Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 305 10
Γενική βαθμολογία

4.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλημερα.Μετα απο χρονια αναγκαστηκα να ενεργοποιησω το λογαριασμο μου για να προλαβω οποιον θελει να πεταξει ενα 20ρικο στη συγκεκριμενη τυπισα.Ωρα επισκεψης περιπου στις 2 τα ξημερωματα,τα μισα μαγαζια της περιοχης ειχαν κλεισει οποτε οι επιλογες μου ηταν περιορισμενες.Μπηκα στο συγκεκριμενο σπιτι με τις δυο εισοδους(μονο η δεξια ηταν ανοιχτη)οπου η τσατσα μου παρουσιασε την κοπελα(ονομα δε θυμαμαι,αλλα τη βλεπω παντα εκει την ιδια ωρα).Ρωσιδα μαλλον γυρω στα 22-25 με κοντο μαλλι και tatoo στο στηθος.Μετα απο αναμονη λιγων λεπτων ηλθε στο δωματιο και με ψυχρο τροπο με ρωτησε αν θελω πιπα χωρις προφυλακτικο.Της απαντησα αρνητικα,και χωρις καθολου προκαταρκτικα μου φορεσε την καποτα στο πεσμενο μου καβλι αρχιζοντας μια μονοτονη πιπα.Σκεφτομενος το 20αρικο που ειχε κανει φτερα η στυση αργουσε να επελθει,προσπαθησε να το σωσει λιγο χαιδευοντας τις αρχιδομπαλες,και αφου ηρθε σε ημισκληρη κατασταση,με ρωτησε με τον ιδιο ψυχρο τροπο πως θελω να τη γαμησω.Χωρις καμια διαθεση την εστησα πισωκολλητα,οπου δεν υπηρχε καμια αισθηση λογω της μεγαλης ποσοτητας κρεμας που ειχε βαλει,ετσι αναγκαστηκα να διακοψω τη συνευρεση λεγοντας της οτι τελειωσα.Εφυγε το ιδιο αποτομα οπως μπηκε,και εγω βριζοντας τον εαυτο μου που επελεξα τη συγκεκριμενη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2013
Μέλος
7
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2013
Μαυροοοοοοοοοοοοοοοο...........Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστηςη κοπελα φαινεται απο το σαλοναρισμα οτι μας κανει χαρη.
12 Οκτωβρίου, 2013
πως την λένε την κοπέλα !
12 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλε μου δεν συγκρατησα ονομα,αλλα οπως εγραψα το τελευταιο τριμηνο(τουλαχιστον)τη βλεπω εκει,χαρακτηριστικο ειναι το tatoo στο στηθος
20 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Nομιζω Μονικα. Πηγα και εγω. Βρωμουσε ουισκι. Μου ειχαν πει οτι στο μαγαζι δουλευει η πωλινα αλλα μονο πρωι ενω το δελεαρ ηταν το ντουζ. Απαραδεκτη πιπα, σταματουσε συνχεια οτι εβρισκε τριχες. Τον επαιξα μονος να χυσω διοτι απο βρωμια θα λυποθυμουσα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4