Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 305 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη έγινε χτες το πρωί στα πλαίσια της πρωϊνης μου τσάρκας. Αφού είδα ότι δυστυχώς δεν δουλεύει η φίλη μου η Μαρία στο Παρασίου, πετάχτηκα ως το Βέργας για επίσκεψη στην Μαρία (ή Έλλη) την ψηλή κοκκινομάλλα με το ωραίο πρόσωπο. Δυστυχώς δεν βρήκα ούτε αυτή εδώ αλλά αντίθετα πέτυχα την καινούρια κοπέλα την Ιωάννα.

Η Ιωάννα είναι μια νεαρή κοπέλα, μετρίου αναστήματος με κάποια έξτρα κιλάκια. Θα μπορούσε να την πεί κάποιος χοντρούλα ή γεματούλα αλλά οποσδήποτε όχι άσχημη, λόγω των ομοιόμορφα κατανεμημένων κιλών και του ωραίου προσώπου της. Πράγματι η φάτσουλα της είναι πολύ γλυκεία και σε κερδίζει αμέσως, ενώ τα βυζιά-τορπίλες είναι το δυνατό της χαρτί. Χωρίς πολύ σκέψη πλήρωσα και πέρασα.

Το δωμάτιο (αν και εχω ξαναγράψει) είναι αρκετά καλό, καθαρό με ντουζιέρα (αν και νομίζω ότι δεν την είχαν θέσει σε λειτουργία), πετσέτες και νιπτήρα. Υπέρ-προβλεπόμενο, οπότε μέχρι να έρθει το μωρό άραξα και έκανα τσιγάρο. Πράγματι δεν άργησε και ήρθε σχεδόν μόλις το είχα τελειώσει.

Από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι είχε διάθεση να περάσουμε καλά. Η επικοινωνία ήταν κάπως ελλιπής αφού είτε δεν ήξερε καλά Ελληνικά, είτε είναι εκ φύσεως λιγομίλητη. Παρόλα αυτά έδειξε να κατανοεί πλήρως αυτά που έλεγα και να ακολουθεί πρόθυμα τους ρυθμούς μου. Έφοσον το δυνατό της σημείο ήταν οι βυζάρες της, επικεντρώθηκα εκεί. Για καλή μου τύχη η Ιωάννα έδειξε να το καταλαβαίνει και επένδυσε εκεί όλα σχεδόν τα προκαταρκτικά μας: εξαπέλυσε όλη την βυζοεπίθεση πάνω μου: ισπανικό, βυζοσκάμπιλά, βυζόκυμα και άλλα ωραία. Βύθισα το πρόσωπο μου στις βυζάρες της θέτοντας τον εαυτό μου σε κίνδυνο μιας και κόντεψα να πνιγώ από ασφυξία. Γενικώς βυζόσαμε καλά!!

Αφού μου είχε γίνει κάγκελο περάσαμε καπότα και ξεκίνησε το τρομπόνι. Την έβαλα να γλύψει και τα μπαλάκια μου, κάτι που έκανε πρόθυμα και μάλιστα αρκετά καλά. Κατόπιν τούτου την έφερα από πάνω μου και παρά το σωματικό της βάρος κάθισε πολύ καλά και ομαλά πάνω στο πέος μου. Η συμμετοχή της ήταν αρκετά καλή με διάφορες κραυγούλες και λίγα προστυχόλογα που με ερέθιζαν περισσότερο. Την γύρισα ανάσκελα και συνέχισα ακατάπαυστα το γαμίσι όπου το τέλος ήρθε με δυνατούς ρυθμούς.

Ακολούθησε λίγη πλακίτσα μεταξύ μας, χωρίς όμως πολλές ομιλίες, διάφορα φιλάκια και υπόσχεση για επιστροφή κάποια στιγμή. Ωραία εμπειρία με την Ιωάννα θα την επαναλάβω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Οκτωβρίου, 2013
οχι και βυζια τορπιλες η Χριστινα , μεγαλα και πεσμενα
30 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

η ιωαννα ειναι η χριστινα?αφου λεει οτι ειναι χοντρουλα ο dawn
30 Οκτωβρίου, 2013
Αγαπητέ Dawn την Μαρία την "τρελοκοτσιδού" τη βρίσκεις Τρίτη/Τετάρτη/Παρασκευή/Σάββατο σε αντίθεση με τη Μόνικα που είδες που πετυχαίνεις τις υπόλοιπες τρεις (3)...
Παρόλα αυτά από έμενα έχεις +1 (2/3) για την ωραία ουσιαστική περιγραφή στην κριτική σου!
30 Οκτωβρίου, 2013

ώπα γράψε λάθος...μπέρδεψα τις κοπέλες
31 Οκτωβρίου, 2013

...οχι μονο τις κοπελες...ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5