Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 133 10
Μπουρδέλα
135403
Γενική βαθμολογία
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Συνηθως το καταστημα εχει ρωσοχοντρουλες με διαθεση και δεν ειναι χαμενο το 10αρικο που δινεις.
Αυτη τη φορα ομως εμφανιστηκε η Ντιανα,νεαρη,ψηλη,ομορφη,με σουπερ βυζι κι ετσι περασα χωρις δευτερη σκεψη!!!!!!
Και τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.....
Μπαινει,με διαταζει να ξαπλωσω και τοποθετει την καποτα στο μικρο κοιμισμενο τσουτσουνι κι αρχιζει το τσιμπουκι(??).Μετα απο λιγακι-ελα μου λεει.Που να ερθω με αυτο το μαλακο πουλακι της λεω....Ελα χαιδεψε με να καυλωσεις...ετσι κι εγινε γιατι ειναι και ωραια κοπελα.
Ιεραποστολικο με στυση 60% ,αγκομαχητο,(που να γαμησεις με μισο πουλι)ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ....
Συνεχεια με πισωκολλητο που λογω του ωραιου κολου εφτιαξε λιγο το πραμα,μου ηρθε ομως η μουνιλα κι εχυσα breathless και μετα οπου φυγει-φυγει...
Βγαινοντας προσπαθησα να σωσω τρεις συναγωνιστες νε νοηματα...ελπιζω να καταλαβαν....
Μην πατε ρε παιδια μην παρασυρθητε απο την εμφανιση!!!!
Αυτη τη φορα ομως εμφανιστηκε η Ντιανα,νεαρη,ψηλη,ομορφη,με σουπερ βυζι κι ετσι περασα χωρις δευτερη σκεψη!!!!!!
Και τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.....
Μπαινει,με διαταζει να ξαπλωσω και τοποθετει την καποτα στο μικρο κοιμισμενο τσουτσουνι κι αρχιζει το τσιμπουκι(??).Μετα απο λιγακι-ελα μου λεει.Που να ερθω με αυτο το μαλακο πουλακι της λεω....Ελα χαιδεψε με να καυλωσεις...ετσι κι εγινε γιατι ειναι και ωραια κοπελα.
Ιεραποστολικο με στυση 60% ,αγκομαχητο,(που να γαμησεις με μισο πουλι)ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ....
Συνεχεια με πισωκολλητο που λογω του ωραιου κολου εφτιαξε λιγο το πραμα,μου ηρθε ομως η μουνιλα κι εχυσα breathless και μετα οπου φυγει-φυγει...
Βγαινοντας προσπαθησα να σωσω τρεις συναγωνιστες νε νοηματα...ελπιζω να καταλαβαν....
Μην πατε ρε παιδια μην παρασυρθητε απο την εμφανιση!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
+1 από μένα για την ενδιαφέρουσα πληροφορία και ίσως την αποφυγή του πεταμένου 10ευρου...