Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Εμμανουέλα,ακόμα μια φορά το δούλεψε το 20€ με το παραπάνω!

Χθεσινή στοχευμένη κατάθεση στο στανταράκι,Εμμανουέλα.....
Αφού συνάντησα τον n.smirni76......του είπα ότι είχα τεράστια ανάγκη να γαμήσω την κορασίδα.....Κατσικογάμης
Μπαίνουμε στον οίκο....όπου ο γνωστός τσά2,μα είπε ότι δουλεύει η Εμμανουέλα.......
Για να την δούμε του λέω........"Έλα μωρό να σε δουν τα παιδιά" είπε αυτός........βγαίνει η κοπέλα.....και μας βλέπει.......-"μαζί είστε"....? ...λέει αυτή....(την έχουμε σκίσει από 20 φορες+)...
-Να πιάσε να δεις....λέει ο τσα2...(λες και δεν είχαμε ξαναπιάσει το κωλί της).....Μαλακία

Πληρώνω.....μπαίνω δωμάτιο ενώ ο n.smirni76,πήγε και τσιμπούκωσε......χύνοντας στα μούτρα της κοπελιάς στο Φ24......
Να πω ότι κόσμος δεν υπήρχε πουθενά,κατά τις 8 το απόγευμα.... Ντροπή
Έρχεται η καύλα.....και αυτή με όρεξη,όπως έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό....λόγω αναδουλειάς μάλλον....
Πέφτει απάνω μου και μου σκάει καπάκι τα γνωστά γλωσσόφιλα.....λέγοντας -"που είσαι εσύ τόσο καιρό"...?
"Διακοπές της απάντησα"..........Γλώσσα

Μου βγάζει το μποξεράκι και άρχισε να τρίβεται γυμνή πάνω στο σώμα μου (έτριβε το μουνάκι της πάνω στο μπούτι μου )...
Καύλωσα επιτόπου και της είπα να κάνουμε 69......όπου μου είπε ότι έβαλε κρέμα....
Σκουπίσου της λέω....θέλω να γλύψω το μουνάκι σου....έχω σεληνιαστεί.......(φυσικά σκουπίστηκε).....
Τελικά ξεκίνησε τσιμπούκι που δεν το είχα ανάγκη αφού είχα καυλώσει και της είπα να ξαπλώσει να της γλύψω το μουνί!
Ξεκίνησα γλύψιμο μουνιού/πίσω τρύπας (πάντα είναι καθαρή και έχει μαζί της και μαντηλάκια).....
Έβγαζε καυλωτικούς αναστεναγμούς και πίεζε το κεφάλι μου στο μουνάκι της.....δεν άντεξα άλλο......και της είπα να την γαμήσω στην καρέκλα!
Πάμε όπως είμαστε εδώ μου λέει τελικά και μπήκα ιεραποστολικό.....Έρωτας

Έμπαινα μέσα της ενώ αυτή έπαιζε την κλειτορίδα και μου έδινε γλωσσόφιλα συνεχώς....αναστενάζοντας.....
Αυτό συνεχίστηκε για πολύ ώρα,μέχρι που μου έιπε να την γαμήσω πισωκολλητά.........
Άρχισα να σφυροκοπώ δυνατά αφού με τράβαγε αυτή προς το μέρος της και ενώ γυρνούσε τον λαιμό της φιλιόμασταν...Χαμόγελο
3η στάση δεν κάναμε αφού συνέχισα με πολύ δυνατό ρυθμό......ώσπου τελείωσα.....Γερο-μύστης

Να πω ότι είχα τρελαθεί και ήθελα να την γαμήσω από κώλο.......αλλά το αρνήθηκε ακόμα μια φορά (ούτε με έξτρα €)......
Κρίμα και ήθελα να της σκίσω το απίστευτο κωλί γαμώτο...........

Συμπέρασμα......

Τελικά είναι να τς πετύχεις σε καύλες και αναδουλειά......περνάς άψογα (καλά εμένα με ξέρει).....στο δωμάτιο σχεδόν 20 λεπτά (19:35 από ότι έγραψε το χρονόμετρο όταν το είδα το βράδυ στο σπίτι) με φουλ γλωσσόφιλα.....δεν γίνεται σε απλούς πελάτες......
Είναι στανταράκι και θα τιμηθεί πάλι...Μεγάλο χαμόγελο
Καλά να περνάτε κύριοι...........

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 03, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2013
Ξεροχύνω με σεληνιασμένο billy 13...Γλώσσα
05 Οκτωβρίου, 2013
...έγινε χαμός,λαγέ μου...........Κατσικογάμης
05 Οκτωβρίου, 2013
όπως πάντα γλαφυρός ο billy13 +1 απο εμένα
06 Οκτωβρίου, 2013
ωραιος ο μπιλυ!Κουλ
06 Οκτωβρίου, 2013
η Εμμανουέλα πάντα τιμάει τα λεφτά της και ας έχει κόψει τα έξτρα στους μη πελάτες....
07 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Thanks redmanftw - ZeroTolerance.......σωστός ο n.smirni76...Μεγάλο χαμόγελο
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6