Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 4 10
Μπουρδέλα
38662
Γενική βαθμολογία
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
η παρακμη σε ολο της το μεγαλειο!!!!!!φτανω στο ιδρυμα και συνανταω την τσατσα(κοντα 70+) στην αυλη να ποτιζει..ελα αγορι μου μεσα ειναι το κοριτσι μας και βγαινει η μελινα.....ενα πραγμα αστα να πανε 38-40 πρεζοφατσα τις λειπανε ποσα δοντια,αξυριστη στο μουνι πεταγανε απο την κυλοτα οι τριχες με λιγα λογια σαπια τελειως!!!μια που την βλεπω και καπακια φευγω και μου κανει η τσατσα στο διπλανο σπιτι ειμαι εγω με ενα 20 ευρω..την κοιταω καλα καλα και εφυγα.ουτε απ'εξω για καφε μαγκες!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2013
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 24 Σεπτεμβρίου, 2013)
24 Σεπτεμβρίου, 2013
Τοσο πολυ χαλια ρε συναγωνιστη;Εγω θυμαμαι ηταν ωραιο μουνι αυτη.Πως καταντησε ετσι τωρα;Εισαι σιγουρος οτι ειναι τοσο χαλια η μιλαει η τσατιλα σου;
xistis848
24 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
δεν κσερω ρε φιλαρακο αν περνανε η οχι.διακοπες εκανα εκει κοντα και περασα να δω τι λεει η μελινα διαβαζωντας σχολια προηγουμενων συναθλητων.ετσι οπως την ειδα ουτε που θα την ακουμπαγα!!!!
koyiot1312
24 Σεπτεμβρίου, 2013
τυπε δωσε ακριβη διευθυνση και βαρδιες, κατι μου λεει οτι ο απολυτος θα σπευσει...δεν αφηνει τετοιο κελεπουρι να παει χαμενο
M
memos@n
02 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
μια ειχε μονο την μελινα πρωι-βραδυ απο οτι ειπε η σεριφισσα-κορασιδα γιαγια,τωρα αν εκανε μεταγραφη αλλη κοπελα δεν εχω ιδεα.πηγαινε και τσεκαρε
koyiot1312
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4