Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε Κυριακή μεσημέρι στις 14.00 , έχοντας ήδη καταθέσει στην Ντάρια στο Μετάξι , κατέβηκα στοχευμένα στη Φυλής με σκοπό να καταθέσω στην Έλενα στο Φυλής 40 , δύο πράγματα με έκαναν να μην περάσω με αυτήν τελικά , πρώτον ότι την είδα να βγαίνει απο το δωμάτιο καπνίζοντας κάτι που με ξενερώνει και δεύτερον ότι είχε να περάσει και με άλλον πελάτη και δεν ήθελα να περιμένω , επόμενη στάση λοιπόν εδώ , βγαίνει η τσα τσα και μου λέει δουλεύει η Αννα , το ξέρω της απαντάω(μύρισα το άρωμα της), ωραία θα περάσεις μου κάνει , θέλω να την δώ της απαντάω , αφού την ξέρεις μου ξανακάνει , δεν επιτρέπετε να την δώ την ρωτάω την ρωτάω...αν την ξέρεις και δεν θέλεις να περάσεις γιατί να την δεις , πήγα να απαντήσω αλλά βγήκε η Αννα , ο λόγος που ήθελα να δώ την Αννα είναι για να "κόψω" την διάθεση της , η Αννα όταν είναι καλά περνάς καλά , έδωσα τα λεφτά και πέρασα στο δωμάτιο , πλύθηκα στον νιπτήρα και την περίμενα στο κρεβάτι ξαπλωμένος , ήρθε χαμογελαστή και είπαμε για λίγο κάτι δικά μας , αφού έβγαλε τα εσώρουχα της μου καθάρισε τον πούτσο μου με μαντιλάκι , κάθισε γονατιστή δίπλα μου και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και μετά αρχίσαμε τα παθιασμένα γλωσσόφιλα ενώ έγω έπαιζα με το μουνάκι της και την κωλοτρυπίδα της , κατέβηκε πια κάτω και αφού δάγκωσε ελαφρά τις ρόγες μου , έπιασε με το χέρι της τον πούτσο μου τον σήκωσε και άρχισε να γλύφει τα αρχίδια μου , ύστερα πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και τον εξαφάνισε τον έγλυφε με μανία , η πίπα της υγρή και βαθιά , την σταμάτησα για να μην χύσω , την έπιασα απο τα πόδια κα την ξάπλωσα ανάσκελα , της άνοιξα τα πόδια έσκυψα και άρχισα να της γλύφω το μουνάκι της , πρέπει να την έγλυφα για κάνα 8λέπτο , μίας και είχε πιάσει το κεφάλι μου και με οδηγούσε που να την γλύφω , ενώ όταν έκανα να σηκώσω το κεφάλι μου , με έπιανε απο τα μαλλία και μου έλεγε συνέχιζε...σηκώθηκα , μου ξαναπήρε λίγο πίπα κα μου φόρεσε προφυλακτικό , πρώτη στάση με αυτή ανάσκελα με ελαφρώς ανοιχτα τα πόδια της , μπήκα μέσα της και άρχισα να την γαμάω με δύναμη , αυτή κλασσικά με είχε πιάσει απο τα κωλομάγουλα μου και με τράβαγε προς το μέρος της , ήθελα να αλλάξω στάση και μου έλεγε μην σταματάς τώρα μίας και είχαμε πιάσει καλό ρυθμό , την γύρισα και την έστησα στα τέσσερα , της είπα ότι θέλω τον κώλο της , δεν απάντησε , προσπάθησα να μπω μέσα της αλλά δεν μπορούσα , σάλιωσε ένα δάχτυλο της και το έβαλε στον κώλο της , προσπάθησα και δεύτερη φορά αλλά πάλι δεν κατέστη δυνατό να μπώ στην κωλοτρυπίδα της , μπήκα στο μουνί της και άρχισα να την γαμάω δυνατά , αυτή έπαιζε το μουνί της και φώναζε πιο δυνατα ,πιο δυνατά....μετά απο λίγο έχυσα κάτι που δεν της άρεσε αφού ήθελε να χύσω στο στόμα της..τι να πώ , άλλη μια πολύ καλή συνεδρία με την Αννα , στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 20 λεπτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Σχόλια