Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 111 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
..νιώθω ότι η μαλακία της κοινωνίας μου ρουφάει τον περιορισμένο χρόνο που το σαρκίο μου θα ανθίσταται στην αποσύνθεση , και ψάχνω διεξόδους διαφυγής...
ήδη με τα πρώτα βήματα στα πορνικά σαλόνια ένιωσα καλύτερα , αλλά όλοι οι δρόμοι της ακολασίας οδηγούν στο μετάξι , και στην συγκεκριμένη περίπτωση με οδήγησαν ανάσκελα στην κλίνη της εν λόγω τρόγλης να περιμένο ένα νεαρό αθιγγανίδιο με ωραίους μαστούς.
ακολούθησαν κάποια προκαταρκτικά λεκτικά παιχνιδίσματα και βλεμματικές επαφές , τα οποία θεώρησα ώς καλούς οιωνούς πορνικού ρομαντισμού.
της αφαίρεσα το preety bra και αποκαλύφθηκαν δύο στητοί καμπυλωτοί μαστοί με μελάγχρωες θηλές , ενώ την θώπευα απαλά σ'όλο της το σώμα ενώ αυτή λυσσομανούσε να διοχετεύσει λίγη αιμάτωση στην πεΙκή περιοχή , πεοπαλινδρομώντας.
δεν ανέβαινε απο πάνω , οπότε προτίμησα την ιεραποστολική στάση.
προσπάθησα να παρεισφρύσω δακτυλικά στο αιδοίο της και με απέτρψε
έπειτα προσπάθησα να αγγίξω χειλικά την ευπίεστη μαλακή κοιλίτσα της
και με απέτρεψε εκ νέου , ανέβηκα πιο πάνω για να γευτώ τους νεανικούς τσιγγάνικους μαστικούς αδένες , αλλά να την πάρει ο δ...πάλι με απέτρεψε.
δεν έχασα την ψυχραιμία μου και συνεπώς την στύση μου , και άρχισα να πεοκολποπαλινδομώ βραδέως , ρωτώντας τη : "γιατί με φοβάται" και μου απαντά "πως δεν με φοβάται , απλά δεν είναι στο πρόγραμμα"
απέφυγε εκ νέου μια πάρειο-παρειακή επαφή , και με ανάγκασε να την πεοκολποκρούω με τις δύο χείρες μου σε έκταση πάνω στο στρώμα στηρίζοντας έτσι το σαρκίο μου.
τέλοσπάντων επειδή το οργαστικό αντανακλαστικό μου λειτουργεί με το "romance or flight" , δεν το τράβηξα ιδιαίτερα το θέμα , φαντασιωνόμουν ότι πηδάω κάποια άλλη , σπερματέκκρισα, αποδεσμεύτηκα και εξαφανίστηκα...

υγ: δεν είμαι σίγουρος αν την λένε αγγελική ή αθηνά , μάλλον το πρώτο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 30, 2013
Όνομα κοπέλας
Αγγελική
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2013
Κρίμα γιατί είναι πολύ καύλα το τσιγγανό-πορνίδιο (Αγγελική/Άντζελα, καλά την είπες, το Αθηνά πως σου ρθε;) αλλά το συνηθίζουν αυτό στη φυλή τους όπως και η πρωινή Χριστίνα, αθίγγανη και αυτή και φόλα μεγάλη επίσης, κρίμα γιατί είναι και όμορφες πολλές από αυτές...
Παρόλα αυτά έχεις την θετική μου ψήφο (1/1) γιατί εκτός από την ουσιαστική λεπτομερή στην ουσία και λιτή σου κριτική με απέτρεψες από το να πετάξω άλλο ένα 10ρικο το οποίο στις μέρες μας έχει πολύ μεγάλη αξία από ότι λίγα χρόνια νωρίτερα!
31 Οκτωβρίου, 2013
thnx γιάννη φυστίκη !

πάντως έχει ιδιαίτερο σασπένς να συνουσιάζεσαι με νεαρές γυφτοπούλες,γιατί σπανίως
ακολουθούν το πορνικό επάγγελμα , συνήθως ο κλάδος της ακατάσχετης τεκνοποιϊας και επαιτείας
τις κερδίζει...
31 Οκτωβρίου, 2013
να σαι καλα τυπε,μου γλιτωσες ενα δεκαρικο...
παρε την εμμανουελα τη μιλφ που δουλευει με την αγγελικη,ειναι πολυ καλη...
31 Οκτωβρίου, 2013
τυπε μου ειχε στο δεξι (οπως μπαινουμε) χερι της ενα tatoo πολυχρωμο;;; Αν λεμε την ιδια ειναι η Αντζελα και εχει υπεροχα βυζια, και υπεροχη αισθηση το μουνι της! Στα αρνητικα οτι δεν ξερει να σου βαλει την καποτα, και οτι ειναι τερμα τυπικη μεσα!! Πολυ σωστο μωρο για μεταξι παντως!!
31 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μην μ'ευχαριστείτε παιδιά
το site γι'αυτό είναι φτιαγμένο
είμαστε όλοι μαζί συναγωνιστές στο ίδιο σπορ
οπότε κάνουμε το αυτονόητο, να ενημερώνουμε και να ενημερωνόμαστε Κουλ
31 Οκτωβρίου, 2013

καρεκλοκένταυρε , αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχε ένα έγχρωμο tatoo στο χέρι
είναι εμφανίσιμο γυφτάκι , αλλά ανέγγιχτο !
31 Οκτωβρίου, 2013

υ.γ.:ξεροχυνω με παραφραση fight or flight
02 Νοεμβρίου, 2013
Σε τυχαια βολτα μπηκα να τσεκαρω σε 2-3 συγκεκριμενα και σε αυτο δουλευε η συγκεκριμενη με το τατου. Το μωροο παιζει πολυ στο σαλονι οντας εξω με τους πελατες με αστειακια και λοιπα ενω η αλλη που δουλευουν μαζι κοπανιοταν μεσα με συναγωνιστη προκαλωντας αγχος στην υπηρεσια καθως στο σαλονι ειχε κοσμο και η ωρα περνουσε. Το σκεφτομουν να περασω με την πιτσιρικα με το σουπερ κωλαρακι.
02 Νοεμβρίου, 2013

και γιατί δεν πέρασες;
μπορεί εσύ να πέρναγες καλύτερα
πολλές φορές παίζει ρόλο και η χημεία της στιγμής και ο αυθορμητισμός
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9