Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 148 10
Μπουρδέλα
151561
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
φρεσκοξυριστικα λοιπον….στις ευαισθητες περιοχες μπανιαριστικα οπως παντα και ξεκινησα για την νυχτερινη οαση του μεταξιου…..δεν γνωριζα ομως οτι η νυχτερινη βαρδυα στο συγκεκριμενο τσαρδι ξεκινουσε στις 23.00….διοτι πηγαινα να συναντησω την παολα…μου λεει η υπηρεσια οτι δουλευει η νικα και μολις ηρθα…οχι ρε πουστη μου λεω…..αλλα στο καπακι θυμηθηκα καποιον συναγωνιστη σε προσφατη επισκεψη οτι περασε πολυ καλα μαζι της….μεχρι να βγει η κοπελα να τη δω γιατι ντυνοτανε…βγαζω κινητο μπαινω στο σαιτ και διαβαζω αστραπιαια τη τελευταια κριτικη…δεν ηθελα και πολυ με τετοιες καυλες…με το που βγηκε η κοπελα λιγο την ειδα 1.70 και κατι υψος με καμπυλες καλο κορμι 2αρι στηθος στρογγυλο προσωπο και ζουμερο κωλο σε καμια περιπτωση χοντρη ..εβγαλα το πορνοδεκαρικο και μπουκαρα στο δωματιο….ολα πεντακαθαρα φρεσκοστρωμενα…αλλα πολυ ποδαριλα ρε αδερφε……ηρθε η νικα σε πεντε λεπτακια…προκειται για μια μιλφ περι τα 35-38 οχι παραπανω απο σιβηρια γνησια ρωσσοφατσα….πολυ ευδιαθετο κοριτσι χαμογελο και ορεξη..επεσε επανω μου αρχισε να με γλειφει παντου…ξεκινησε απο στηθος στους λοβους των αυτιων…αρχιδογλυψιμο πολυ καλο μεχρι λιγο πριν ακουμπησει τη κωλοτρυπα…με ειχε κατακαυλωσει…με κοιταγε στα ματια πολυ προστυχα και τον πηρε ολον μεσα βαθια με λιγο δοντι και υγρα……..εκεινο που μου εκανε εντυπωση και δεν ειχα ξανασυναντησει ποτε στη πορνοκαριερα μου ηταν ενω τσιμπουκωνε τον φρεσκοξυρισμενο πουτσο μου…..τον αφηνε στιγμιαια και εριχνε ροχαλες στον απεναντι νιτηρα…λεω τη πρωτη φορα κατι θα της καθισε στο λαιμο.αλα τι…δεν ειχα κανενος ειδους τριχα…ημουν γουλι…..τεσπα συνεχισε το καλο και υγρο τσιμπουκι και ξαφνου παλι ροχαλα στο νιπτηρα και με ιδιαιτερο θορυβο…παρολαυτα η ποιοτητα της πιπας δεν χαλασε,το εκανε 4 φορες….να πω την αληθεια ετσι οπως το εκανε αντι να με αηδειασει με καυλωνε παραπανω…γιατι εφτυνε με δυναμη και καπακι τον εβαζε μεχρι το λαρρυγι…..ενω ειχε παρει και τετοια σταση ωστε να χαιδευω τις τρυπες της…….συνεχισε κανα πενταλεπτο και με ρωτησε γι γαμησι…της ειπα οχι συνεχισε οπως εισαι…οι ροχαλες μεταφερθηκαν στο καυλι μου…και αυτο ηταν…..δε τελειωσα στο στομα της αλλα λιγο πριν το τελος το καταλαβε και μου εγλειφε παραλληλα το κορμο……για το δεκαρικο πολυ καλη επιλογη,τιμια κοπελα ευγενικη και ορεξατη…..φευγοντας με ευχαριστησε στην εξοδο μαζι με την ευγενικη υπηρεσια……..αν θα ξαναπηγαινα….ισως σε μεγαλες καυλες…….βγαινοντας εξω στο ερωτικο μεταξι ηταν τρεις πακηδες και κοιταζαν το αμαξι μου καλα καλα….με το που πλησιασα απλα εξαφανιστηκαν………και ακριβως απεναντι ενας κατουρουσε εξω απο το νουμερο 15…και στο δρομο ενα φιατ πουντο με ενα τραβελι απο τη θεση του οδηγου να κανει πιπα παραθυρου σε καποιον συναγωνιστη…..αυτα για σημερα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Νίκα
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2013
γυρω στα 25 ειναι φιλε η πορνη ισως και μικροτερη