Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 30 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη σήμερα στον συγκεκριμένο οίκο στα πλαίσια της πρωίνης βόλτας μου. Πρόκειται για ένα σχεδόν απομονωμένο σπιτάκι αφού στον ίδιο δρόμο δεν υπάρχει άλλος οίκος ανοχής, αν και στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετά. Οπότε παραμένει ήσυχο και ήρεμο.

Χαρακτηριστικό του σπιτιού αυτού είναι το αιμοσταγές ανθρωποφάγο τέρας που καραδοκεί στην κουζίνα. Φυσικά δεν μιλάω για την κοπέλα ή την τσατσά αλλά για ένα αιμοδιψή σκύλο που γαυγίζει όταν εισέλθει κάποιος στο σαλόνι, κάτι που λειτουργεί αποτρεπτικά. Αν εξαιρέσουμε αυτό το σπιτάκι είναι μάλλον παραδοσιακός οίκος ανοχής που χρειάζεται μια καλή ανακαίνιση αν και στέκει αρκετά καλά. Η διακόσμηση είναι μάλλον αδιάφορη, τα δωμάτια μικρά και λειτουργικά και ο φωτισμός δυστυχώς χαμηλός χωρίς να υπάρχει κάποιος διακόπτης ρύθμισης φωτός. Παρόλα αυτά ο χώρος είναι καθαρός και περιποιημένος.

Η ηλικιωμένη κυρία της υποδοχής μου παρουσίασε την Αλεξάνδρα, μια κοπέλα που είχα δει κάποιες φορές στις βόλτες μου αλλά δεν είχα δοκιμάσει. Είναι νεαρή με μάλλον βαρύ κορμί, χοντρά μπούτια, λίγη περιφέρεια και όμορφο πρόσωπο. Το μαλλί της είναι ξανθό, μπουκλέ και μακρύ ενώ έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στύλ ελαφρόμυαλης μπεμπέκας κάτι που το δείχνει με νάζια και με τον τρόπο που μιλάει. Καθ'όλη την διάρκεια της συνεύρεσης μας δεν κατάφερα να ανακαλύψω αν το κάνει επίτηδες ή αν της βγαίνει έτσι...Money MouthMoney Mouth

Στο δωμάτιο είναι ομιλητική, πρόσχαρη και πρόθυμη. Με άφησε να ξεκινήσω τα προκαταρκτικά, στα οποία συμμετείχε αρκετά ακολουθόντας τις υποδείξεις μου και παίρνοντας κάποιες μικρές πρωτοβουλίες. Μιλούσε αρκετά λέγοντας διάφορα χαζούλικα πράγματα, κάτι που προσωπικά το εκλαμβάνω ως θετικό δείγμα αφού όταν κάποια είναι μουγκή μου δίνει λίγο την αίσθηση ότι κάνει αγγαρεία. Η εμπειρία της στα προκαταρκτικά είναι μάλλον μικρή, αλλά μπορώ να πω ότι τα καταφέρνει αρκετά καλά, ενώ το σώμα της παρά τα κάποια κιλάκια, είναι καλό, με το ωραίο στήθος της να ξεχωρίζει. Αν είχε πιο λεπτά πόδια και λιγότερο κώλο θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Η πίπα της ήταν αρκετά καλή, πολύ καλύτερη από όσο περίμενα και σίγουρα αρκετά καλύτερη από διάφορες πίπες που μου έκαναν τον τελευταίο καιρό. Χωρίς να είναι βαθιά, δίνει έμφαση σε διάφορα σημεία που βοηθούν στον ερεθισμό του πέους οπότε επιτυγχάνεται το θεμιτό αποτέλεσμα. Επιπλέον ακολουθόντας της υποδείξεις μου έγλυψε την γύρο περιοχή αν και χωρίς κάποια ιδιαίτερη όρεξη.

Στο σέξ επίσης είναι καλή. Συμμετέχει με διάφορες κραυγούλες, λίγα προστυχόλογα και αρκετά ζουζουνίσματα. Επειδή νιαούριζε την έβαλα να κάνει την γατούλα και εγώ έκανα τον σκύλο καθώς γαμιόμασταν:

εκείνη: νιαου-νιάου
εγώ: γαβ-γάβ

και παρόλα τα γέλια συνεχίσαμε. Το κάναμε συνολικά σε δύο στάσεις: από πίσω, με εκείνη ξαπλωμένη και εγώ να της τον χώνω και μετά ιεροποστολικό οπού συμμετείχε ακόμα περισσότερο. Μοναδικό μειονέκτημα ήταν ότι λόγω του σωματότυπου της η διείσδυση δεν ήταν η καλύτερη, πράγμα που μου θύμισε γιατί δεν προτιμώ τις γεματούλες. Παρόλα αυτά τελείωσα όμορφα.

Ακολούθησε λίγη κουβεντούλα όπου μου έδειξε μια πληγή στη φτέρνα και μου είπε ότι έγινε από τα αθλητικά παπούτσια και με ρώτησε αν πήρε μικρότερο νούμερο από όσο έπρεπε. Επίσης μου είπε ότι ο σκύλος είναι ηλίθιος και της σπάει τα νεύρα. Εν τέλη αποχώρησε χαρούμενη όπως και εγώ μιας και πέρασα αρκετά καλά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
134
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2013
Τελικά προχώρησες στα ενδότερα του "σκυλόσπιτου"!
Ωραία περιγραφή από σένα και θετική ψήφος από μένα! (1 στη 1)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1