Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 185 10
Μπουρδέλα
215471
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Δεν συνηθίζω να γράφω κριτικές για κοπέλες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά λόγω του ότι η Εμμανουέλα σήμερα ήταν πολύ βελτιωμένη από την πρώτη φορά που την είχα τιμήσει, γιαυτό και θα πω δυό λόγια.
Από τις κοπέλες που είναι πολύ λίγο καιρό σε αυτή τη δουλειά, και ήμουν ο πρώτος που είχα γράψει κριτική.
Είναι μια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα και μεγάλο ατού ο κώλος της.
Σήμερα πολύ καλύτερα τα πράματα. Έμαθε να βάζει προφυλακτικό και στο ρεπερτόριο προστέθηκαν και προκαταρτικά. Αρκετά καλά, με φιλιά σε όλο το σώμα, τριψίματα και ωραία στησίματα. Το στοματικό της καλό σχετικά για την απειρία της με εναλλαγές, και προσπάθεια για deep. Στο σεξ αλλάξαμε 2 στάσεις, αρκετή συμμετοχή και καμία βιασύνη. Ιεραποστολικό και στα 4 όπου ήρθε το τέλος.
Σίγουρα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από την πρώτη φορά και αυτό που με έκανε να φύγω ευχαρηστημένος είναι το ότι προσπαθεί πολύ να σε κάνει να περάσεις καλά. Δείχνει να θέλει να μάθει και όχι να μείνει στάσιμη. Άλλωστε της το είπα κιόλας.
Είναι για gfe καταστάσεις και πιστεύω πως με λίγο καιρό ακόμα στη δουλειά για περισσότερες εμπειρίες θα γίνει στανταράκι μου
Εγώ προσωπικά θα πάω πάλι για να δω αν έχει βελτιωθεί
Από τις κοπέλες που είναι πολύ λίγο καιρό σε αυτή τη δουλειά, και ήμουν ο πρώτος που είχα γράψει κριτική.
Είναι μια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα και μεγάλο ατού ο κώλος της.
Σήμερα πολύ καλύτερα τα πράματα. Έμαθε να βάζει προφυλακτικό και στο ρεπερτόριο προστέθηκαν και προκαταρτικά. Αρκετά καλά, με φιλιά σε όλο το σώμα, τριψίματα και ωραία στησίματα. Το στοματικό της καλό σχετικά για την απειρία της με εναλλαγές, και προσπάθεια για deep. Στο σεξ αλλάξαμε 2 στάσεις, αρκετή συμμετοχή και καμία βιασύνη. Ιεραποστολικό και στα 4 όπου ήρθε το τέλος.
Σίγουρα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από την πρώτη φορά και αυτό που με έκανε να φύγω ευχαρηστημένος είναι το ότι προσπαθεί πολύ να σε κάνει να περάσεις καλά. Δείχνει να θέλει να μάθει και όχι να μείνει στάσιμη. Άλλωστε της το είπα κιόλας.
Είναι για gfe καταστάσεις και πιστεύω πως με λίγο καιρό ακόμα στη δουλειά για περισσότερες εμπειρίες θα γίνει στανταράκι μου
Εγώ προσωπικά θα πάω πάλι για να δω αν έχει βελτιωθεί
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2013
Φίλε μου kerveras, αν δεν είχες κάνει εσύ πρώτος την έγκριτη και αντικειμενική κριτική για την Εμμανουέλα, εγώ δεν θα την γνώριζα. Συμφωνώ απόλυτα τώρα και με την νέα κριτική για την εν λόγω κοπέλα. Θετική ψήφος από εμένα.
VB
villy blond
24 Σεπτεμβρίου, 2013
κοπέλες που σταθερά βελτιώνονται, αξίζουν μια καλή κριτική, άλλωστε αυτό το σκοπό έχουμε εδώ: την ΣΩΣΤΗ ενημέρωση
Kerveras
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2