Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 164 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σε χθεσινή καταδρομική με Πρόεδρο sotirof......συναντήσαμε την μετριότητα ακόμα μια φορά.....σε επίπεδο νέων κορασίδων!
Έτσι αποφάσισα να πάω στα σίγουρα!

Να σημειώσω ότι γίνονται εργασίες στην οροφή του τσαρδιού (Φ.67) με αποτέλεσμα να ακούγονται θόρυβοι,που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή την ώρα της κατάθεσης/πράξης!

Μπαίνω μέσα λοιπόν και η Αλίσια κλασικά έπαιζε με το i-Phone της (μάλλον μίλαγε με τον γκόμενο)......

Δίνω το 20€.....και της λέω,"ελπίζω να μην κάνουν πολύ θόρυβο οι άλλοι από πάνω και ξεκαυλώσω εεεέ"?

'Όχι μωρό μου λέει......και βάζει τέρμα την μουσική (κλασική Αλίσια).....

Με το που τελείωσε το τσιγάρο μπήκε δωμάτιο.......γυμνή (πάντα είναι ξεβράκωτη έτσι και αλλιώς)......
Της είπα ότι θέλω να γλύψω την μουνάρα της και μου το έφερε μέσα στα μούτρα,σε στάση 69......
Το μουνάκι της παραμένει ένα από τα πιο όμορφα της Φυλής και το έγλυφα 5 λεπτά σαν τρελός...σε συνδυασμό με το κωλοτρυπιδάκι της (κρίμα που δεν το δίνει πλέον).............

Αφού είχα γίνει τούρμπο,από μόνη της ανέβηκε πάνω μου και έκανε παιχνίδι αφού κοπανιόταν στο καυλί μου.....(μου έριξε ένα δυνατό δάγκωμα πάλι)....και μου έδωσε 2-3 πεταχτά ψευτοφιλάκια -που δεν τα είχα ανάγκη-........αφού δεν πήγα για αυτό......αλλά να γαμήσω το καλύτερο κορμί κατά την γνώμη μου!

Αφού κάτσαμε αρκετή ώρα έτσι,την γύρισα σε πισωκολλητό.......(2η και τελευταία στάση).......όπου άρχιζε και φώναζε τα δικά της "γάμα με".........κτλ....που με έκαναν να σεληνιαστώ και να ανεβάσω ρυθμούς!

Ο ιδρώτας στην πλάτη της που γυάλιζε με έκανε να μην θέλω 3η στάση και έτσι τελείωσα βλέποντας αυτό το σούπερ θέαμα.....το απίστευτο κωλαράκι της Αλίσιας δηλαδή.........!!!

Συμπέρασμα.......

Δωμάτιο έμεινα 16 λεπτά.............δεν είχε κόσμο καθόλου,η Αλίσια δεν βιάστηκε να τελειώσουμε (με ξέρει καιρό) και πέρασα σούπερ για 20€.........
Φυσικά θα ξαναπάω,είναι στανταράκι μου!
Να περνάτε καλά παιδάκια......

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίσια
Υπηρεσίες
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2013
ωραια κριτικη μπίλυ!Κουλ
το είχες μεγάλη ανάγκη!!!Γλώσσα
27 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ.....και ναι είχα ανάγκη την Αλίσια,αλήθεια είναι!Κουλ
27 Οκτωβρίου, 2013
+1 και από εμένα!!
27 Οκτωβρίου, 2013

Thanks "Νταούν"......Γλώσσα
27 Οκτωβρίου, 2013
ωραιος μπιλυ μπραβο Κουλ
28 Οκτωβρίου, 2013
Να πας να κανεις καμια εξεταση για αφροδισια...
28 Οκτωβρίου, 2013

@gusmx5.............άλλος μαλάκας και εσύ.............ΓαμήσουΜαλακία
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7