Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
...η γνώριμη μεταξένια αύρα διείγειρε ξανά μετά απο καιρό, το οσφρητικό μου αισθητήριο και μια ρίγη σιγκίνησης διαπέρασε το πορνοδιεστραμμένο σαρκίο μου.
καθώς άλλαζα πορνικές παραστάσεις μπαινοβγαίνοντας στους οικίσκους του πορνισμού,
καινούριες ιδέες για μελλοντικές ηδονές διάνθιζαν ερεθιστικά την φαντασία μου.
διάλεξα ένα μικροκαμμωμένο θηλύσκιο, με κατάλευκη επιδερμίδα , μικρό στητό στήθος με ανορθωμένες απαλού ρόζ χρώματος θηλές, και μικρή σφριγηλή γλουτιαία χώρα, με λίγα λόγια το σαρκίο της μου έβγαζε μια παιδικότητα και αθωότητα...
όμως σαν να είχε βγεί απο μια αριστοτεχνική καλλιτεχνίκη αντίθεση, το πρόσωπό της ήταν σφιγμένο , η πακιστανική αθλιότητα του μεταξιού είχε προκαλέσει σύσπαση στους μιμικούς μύες του προσώπου της , προσδίδοντάς της μια αγριότητα και η ερθρόχρωμη κόμη της ανέδυε ένα παράξενο πάθος...
ήμουν χαλαρός , και ευφοριζόμουν αργά σταθερά και κλιμακωτά καθώς χαϊδευα τις καμπυλότητες του θηλυκού σαρκίσκου που είχα μπροστά μου, το οποίο πάσχιζε πεοπαλινδρομώντας χειρωνακτικά και στοματικά να πετύχει ικανοποιητική συνουσιοεπαρκή
πεική αιμάτωση...
το ενοχλητικό μου τηλέφωνο χτυπούσε σε όλη τη διάρκεια της συνουσίας και παρότι έσβησα τον ενοχλητικό ομοφυλόφιλο αυτό δεν τον απέτρεψε απ'το να συνεχίζει να δονεί με το διαολεμένο ringtone ,τον κοχλία του μέσου ωτός μου...
παρόλαυτά το θηλύσκιο ίππευσε στην πεϊκή σέλα και γώ της κρατούσα τα χέρια για να νιώθει ελευθερία , στην συνέχεια κάθησε ανάσκελα , και παρότι κοιτούσε αλλού και η μυική σύσπαση της κοιλιακής της χώρας μαρτυρούσε την αναγκαία αμυντική αποφυγή που απαιτεί η δουλειά της, προσπάθησα να την κάνω να χαλαρώσει λίγο...
με τρυφερές εφαπτικές επαφές και τραχηλικούς ασπασμούς , της έδειχνα το θετικό των προθέσεών μου, η σύσπαση των λείων μυϊκών ινών του κόλπου της διείγειρε το πέος μου και
με ηδόνιζε καθώς πεοκολποπαλινδρομούσα , ενώ έβλεπα με λαγνεία τις ρομαντικές θηλές του
παιδικού τύπου & αθώου στήθους της , μέχρι που η σπερματέκκριση έδωσε τέλος στον ρομαντισμό...
χαιρετηθήκαμε και γώ απολάμβανα βαδίζοντας το κάθε δευτερόλεπτο μιας επιτυχημένης μετασυνουσιακής απελευθέρωσης και συναισθηματικού απεγκλωβισμού....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2013
Βερμπαλιστική όξυνση της πορνικής μαλθακότητας

"και παρότι έσβησα τον ενοχλητικό ομοφυλόφιλο"

όπα, έχουμε και υποσυνείδητες bicurious τάσεις προς το κινητό μας τώρα?

ή... προς κάτι άλλο? Εμμμμ
21 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ποιά "μαλθακότητα?" , εδώ προετοιμάζονται όργια και διαστροφές,
μάλλον προς "ασυδοσία" πάει το πράμα Έρωτας

σε όλη σχεδόν την διάρκεια της συνουσίας γαμήθηκε να χτυπάει το κινητό
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2