Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 197 10
Μπουρδέλα
193305
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Βολτα στη Φυλης Τεταρτη βραδυ σχεδον αδειος ο δρομος με ελαχιστους συναγωνιστες να τσαρκαρουν.Ειχε προηγηθει καταθεση στο γραφικο Μεταξι και ηθελα στη Φυλης να δωσω ενα ματς με καποιον δυνατοτερο αντιπαλο οντας προπονημενος απο το φιλικο που προηγηθηκε.Ειχα καποιους στοχους στο μυαλο μου με τελευταια την Νταιανα του Φ56 η οποια ακομα μου διαφευγει απ την συλλογη.Στο 54Β δεν ειχα σκοπο να μπω αλλα τελικα το επραξα και η συμπαθης τσατσα με τα γυαλακια μας παρουσιασε την Λιζα .Ομολογω οτι ηταν πολυ μπανικο μωρο και αφου την χαζεψα για λιγο εδωσα το 20αρι και μπηκα στο δωματιο.Το δωματιο στην πενα πολυ καθαρο και με ολα τα κομφορ(σαπουνι,χαρτι,μωρομαντηλα)και φυσικα αιρκον το οποιο ομως ηταν κλειστο .Η Λιζα ειναι μετριου αναστηματος μελαχρινη Ιταλορουμανα συμφωνα με αυτα που δηλωσε με καλο σωμα και μικρο αλλα σουβλερο βυζακι .Αφου τελειωσε με εταιρο πελατη ηρθε και σε μενα.Καναμε καποιες αρχικες συστασεις, μου ειπε αν ξερω Αγγλικα για να μιλαμε στα Αγγλικα τα οποια ξερει καλυτερα.Ηρθε στο κρεβατι διπλα καπως αμηχανα,αβγαλτα θα ελεγα και με ρωτησε τι μου αρεσει(προφανως ηθελε να δει αν θελω 69 η κατι αλλο κλπ).Φυσικα 69 κλπ εγω δεν κανω σε ρδελο ετσι την αφησα να δω πως θα παει το πραγμα.Προκατ. δεν εκανε ουτε επαιρνε πρωτοβουλιες εβαλε καποτα σε πεσμενο πεος και αρχισε το τσιμπουκι το οποιο ηταν ρουφιχτο και βαθυ ,κρατησε αρκετα και γενικως ηταν φιλοτιμο.Δεν ειχαμε βεβαια καραμπαλικινγκ κλπ αλλα τεσπα.Το εργαλειο αργησε να αρπαξει δεν ευνοουσε και το κλιμα συν την προηγουμενη καταθεση.Με τα πολλα οταν απεκτησα μια στυση του 80% περιπου την βαζω ιεραποστολικα και αρχισα το σπρωξιμο ποτε με τα ποδια της στους ωμους μου,ποτε γραπωνοντας την απ τα 12ποντα και ποτε στο ξαπλωτο με την μικρη να συμμετεχει κυριως με κραυγουλες.Καπου κουραστηκα οποτε την αλλαζω στα τεσσερα μπας και το σωσω το πραγμα.Εκει βελτιωθηκαν καπως τα πραγματα και σε συνδυασμο με το θεαμα στον καθρευτη.Εσπρωχνα μεχρι που κουραστηκα παλι και περναγαν σκεψεις απ το μυαλο μου πως δεν με βλεπω να τελειωνω.Παρολα αυτα φορτσαρα τα τελευταια λεπτα σφυροκοπησα πολυ δυνατα(η μικρη δεν δυσανασχετησε καθολου) και το πωθουμενο το υγρο πυρ βγηκε στην καποτα μεχρι τελευταιας ρανιδος του σπερματος μου Λογω του κλειστου αιρκον ειχαμε γινει μουσκεμα.Συνολικη παραμονη στο δωματιο 10-11 λεπτα ενοχληση καμια απ την τσα2.
Συνωψιζοντας η Λιζα ειναι ενα πολυ ωραιο μωρο ΦΙΛΟΤΙΜΟ αυτο το τονιζω αλλα προς το παρον αβγαλτο και μαζεμενο και δεν ειναι η περιπτωση που θα σε εκανε να ξαναπας να καταθεσεις σε αυτην τουλαχιστον οχι συντομα.Το 20αρι δεν το εκλαψα αλλα ουτε και το καταευχαριστηθηκα θα ελεγα.Αν εισται απο αυτους που γουσταρουν να γαμανε μουναρες χωρις να εχετε μεγαλες απαιτησεις στις υπηρεσιες τοτε ναι δοκιμαστε την.Εγω θα ξαναδοκιμασω ισως στο μελλον να δω την προοδο της
Συνωψιζοντας η Λιζα ειναι ενα πολυ ωραιο μωρο ΦΙΛΟΤΙΜΟ αυτο το τονιζω αλλα προς το παρον αβγαλτο και μαζεμενο και δεν ειναι η περιπτωση που θα σε εκανε να ξαναπας να καταθεσεις σε αυτην τουλαχιστον οχι συντομα.Το 20αρι δεν το εκλαψα αλλα ουτε και το καταευχαριστηθηκα θα ελεγα.Αν εισται απο αυτους που γουσταρουν να γαμανε μουναρες χωρις να εχετε μεγαλες απαιτησεις στις υπηρεσιες τοτε ναι δοκιμαστε την.Εγω θα ξαναδοκιμασω ισως στο μελλον να δω την προοδο της
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού