και υπάρχει υπηρεσία , περίμενα να φύγουν τα άλλα άτομα , με πλησίασε ήρθε μπροστά μου και με το μάγκικο στυλάκι που έχει μου λέει , θα περάσεις σήμερα μωρό? Δεν ξέρω τις λέω το σκέφτομαι , με καβάλησε όπως καθόμουν και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα , της λέω άντε θα περάσω , βέβαια δεν της είπα ότι έτσι κι αλλιώς είχα έρθει για να περάσω μαζί της , ήρθε μαζί μου στο δωμάτιο και άρχισε να μου βγάζει το πουκάμισο και το t-shirt , εγώ άρχισα να βγάζω το παντελόνι μου ενώ η γλώσσα της είχε αρχίσει ήδη να εξερευνά τα αυτιά και τον λαιμό μου....Αφού κατάφερα τελικά να βγάλω και το παντελόνι και τα παπούτσι μου της είπα να στηθεί στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , χαμογέλασε , άρχισα να γλύφω το μουνάκι της και να βάζω και δάχτυλο σε αυτό ενώ έκανα περάσματα και απο το κολωτρυπήδι της , το οποίο είναι δουλεμένο αλλά 4 φορές που την έχω πάρει και της το ζητάω ακόμα και με έξτρα λεφτά δεν μου το δίνει , σηκώνεται απότομα και με πετά στο κρεβάτι , βγάζει την γλώσσα σπάτουλα που έχει και αρχίζοντας από λαιμό έφτασε μέχρι ανάμεσα στα μπούτια μου χωρίς να αφήσει σημείο του σώματος μου που να μην έχει γλύψει , πέρασμα προφυλακτικού , πίπα καλή με τα λάγνα βλέμματα που δίνει , πρώτη στάση ιεραποστολικό , καλή συμμετοχή ενώ σε κάποια φάση με πόδια της να έχουν “ κλειδώσει ”στη μέση μου με σταμάτησε για να μην τελειώσω και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα , αλλαγή στάση στα τέσσερα , καλή στάση σώματος , η Αννα έχει σκαρί που αντέχει το δυνατό πισωκολλητό ενώ αποζητά και τα χτυπήματα στα καπούλια της , μετά από μερικά λεπτά ήρθε το τέλος , στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά γεμάτα και για μια ακόμα φορά πέρασα καλά με μόνο 10 ευρώ. Αν μάλιστα το στόμα της δεν μύριζε τσιγαρίλα όλα θα ήταν τέλεια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
εγω λοκο δε περνω αλλα τρωει κατι ξυλιες στα κολομερια και χυσιμο στα βυζια με βρισιες