Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 197 10
Μπουρδέλα
193263
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τζούλια καυλοπίπινο,2η φορά........
Στοχευμένη κατάθεση στο μωρό Τζούλια (Χούλια "Ισπανίδα").........
Αφού είχα περάσει καλά τις προάλλες....όπως και ο μικρός BMWPOWER μπέμπας,είπα να ξαναπάρω το απίστευτο μωράκι.....
Αφού τα είπα με την γνωστή μας υπηρεσία,πέρασα στο δωμάτιο......
Μετά από κάποια λεπτά έφτασε το Τζούλια.....με χαμόγελο.......
Με θυμόταν που είχα ξαναπεράσει και χάρηκε που την προτίμησα πάλι........
Αφού γδύθηκε,χωρίς χρόνο την έριξα στο κρεβάτι και έγλυψα το μουνάκι της!
Ήρθε από πάνω μου σε στάση 69....όπου συνέχισα να γλύφω και τις 2 τρυπούλες,ενώ μου έπαιρνε τσιμπούκι.
Αφού ήμουν τούρμπο...με καβάλησε και άρχισε να γαμιέται με δύναμη (όπως την άλλη φορά)......
Ήρθε πολύ κοντά στο πρόσωπο και αρχίσαμε γλωσσόφιλα με πάθος (την 1η φορά με φιλούσε απλά).....
2η στάση κλασικά ιεραποστολικό με την μικρή να τρίβει το μουνάκι της......κάτι πολύ καυλωτικό.....
3η στάση πισωκολλητό όπου η κοπελιά τα έδωσε όλα.......συνεχίζοντας τις κραυγούλες!
Είχε περάσει αρκετή ώρα και επειδή δεν έβλεπα να τελειώνω σύντομα,της είπα να πάμε "χειροκίνητα".....
Ενώ μου τον έπαιζε,εγώ έτριβα το "γατάκι" της και αυτή μου έδινε γλωσσόφιλα......μέχρι την στιγμή που τελείωσα.....
Συμπέρασμα..........
Πέρασα καλά για 2η φορά στα (πολλά για οίκο) 17 λεπτά............και θα ξανακάνω επίσκεψη σίγουρα....
Δεν χτύπησε η πόρτα λόγω του ότι είμαι καλός πελάτης της αλυσίδας και δεν ξέρω τι θα παίξει σε ανάλογη περίπτωση....με κάποιον που δεν ξέρουν.......
Αυτά κύριοι.......
Στοχευμένη κατάθεση στο μωρό Τζούλια (Χούλια "Ισπανίδα").........
Αφού είχα περάσει καλά τις προάλλες....όπως και ο μικρός BMWPOWER μπέμπας,είπα να ξαναπάρω το απίστευτο μωράκι.....
Αφού τα είπα με την γνωστή μας υπηρεσία,πέρασα στο δωμάτιο......
Μετά από κάποια λεπτά έφτασε το Τζούλια.....με χαμόγελο.......
Με θυμόταν που είχα ξαναπεράσει και χάρηκε που την προτίμησα πάλι........
Αφού γδύθηκε,χωρίς χρόνο την έριξα στο κρεβάτι και έγλυψα το μουνάκι της!
Ήρθε από πάνω μου σε στάση 69....όπου συνέχισα να γλύφω και τις 2 τρυπούλες,ενώ μου έπαιρνε τσιμπούκι.
Αφού ήμουν τούρμπο...με καβάλησε και άρχισε να γαμιέται με δύναμη (όπως την άλλη φορά)......
Ήρθε πολύ κοντά στο πρόσωπο και αρχίσαμε γλωσσόφιλα με πάθος (την 1η φορά με φιλούσε απλά).....
2η στάση κλασικά ιεραποστολικό με την μικρή να τρίβει το μουνάκι της......κάτι πολύ καυλωτικό.....
3η στάση πισωκολλητό όπου η κοπελιά τα έδωσε όλα.......συνεχίζοντας τις κραυγούλες!
Είχε περάσει αρκετή ώρα και επειδή δεν έβλεπα να τελειώνω σύντομα,της είπα να πάμε "χειροκίνητα".....
Ενώ μου τον έπαιζε,εγώ έτριβα το "γατάκι" της και αυτή μου έδινε γλωσσόφιλα......μέχρι την στιγμή που τελείωσα.....
Συμπέρασμα..........
Πέρασα καλά για 2η φορά στα (πολλά για οίκο) 17 λεπτά............και θα ξανακάνω επίσκεψη σίγουρα....
Δεν χτύπησε η πόρτα λόγω του ότι είμαι καλός πελάτης της αλυσίδας και δεν ξέρω τι θα παίξει σε ανάλογη περίπτωση....με κάποιον που δεν ξέρουν.......
Αυτά κύριοι.......
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού