Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Οπως λεω και στον τιτλο εδω και χρονια ακουγα Αννα πιτσος....Αννα πιτσος αλλα το μυαλο μου με πηγαινε σε κατι που εχει να κανει με ψυγειο δηλαδη φολα,ξυνη,κρυα κλπ και ετσι δεν ειχα μπει ποτε αν και την ειχα δει και ηταν καλη για τα γουστα μου εμφανισιακα στο σαλονι.Τυχαια προ καιρου διαβασα στην ενημερωση για μπουρδελα που καποιος ανεφερε οτι Αννα πιτσος=εγγυηση και οχι φολα.Ετσι σημερα κατεβηκα στη Φυλης κατα τις 11:30 και αφου εκανα τσαρκουλα να δω τι παιζει πηγα και στο 109 και ειδα την Αννα.Ωραιο μωρο κοντα στα 30 ισως μελαχρινη καλο σωματακι μικρο βυζι και γλυκια φατσουλα.Δηλαδη οτι πρεπει για τα γουστα μου Γλώσσα .Εχοντας στο μυαλο μου οτι ειναι και καλη μεσα το 20αρι εκανε φτερα χωρις πολυ σκεψη.Μπαινω στο καλο σχετικα δωματιο για την περιοχη το οποιο λογο ωρας ηταν και φρεσκο χωρις ιδιαιτερες μυρωδιες κλπ.Η Αννουλα μπηκε μεσα συντομα δεν ειχα προλαβει να ξεντυθω τελειως και αφου ανταλλαξαμε δυο-τρεις τυπικες κουβεντες ξαπλωσαμε για να αρχισει το ματς.Ξεκινησε περνωντας ενα μωρομαντηλο για να μου καθαρισει το πεος.Αρχικα νομιζα οτι θα παει για ακα και ημουν ετοιμος παρολι την καβλα να μην την αφησω αλλα αυτη αφου ολοκληρωσε το καθαρισμα ξεκινησε γλυψιμο στην γυρω περιοχη αρχειδια...λιγο πιο κατω απ αυτα δαγκωματα του πεους χαμηλα γλυψιμο στο στηθος κλπ κλπ.Μετα ευτυχως εβαλε καποτα και προχωρησε στο τρομπονι το οποιο ηταν καλο αλλα δεν κρατησε πολυ καθως ουτως η αλλος ημουνα ηδη φουλ καβλωμενος.Ετσι ξαπλωνει για ιεραποστολικο σε πολυ gfe φαση με παθος φιλια αναστεναγμους ,φιλια στο στομα (οχι γλωσσα δεν το θελω).Πρωτου ερθει το τελος την γυρναω στα τεσσερα,ειχε πολυ καλο στησιμο και επισης δουλεμενη κωλοτρυπιδα οπως ειδα την οποια δεν θα μου αρνιοταν ...δεν πειραζει next time.
Εν κατακλειδι μαλακια μου που τοσο καιρο δεν ειχα μπει γιατι ειναι πολυ καλο κομματι αλλα καλιω αργα παρα ποτε.
Επισης το ωραιο της υποθεσης ειναι οπως εχουν αναφερει συναγωνιστες οτι ενω εξω δεν αναφερει τι κανει μεσα αναλογα τον πελατη προσαρμοζετε και πρατει αναλογως..
Υ.Γ Θα ξανατιμηθει σιγουρα στο μελλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2013
+1 από εμένα γιατί έτσι ακριβώς είναι η Αννούλα, "Πίτσος" λέμε!
29 Σεπτεμβρίου, 2013
πολύ καλή η Αννα , μου κάνει εντύπωση που αν και παλιός δεν την είχες τιμήσει
μέσα στο δωμάτιο είναι σούπερ όπως έχω γράψει και στις κριτικές μου..
30 Σεπτεμβρίου, 2013
Φιλε Σμυρνη ενω οντως ειχα διαβασει πολλες καλες κριτικες και ειδικα δικες σου που σε θεωρω εμπιστο ατομο στις διηγησεις σου μου ειχε κατσει αυτο το Πιτσος και δεν ειχα μπει στον πειρασμο να παω...ειχα μπερδευτει Χμμμ;.Αλλα ευτυχως σημερα τιμηθηκε και οντως αξιζει πολυ το κοριτσι αν και γω θα την ελεγα Αννα Χοντα και οχι Πιτσος....ειμαι και λιγο λατρεις των Ιαπωνικων βλεπεις Μεγάλο χαμόγελο
01 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Με την Αννα παω χρονια εχω κοψει επισκεψεις γιατι πλεον ειναι με της μερες η της ωρες της..!Ενω αλλες φορες περναω ΤΕΛΕΙΑ ειναι φορες που ειναι βιαστικη κ μενω με το πουλι στο χερι...Μαλλον ειναι αναλογα την τσατσα...Αλλα ειναι σταθερη αξια
01 Οκτωβρίου, 2013
αξια η Πιτσος Κουλ
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5