Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 210 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πήγα λοιπόν κι εγώ στην διάσημη Σόνια! Δικαιολογημένος ο τίτλος της... λόγω τσιμπουκιού! Μόνο αυτό μπορώ να κρίνω μιας και δεν την γάμησα! Για αυτό πήγα εξάλλου, ήθελα μια πίπα περιοπής και κατάθεση στον φάρυγγα!

Η Σόνια είναι μια γλυκιά Ρωσίδα milfara, περί του 1.70, μελαχροινή, ρωσικά χαρακτηριστικά φάτσας, τρελούς βύζους, μεγάλους και γεμάτους, κωλάρα (μέ όλες τις έννοιες του -άρα), ξούρα μουνάκι και ωραίο δέρμα. Και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ γλώσσα!

Τα δωμάτια γεμάτα, πριν από μένα ήταν άλλοι δύο, με το που άδειασε το δωμάτιο δίπλα στην εξώπορτα (από όπου βγήκε ένας γέροντας 70 χρονών αλλά κοτσονάτος με κατάμαυρο βαμμένο μαλλί και μουστάκι!!!), μπήκα μέσα. Περίμενα περί τα 35-40 λεπτά μάγκες!!! Όμως άξιζε τον κόπο. Μπαίνει λοιπόν η Σόνια, εγώ σε ημίσκληρη κατάσταση. Μπαλαμουτιζόμαστε εκεί λίγο στα όρθια και με προτρέπει να ξαπλώσω. Αρχίζει να κάνει τα δικά της, πιπίλισμα ρόγας, τρίψιμο στην πούτσα με τις βυζάρες της, κτλ. Σε κάποια στιγμή, πάει να βάλει προφυλακτικό! Της λέω "δεν κάνεις χωρίς;" και μου λέει "κάνω, αλλά δεν έχεις πλυθεί όμως!". Παιδιά πραγματικά ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ. Είχα κάνει μπάνιο το βράδυ πριν κοιμηθώ, πήγα πρωί (οπότε ΠΟΣΟ να βρομίσει μέσα σε 7-8 ώρες που κοιμόμουν!) και το πρωί πριν πάω τον πέρασα μία καλά-καλά με μωρομάντηλα που έχω για να καθαρίζω την ψώλα μου ΚΑΙ όταν μπήκα στο δωμάτιο τον έπλυνα πάλι με λίγο νερό! Της τα λέω όλα αυτά και μου λέει "έλα να σου δείξω πως πλένεται!!!". Και με σηκώνει να με πάει στον νιπτήρα (σημείωση: είχα γίνει πύρκαυλος!). Έτσι όπως είμαι λοιπόν με τραβάει από τον πέουλα και με πάει στον νιπτήρα. Το νερό ΜΠΟΥΖΙ ρε πούστη μου! Αρχίζει να μου λέει λοιπόν:
"Λοιπόν, βάζουμε σαπουνάκι στο χέρι μας, τραβάμε πίσω το δερματάκι και πλένουμε καλά-καλά το κεφαλάκι".
Και τον αρχίζει σε ένα τρίψιμο με τα χέρια της... άλλο να σας λέω κι άλλο να βλέπατε! Ρε τον έτριβε κανονικά, αν είχε γυαλόχαρτο θα μου τον πέρναγε και με αυτό ένα χεράκι. Μου τον έπλενε κάνα λεπτό ώσπου είχε μαραθεί στο τέλος γιατί είχε ξεπαγιάσει! Μου τον σκούπισε καλά-καλά με χαρτί και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. "Έτσι τον πλένουν", μου λέει. Και της απαντάω "ε, ΕΤΣΙ τον έπλυνα κι εγώ το βράδυ, έτσι το πρωί με μωρομάντηλο κι εδώ με νεράκι! Τώρα τι να σου πω... οπωσδήποτε θα μυρίζει και λίγο πούτσα! Εσένα το μουνάκι σου δεν μυρίζει καθόλου μουνάκι;". Εκεί έσκασε στα γέλια και έτσι όπως γελούσε έσκυψε πάνω μου κι άρχισε τα γλυψίματα στο στήθος και την κοιλιά. Σιγά-σιγά όλο και σοβάρευε και πήγαινε προς τα κάτω. Ενασχόληση με τις μπάλες περί στα 3 λεπτά. Αριστερή μπάλα, δεξιά μπάλα, αρχιδοκόφτη και προστάτη, γύρω-γύρω... με μια γλωσσίτσα άλλο πράμα. Αργά-αργά και βασανιστικά, ρούφαγε τις μπάλες, έγλυφε, χαμός! Μετά ενασχολήθηκε με τον κυρίως κορμό για κάνα 3λεπτο πάλι, πάνω-κάτω με τις χειλάρες της, γλώσσα πολύ ευέλικτη, υγρή και μαλακή. Και στο τέλος άρχισε την ενασχόληση με το κεφαλάκι, μπρος-πίσω, πάνω κάτω, ρούφηγμα, φιλάκια και μετά... το τρελό ρούφηγμα! Ξεκίνησε αργά, έχοντας μόνο πουτσοκέφαλο στο στόμα της και μετά βάθαινε σιγά-σιγά. Μου τον πήρε σχεδόν όλο (πάντως επαφή μύτης με τον αφαλό μου δεν επετεύχθη!!!) αλλά το παίξιμο με την γλώσσα της που περιγράφουν κι άλλοι εδώ, είναι απίστευτο.

Ήξερα ότι δεν θα την γαμούσα, αυτό ήταν δεδομένο. Βασικά τίποτα άλλο δεν έκανα, ούτε καν την έγλυψα. Μετά από κάνα 2λεπτο-3λεπτο αύξησε ρυθμό... κι αύξανε ρυθμό... και ρούφηγμα... και ταχύτητα... μέχρι που άρχισα να αδειάζω στο λαρύγγι της κι αυτή όλο και να λυσσάει περισσότερο! Σε κάποια φάση από το πολύ ρούφηγμα και την ταχύτητα, είχα στραγγίξει και πλέον είχα αρχίσει να πονάω...! Την σταμάτησα σιγά σιγά γιατί σε λίγο θα άρχιζα να ουρλιάζω! Η μουσική στα δωμάτια είναι χαμηλή και μάλλον θα με άκουγαν μέχρι τα Γιάννενα! Έτσι κι αλλιώς δεν είχα κάτι άλλο να δώσω... με είχε αφυδατώσει πλήρως!

Σηκώθηκε, πήγε στο νιπτήρα και τα έφτυσε. Της είπα "ευχαριστώ για όλα όσα έκανες... και για το πλύσιμο και για το τσιμπούκι σου! Πραγματικά με εντυπωσίασες!". Γέλασε, με ευχαρίστηε κι εκείνη, ντύθηκε κι έφυγε με ένα χαμόγελο. Πραγματική επαγγελματίας, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Το να σου τύχει πελάτης που σου μυρίζει και να κάτσεις να του τον πλύνεις για να πάρεις τα φλόκια του στο στόμα σου, δεν είναι και λίγο!

Εύγε λοιπόν στην Σόνια, το τιμά το 20άρικο όσο πολύ λίγες κι είναι πραγματική επαγγελματίας. Mature κατάσταση βέβαια, αλλά βαστιέται πάρα πάρα πολύ καλά και θα κάνει και το κάτι παραπάνω για να ευχαριστήσει τον πελάτη. Το τσιμπούκι της αγγίζει το άριστα, αλλά και στο γαμήσι φαντάζομαι δεν θα πηγαίνει πίσω. Την επόμενη φορά, λέω να την γαμήσω... αν προλάβω και δεν αφεθώ στην γλύκα του στόματός της και της γλώσσας της!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Μ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 obi1

Σχόλια