Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Ιζαμπέλλα την είχα δει σε μία σύντομη τσάρκα που είχα κάνει πριν κάποιες μέρες.Από συναγωνιστές που την έχουν επισκεφτεί είχα ακούσει καλά λόγια.Έτσι πήρα την απόφαση να την γνωρίσω πιο καλά την περασμένη Παρασκευή,στην πρωινή βάρδια όπου εργάζεται.Το συγκεκριμένο ίδρυμα να σημειώσω πως απασχολεί εμφανίσιμες κοπέλες τις περισσότερες φορές που έχω περάσει.

Μεσημεράκι Παρασκευής λοιπόν και καταφθάνω στη Φυλής,πάρκαρα το αυτοκίνητό μου λίγα μέτρα παρακάτω από το σπίτι και κατευθύνθηκα σε αυτό κατευθείαν χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.Με υποδέχτηκε η κυρία της υποδοχής και μου παρουσίασε αμέσως την Ιζαμπελλα.Ο τρόπος με τον οποίο βγήκε στο σαλόνι ήταν ο ίδιος που την είχα δει πριν λίγες μέρες...Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μελαχρινή κοπέλα με μακριά μαλλιά μέχρι τους ώμους,αδύνατο καλλίγραμμο σώμα,μικρό στήθος και συμπαθητικό πρόσωπο.Εμφανίζεται με αρκετό νάζι και με βλέμμα που υπόσχεται πολλά...Αμέσως πέρασα στο δωμάτιο χωρίς πολλές σκέψεις,άφησα τα ρούχα μου στη πολυθρόνα και ξάπλωσα για να την περιμένω.
Να σας αναφέρω πως ήμουν στο πάνω ίδρυμα μίας και το συγκεκριμένο σπίτι έχει και κάτω.Χώρος πολύ καλός για μπουρδέλο,καθαρός και με ευρύχωρα και αρκετά δωμάτια.Επίσης η κυρία της υποδοχής με τοποθέτησε σε δωμάτιο που δεν είχαν περάσει άλλοι συναγωνιστές κάτι το οποίο μου έκανε εντύπωση.

Η Ιζαμπέλλα δεν άργησε να έρθει κοντά μου και έτσι μετά από ολιγόλεπτη αναμονή μπήκε στο δωμάτιο για να ξεκινήσουμε.Κάποια χαδάκια ξεκίνησαν στα όρθια την ώρα που με ρωτούσε πως με λένε...Φιλιά στο λαιμό και το στήθος για να καταλήξουμε να της αφαιρώ το στριγκάκι που φορούσε.Με τράβηξε για να ξαπλώσω στο κρεβάτι και συνέχισε με κάποια φιλιά σε όλο το σώμα.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στοματικού,καλό αλλά λίγο μονότονο.Πάντως κάνει σωστή χρήση της γλώσσας και περιποιείται για ώρα την ευαίσθητη περιοχή χωρίς βιασύνη.Την ευρύτερη περιοχή βέβαια την "ξέχασε" αλλά δεν θα της το τοποθετήσω στα μείον καθώς όπως ανέφερα προσέφερε στοματικό για ώρα.Έναρξη στο σεξ με την Ιζαμπέλλα από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς.Αλλαγή για πισωκολλητό όπου είναι η καλύτερη στάση μαζί της καθώς έχει άψογη περιφέρεια.Τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου με αληθοφανείς αναστεναγμούς αλλά και πεταχτά φιλιά,καθώς αποφεύγει τα γλωσσόφιλα μας βρήκε το τέλος...
Μάζεψε το εσώρουχό της με ευχαρίστησε και αποχώρησε από το δωμάτιο ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον.

Συμπερασματικά η Ιζαμπέλα αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή αυτές τις μέρες στην οδό,τουλάχιστον έτσι πιστεύω.Προσπαθεί και με το παραπάνω να σε ικανοποιήσει και να περάσεις καλά χωρίς να δείχνει σημάδια ξεπέτας...Διορθώνοντας κάποιες μικρές λεπτομέρειες όπως στο στοματικό θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο...!

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ιζαμπέλλα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη