Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 174 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά την φόλα που έφαγα από την Ροζαλία περιπλανήθηκα σαν χαμένο κορμί στους Αθηναϊκούς δρόμους προκειμένου να ξεπεράσω αυτό το σεξουαλικό ξεπεσμό τον οποίο είχα υποστεί. Τα βήματα μου με οδήγησαν στο Αλκαμένους 117 όπου η ευτραφής ευγενική τσατσά μου παρουσίασε την Σάντρα.

Πρόκειται για μια νεαρή Ρωσσίδα για την οποία έχει χυθεί αρκετό διαδικτυακό μελάνι και σπέρμα. Κοντούλα με καπούλια αλλά όχι χοντρή, ξανθό μακρύ μαλλί, μικρό στήθος, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν ένα φρέσκο, δροσερό πιπίνι. Πλήρωσα και μπήκα στο δωμάτιο.

Ο χώρος είναι καθαρός, με ένα κομοδίνο, ένα μικρό κομοδινάκι και φυσικά νιπτήρα. Χαμηλός φωτισμός, χωρίς διακόπτη ρύθμισης φωτός κάτι που δεν μου αρέσει, αλλά αρκετά καθαρό. Η Σάντρα δεν άργησε να έρθει. Από την πρώτη στιγμή ένα πράγμα έγινε αντιληπτό: ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συννενοηθούμε, μιας και δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά ή Αγγλικά. Αναρωτιέμαι τι τους μαθαίνουν στα χωριά του Βλαδιβοστόκ. Τέσπα δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε καθότι η γλώσσα του σώματος μιλάει για εμάς:
φιλάκια χαδάκια, γλύψιμο παντού εκ μέρους μου μιας και το απαλό δερματάκι της είναι βουτηγμένο στο καυλόζουμο. Η ίδια τα απολάμβανε και με προέτρεπε για περισσότερα κάνοντας συνεχώς "μμμμ" και "μμμμ" σαν μικρή αγελάδα.

Ακολούθησε πέρασμα προφυλακτικού και ένα αρκετά καλό τσιμπούκι. Βαθύ, υγρό με μπόλικη περιποίηση στην γύρο περιοχή, στις μπάλες και στον καβάλο. Με έκανε τούρμπο η πουτάνα. Την ανέβασα από πάνω όπου την καταγάμισα καθότι ήταν και αρκετά στενη με αποτέλεσμα να καυλώνω περισσότερο. Καλό γαμίσι αν και όχι τέλειο, μιας και είναι λίγο άγαρμπη με την τοποθέτηση του σώματος. Ακολούθησε ιεραποστολική στάση όπου συνέχιζε να με κάνει τούρμπο χαιδεύοντας τα αρχίδια μου την ώρα που την γαμούσα. Το θριαμβευτικο τέλος δεν άργησε να έρθει. Φιλιθήκαμε, είπαμε "σπασίμπα" και αποχώρησε.

Υ.Γ. η ευγενική τσατσά μετά την αποχώρηση της Σάντρας με ρώτησε αν πέρασα καλά εξ ού και η καλή βαθμολογία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
134
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2013
τελικά μόνο εσύ και εγώ περάσαμε με την Σάντρα καλά?
ωραίο τσιμπούκι και δεκτική σε ότι της δείξεις , τα τιμάει τα λεφτά της.
29 Σεπτεμβρίου, 2013
μια χαρά πέρασα. Της έδειχνα που να γλύψει και το έκανε. Μόνο πρόβλημα η συνεννόηση
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2