Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 115 10
Μπουρδέλα
241962
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα στις 03.20 , την Πατρίτσια δεν είχα προλάβει να την δώ σε άλλες τσάρκες μου , σήμερα ήταν η πρώτη φορά που την είδα. Πρόκειται για ένα πιπίνι απο την Ρουμανία , 19 χρονών , μελαχρινή μετρίου αναστήματος ,κανονικών κιλών σώμα και 1.5άρι στητό βυζάκι και τατού χαμηλά στη μέση, πέρασα στο “κόκκινο” δωμάτιο. Η μικρή ήρθε αμέσως στο δωμάτιο μιας και δεν είχε άλλο ραντεβού(γενικά δεν είχε κόσμο). Έβγαλε το μαύρο στριγκάκι της καθώς και τα τακούνια της , την ξάπλωσα και την έφερα από πάνω μου , άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και να της χουφτώνω τα κωλομάγουλα της , δεν είχε κάποια συμμετοχή ,απλά καθόταν και ήταν δεκτική , την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεβάτι και μπήκα ανάμεσα στα νεανικά μπούτια της και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της , παρέμεινε σιωπηλή και χωρίς αντιδράσεις , ξάπλωσα και εγώ με την σειρά μου , είχε καθίσει γονατιστή δίπλα μου και με το χέρι της έπαιζε τον πούτσο μου , πέρασε το προφυλακτικό(δυσκολεύτηκε λίγο)και άρχισε πίπα μέτρια , δεν την άφησα να συνεχίσει πολύ μίας που έτσι κι αλλιώς ήμουν έτοιμος . Πρώτη στάση ιεραποστολικό , τίποτα το ιδιαίτερο , τα φιλιά στο στόμα τα απέφευγε και απλός έβγαζε κάποιες μικρούς ψεύτικους αναστεναγμούς , αλλαγή στάσης στα τέσσερα , καλή στάση σώματος , δεκτική πάλι και χωρίς συμμετοχή είχε αφεθεί στον ρυθμό που έδινα εγώ , μετά από λίγη ώρα ήρθε το τέλος , μια αρκετά μέτρια κατάθεση . Η Πατρίτσια είναι δεκτική αλλά θέλει πολύ “στρώσιμο” κατά την γνώμη μου για να χτίσει πελατεία , θα την συνέστηνα μόνο και μόνο για να φύγουν τα πολλά σε λάτρεις των πιπινιών. Στο δωμάτιο(απο τα πιο καλά και καθαρά που υπάρχουν)έκατσα δέκα λεπτά.
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2013
Πάντως από εμφάνιση δεν σου κάνει το κλικ........
B
billy13
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1