Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 111 10
Μπουρδέλα
126013
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
..νιώθω ότι η μαλακία της κοινωνίας μου ρουφάει τον περιορισμένο χρόνο που το σαρκίο μου θα ανθίσταται στην αποσύνθεση , και ψάχνω διεξόδους διαφυγής...
ήδη με τα πρώτα βήματα στα πορνικά σαλόνια ένιωσα καλύτερα , αλλά όλοι οι δρόμοι της ακολασίας οδηγούν στο μετάξι , και στην συγκεκριμένη περίπτωση με οδήγησαν ανάσκελα στην κλίνη της εν λόγω τρόγλης να περιμένο ένα νεαρό αθιγγανίδιο με ωραίους μαστούς.
ακολούθησαν κάποια προκαταρκτικά λεκτικά παιχνιδίσματα και βλεμματικές επαφές , τα οποία θεώρησα ώς καλούς οιωνούς πορνικού ρομαντισμού.
της αφαίρεσα το preety bra και αποκαλύφθηκαν δύο στητοί καμπυλωτοί μαστοί με μελάγχρωες θηλές , ενώ την θώπευα απαλά σ'όλο της το σώμα ενώ αυτή λυσσομανούσε να διοχετεύσει λίγη αιμάτωση στην πεΙκή περιοχή , πεοπαλινδρομώντας.
δεν ανέβαινε απο πάνω , οπότε προτίμησα την ιεραποστολική στάση.
προσπάθησα να παρεισφρύσω δακτυλικά στο αιδοίο της και με απέτρψε
έπειτα προσπάθησα να αγγίξω χειλικά την ευπίεστη μαλακή κοιλίτσα της
και με απέτρεψε εκ νέου , ανέβηκα πιο πάνω για να γευτώ τους νεανικούς τσιγγάνικους μαστικούς αδένες , αλλά να την πάρει ο δ...πάλι με απέτρεψε.
δεν έχασα την ψυχραιμία μου και συνεπώς την στύση μου , και άρχισα να πεοκολποπαλινδομώ βραδέως , ρωτώντας τη : "γιατί με φοβάται" και μου απαντά "πως δεν με φοβάται , απλά δεν είναι στο πρόγραμμα"
απέφυγε εκ νέου μια πάρειο-παρειακή επαφή , και με ανάγκασε να την πεοκολποκρούω με τις δύο χείρες μου σε έκταση πάνω στο στρώμα στηρίζοντας έτσι το σαρκίο μου.
τέλοσπάντων επειδή το οργαστικό αντανακλαστικό μου λειτουργεί με το "romance or flight" , δεν το τράβηξα ιδιαίτερα το θέμα , φαντασιωνόμουν ότι πηδάω κάποια άλλη , σπερματέκκρισα, αποδεσμεύτηκα και εξαφανίστηκα...
υγ: δεν είμαι σίγουρος αν την λένε αγγελική ή αθηνά , μάλλον το πρώτο
ήδη με τα πρώτα βήματα στα πορνικά σαλόνια ένιωσα καλύτερα , αλλά όλοι οι δρόμοι της ακολασίας οδηγούν στο μετάξι , και στην συγκεκριμένη περίπτωση με οδήγησαν ανάσκελα στην κλίνη της εν λόγω τρόγλης να περιμένο ένα νεαρό αθιγγανίδιο με ωραίους μαστούς.
ακολούθησαν κάποια προκαταρκτικά λεκτικά παιχνιδίσματα και βλεμματικές επαφές , τα οποία θεώρησα ώς καλούς οιωνούς πορνικού ρομαντισμού.
της αφαίρεσα το preety bra και αποκαλύφθηκαν δύο στητοί καμπυλωτοί μαστοί με μελάγχρωες θηλές , ενώ την θώπευα απαλά σ'όλο της το σώμα ενώ αυτή λυσσομανούσε να διοχετεύσει λίγη αιμάτωση στην πεΙκή περιοχή , πεοπαλινδρομώντας.
δεν ανέβαινε απο πάνω , οπότε προτίμησα την ιεραποστολική στάση.
προσπάθησα να παρεισφρύσω δακτυλικά στο αιδοίο της και με απέτρψε
έπειτα προσπάθησα να αγγίξω χειλικά την ευπίεστη μαλακή κοιλίτσα της
και με απέτρεψε εκ νέου , ανέβηκα πιο πάνω για να γευτώ τους νεανικούς τσιγγάνικους μαστικούς αδένες , αλλά να την πάρει ο δ...πάλι με απέτρεψε.
δεν έχασα την ψυχραιμία μου και συνεπώς την στύση μου , και άρχισα να πεοκολποπαλινδομώ βραδέως , ρωτώντας τη : "γιατί με φοβάται" και μου απαντά "πως δεν με φοβάται , απλά δεν είναι στο πρόγραμμα"
απέφυγε εκ νέου μια πάρειο-παρειακή επαφή , και με ανάγκασε να την πεοκολποκρούω με τις δύο χείρες μου σε έκταση πάνω στο στρώμα στηρίζοντας έτσι το σαρκίο μου.
τέλοσπάντων επειδή το οργαστικό αντανακλαστικό μου λειτουργεί με το "romance or flight" , δεν το τράβηξα ιδιαίτερα το θέμα , φαντασιωνόμουν ότι πηδάω κάποια άλλη , σπερματέκκρισα, αποδεσμεύτηκα και εξαφανίστηκα...
υγ: δεν είμαι σίγουρος αν την λένε αγγελική ή αθηνά , μάλλον το πρώτο
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 30, 2013
Όνομα κοπέλας
Αγγελική
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Παρόλα αυτά έχεις την θετική μου ψήφο (1/1) γιατί εκτός από την ουσιαστική λεπτομερή στην ουσία και λιτή σου κριτική με απέτρεψες από το να πετάξω άλλο ένα 10ρικο το οποίο στις μέρες μας έχει πολύ μεγάλη αξία από ότι λίγα χρόνια νωρίτερα!
πάντως έχει ιδιαίτερο σασπένς να συνουσιάζεσαι με νεαρές γυφτοπούλες,γιατί σπανίως
ακολουθούν το πορνικό επάγγελμα , συνήθως ο κλάδος της ακατάσχετης τεκνοποιϊας και επαιτείας
τις κερδίζει...
παρε την εμμανουελα τη μιλφ που δουλευει με την αγγελικη,ειναι πολυ καλη...
το site γι'αυτό είναι φτιαγμένο
είμαστε όλοι μαζί συναγωνιστές στο ίδιο σπορ
οπότε κάνουμε το αυτονόητο, να ενημερώνουμε και να ενημερωνόμαστε
είναι εμφανίσιμο γυφτάκι , αλλά ανέγγιχτο !
μπορεί εσύ να πέρναγες καλύτερα
πολλές φορές παίζει ρόλο και η χημεία της στιγμής και ο αυθορμητισμός