Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Άννα είναι καινούρια κοπέλα σε αυτό το μαγαζί, εργάζεται μόλις μία εβδομάδα και επίσης δεν την έχω ξαναδεί σε κάποιο απο τα σπιτάκια της Αθήνας.Πάρα ταύτα σαν εργαζόμενη σίγουρα έχει ιστορία εντός ή εκτός του Ελλαδικού χώρου και αυτο το μαρτυρεί το δουλεμένο εργαλείο της και τα Ελληνικά της που αν και φτωχά τα μιλάει σε επαρκή βαθμό.
Εμφανισιακά είναι κοντούλα,με καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους περίπου.λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με φαρδιά περιφέρεια.Όταν μπήκε στο δωμάτιο την ρώτησα απο που είναι για να πάρω την απάντηση ότι τόσο αυτή όσο και η άλλη η κοπέλα Λάουρα-Λαβίνια είναι Ρουμάνες.Στο λαιμό της φορούσε μενταγιόν μια καρδούλα.Την έφερα κοντα μου και άρχισα να την φιλάω στο σώμακαι όταν πήγα να την πιάσω πιο κάτω ενστικτωδικά τραντάχτηκε λέγοντας μου ότι τόσο στα πόδια της όσο και στους μηρούς της είναι ευαίσθητη και γαργαλιέται.Της είπα να αφαιρέσει τα ροζ εσώρουχα που φορούσε και υπάκουσε.Όταν γδύθηκε ξάπλωσα και την έφερα κοντά μου.Κάποια φιλάκια με γλώσσα γίνανε τα οποία όμως ήταν στιγμιαία μιας και η κοπέλα δεν ήταν αρκετά πρόθυμη να τα παρατείνει.'Ομως αυτό το λίγο χρονικό διάστημα ανταποκρίθηκε.Στην συνέχεια άρχισε να με φιλάει ρουφηχτά στον λαιμό μου,στο στήθος μου κατεβαίνοντας όλο και πιο κάτω.Εγώ είχα περάσει το χέρι μου μέσα στους μηρούς της που ήταν ημιανοιχτοί και άρχισα να χουφτώνω το πράγμα της.Όταν η κοπέλα έφθασε στο πέος μου το καθάρισε με ένα μαντηλάκι και με ρώτησε αν θέλω καπότα.Της είπα να μου κάνει πίπα άνευ και υπάκουσε.Η πίπα της ήταν αρκετά άγαρμπη.Παρόλο που τον τσιμπούκωνε μέχρι την μέση περίπου χοροπηδούσε αρκετά άγαρμπα στο στρώμα του κρεββατιού και παρόλο που της είπα να μην το κάνει αυτό αυτή συνέχισε στον ίδιο ρυθμό.Σε προτροπή μου να γλύψει και τους όρχεις αυτή το έπραξε αλλά η γλώσσα της έλειχε επιφανειακά αν και ηδονικά την επιφάνεια των διδύμων.Της είπα να γυρίσει σε 69 για να περιποιηθώ και εγώ με την σειρά μου το μουνί της.Το έπραξε πρόθυμα.Τότε διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είχε μεγάλα μουνόχειλα που τις κρεμόταν.Όχι όμως τόσο μεγάλα και παχιά όπως της Ντενίζας αλλά παρόλα αυτά ήταν μεγάλα και τα δικά της.Άρχισα να γλύφω το μουνάκι της και να ρουφώ τα μουνόχειλα της που κρέμοταν και η κοπέλα συνέχισε να τσιμπουκώνει με τον ίδιο αγαρμπο ρυθμό.Όταν της είπα να περάσουμε στο σεξ σηκώθηκε αρκετά άγαρμπα απο το κρεββάτι και με χτύπησε με δύναμη με το γόνατο της στο πρόσωπο μου,ζητώντας μου συγγνώμη παράλληλα.Μου πέρασε καπότα κάθισε πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με δύναμη με τον ίδιο άγαρμπο και αδέξιο τρόπο.Παράλληλα είχε φροντίσει να κλειδωθεί σε απόσταση ούτως ώστε να μην την φθάνω για να γλύψω τα βυζιά της που απο πλευράς εμφάνισης και υφής δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο ομολογώ. Την τράβηξα κάπως πιο κοντά μου αλλά και πάλι μέ είχε κλειδώσει με τα πόδια της για να μην παλινδρομώ καθώς και το κορμί της ήταν αρκετά άκαμπτο.Στο πισοκωλητό δεν είχε στηθεί καθόλου καλά με αποτέλεσμα να μην έχω καλή πρόσβαση αλλά ούτε και θέα.Έτσι την άλλαξα αρκετά γρήγορα σε ιεραποστολικό όπου εκει ξάπλωσε μεν αλλά έχοντας το κορμί της λίγο ανεβασμένο και το κεφάλι σκυμένο μπροστά και κάτω.Έκατσε στην θέση αυτή άκαμπτη παρόλες τις προσπάθειες μου να ξαπλώσει,να χαλαρώσει και να μην σφίγγεται τόσο.Στην θέση λοιπόν αυτήν την γαμούσα ενώ έδειχνε απο τα επιφωνήματα της αλλά και τους μορφασμούς της ότι πονούσε το πράγμα της.Ενώ την γαμούσα έπαιζα και με τα μουνόχειλα της.Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα και ιδιαίτερα πράγματα στην στάση αυτή μιας και το πράγμα της φαινόταν αρκετά ανοιγμένο.Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω την άλλη οδό μιας και προσφερόταν στο πρόγραμμα, κάτι που δεν κάνω και τόσο συχνά αλλά μιας και δεν είχα άλλη διέξοδο αποφάσισα να δοκιμάσω μήπως ήμουν περισσότερο τυχερός. Η κοπέλα όμως σφιγγόταν αρκετά και ο πούτσος μου εισχωρούσε στην κερκόπορτα μέχρι και λίγο πιο κάτω απο την βάλανο.Επίσης απο πίσω η κοπέλα ήταν σαφώς και πιο σφιχτή απότι απο μπροστά που ήταν πηγάδι.
Τελικά ξάπλωσα αφαίρεσα το προφτλακτικό και της είπα να με τελειώσει με πίπα.Αυτή άρχισε τον ίδιο άγαρμπο ρυθμό με τα χοροπηδηχτά στο στρώμα και αισθάνθηκα ότι στην πίπα δεν θα μπορούσα να τελειώσω με τίποτα γιατί δεν το κατείχε το θέμα.Την έβαλα να με γλύφει στους όρχεις ενώ την είχα φέρει με τα μουνόκωλα της γυρισμένα σε μένα όπου και τα χάιδευα.Επειδή όμως η λειχία της ήταν αρκετά επιφανειακή γρήγορα την έβαλά να στηθεί στα τέσσερα όπου και εγώ ήρθα πίσω της και αυνανιζόμενος ενώ έπαιζα με τα μουνόκωλα της άρχισα να την χύνω πάνω σε αυτά.
Η εμπειρία χαρακτηρίζεται απλά καλή.Σίγουρα η κοπέλα πρέπει να προσπαθήσει στο να βελτιωθεί αν θέλει να συνεχίσει να έχει δουλειά.Ωστόσο την κοπέλα θα την προτείνω για μία δοκιμή υπο την προυπόθεση βεβαίως βεβαίως ότι κάποιος δεν θα έχει βρει κάτι καλύτερο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 19, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2013
Βρε προφέσσορ, εσύ δεν περιέγραψες εμπειρία σεξ. Αγώνας πάλης με τον Σουγκλάκο ήταν... Να σαι καλά ήσουν πάντως πολύ περιγραφικός.
20 Νοεμβρίου, 2013
Να προσθέσω κι εγώ ότι πήγα, την δοκίμασα (άλλην έψαχνα που δεν τη βρήκα, αλλά είπα να μην πάει χαμένη η έξοδος) και συμφωνώ κατά 95% με τον professor. Η μικρή (18,5 είπε πως είναι το ρουμανάκι) θέλει να κάνει καριέρα στο χώρο (ρωτάει, προσπαθεί, φιλοτιμιέται) αλλά δεν "το έχει".
Τα καλούδια που πρσφέρει (ακα, CIM, αναλ κλπ) δεν αρκούν για να καλύψουν τις εγγενείς ελλείψεις της. Δεν αρκεί η φιλοτιμία (που σαφώς υπάρχει), χρειάζεται και ταλέντο σ' αυτή τη δουλειά.

Φεύγοντας η τσα2 με συνόδευσε στην πόρτα για να με ρωτήσει (χαμηλόφωνα): "Ήταν καλή κύριε?" και βέβαια δεν το έθαψα το μικρό, γιατί αν οι πελάτες λένε κακά λόγια στο ρουφιάνο του αφεντικού, το παιδάκι θα κακοπεράσει...
Visit: Σήμερα, βάρδια απόγευμα (ώρα ματς στη Ρουμανία).
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2