Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μία κοπέλα που έχω επισκεφτεί σε στούντιο στο παρελθόν αφήνοντας μου καλές εντυπώσεις είναι η Ελένη.Καιρό τώρα βέβαια εργάζεται στο παραπάνω ίδρυμα στη βραδινή βάρδια.Ήθελα μέρες να την επισκεφτώ αλλά όποτε πήγαινα η Ελένη απουσίαζε,ίσως να έπεφτα σε λάθος χρόνο...Ξημερώματα της Δευτέρας,ήμουν κοντά στη περιοχή και είπα να δοκιμάσω τη τύχη μου μήπως είναι εκεί.Πάρκαρα το αυτοκίνητο ακριβώς απ'έξω και μπήκα στο ίδρυμα.Με υποδέχτηκε η υπηρεσία η οποία μου παρουσίασε την Ελένη.Αρκετά αλλαγμένη και ανανεωμένη εμφανίστηκε στο σαλόνι.Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία μελαχρινή κοπέλα με όμορφο σώμα σε κανονικές αναλογίες,στήθος καλό,περιφέρεια όμορφη και γλυκό καθημερινό πρόσωπο.Δεν υπήρχε περίπτωση να αποχωρήσω και αμέσως η υπηρεσία με τοποθέτησε στο δωμάτιο.Αρκετά καθαρός χώρος με νιπτήρα,χαμηλό φωτισμό και μεγάλο ευρύχωρο κρεβάτι.Αφού έβγαλα τα ρούχα μου ξάπλωσα στο κρεβάτι για να την περιμένω.Δεν άργησε να έρθει κοντά μου και έτσι μετά από ολιγόλεπτη αναμονή η Ελένη ήρθε στο δωμάτιο.Λίγες κουβέντες στην αρχή και τα προκαταρκτικά ξεκίνησαν με σφιχτές αγκαλιές και πειράγματα στην ευαίσθητη περιοχή.Αρκετή ώρα πιπίλησα το στήθος της ενώ μου προσέφερε ισπανικό με πολύ καλή τεχνική.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στοματικού.Αρκετά καλό χωρίς χρήση χεριού και με ικανοποιητική διάρκεια.Έναρξη στο σεξ με την Ελένη από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς ενώ ανταλλάξαμε και κάποια πεταχτά φιλιά.Αλλαγή για την τελευταία στάση της συνάντησης το πισωκολλητό όπου με πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά και αληθοφανείς αναστεναγμούς μας βρήκε το τέλος...
Ξάπλωσε δίπλα μου και μιλήσαμε για αρκετή ώρα χωρίς ίχνος βιασύνης.Με ένα γλυκό φιλί με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον καθώς όπως μου είπε εκεί θα βρίσκεται...
Συμπερασματικά με την Ελένη πέρασα πάρα πολύ καλά,ακόμη καλύτερα και από την πρώτη συνάντησή μας πριν λίγα χρόνια σε στούντιο.Πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή επιλογή και πως κάποιος που θα την επιλέξει δεν θα φύγει δυσαρεστημένος.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ελένη,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2013
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2013
καθε ποτε ειναι η ελενη ?
07 Νοεμβρίου, 2013
στο στουντιο ηταν αλλο πραμα !!!!!!!!!!!!!!!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2