Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
198791
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Μετά από μια στουντιότσαρκα στο Γκάζι , είπα να τιμήσω την γνωστή σε όλους πιστεύω , Μάγια . Έφτασα Φυλής και μπήκα μόνο στο σπίτι που εργάζεται , κόσμο στο σαλόνι δεν είχε , ακούω από την τσα2 πως δουλεύει η Μάγια , εμφανίζεται η κοπέλα , δίνω το μπλέ εισιτήριο και μπαίνω στο δωμάτιο που ήταν σχεδόν καλό από πλευράς καθαριότητας. Μετά από 2 λεπτά έρχεται και η κοπέλα , εγώ δεν είχα προλάβει να τακτοποιηθώ , έκατσε στο κρεβάτι και με περίμενε, πάω πλένω τα χέρια μου και κάθομαι δίπλα της , ξεκινάει να μου τον παίζει και εγώ να την ακουμπάω στα κωλομέρια , σε αυτό το σημείο μου παραπονέθηκε ότι τα χέρια μου είναι κρύα από το νερό και κρυώνει , μου δίνει χαρτί που ήταν δίπλα να σκουπιστώ , συνεχίζει , μου βάζει καπότα , και συνεχίζει το παίξιμο , ενώ εγώ έπαιζα με το τριμαρισμένο μουνάκι της , έδειχνα να της αρέσει , ξεκινάει τσιμπούκι με deepthroat ενώ παράλληλα έπαιζε το νινί της , μετά από ενα 2λεπτο καλό τσιμπούκι , μου κάνει νόημα με το δάχτυλο της να πάω από πίσω της , στήνεται στα 4 και το χώνει μέσα της , αρχίζω να την γαμάω με μέτριο ρυθμό ενώ αυτή έβγαζε ωραίες κραυγούλες , κάτσαμε κανένα 2λεπτο έτσι , μετά στα πλάγια , όπου αρχίζω να την γαμάω δυνατά και αυτή να με κοιτάει τετ α τετ με ωραίο βλέμμα ενώ και εδώ έβγαζε ωραίες κραυγούλες .. εδώ είχαμε και το δεύτερο φάουλ , διότι πάω να της πιάσω το βυζί και μου φωνάζει , όχι δυνατά τα βυζιά μου , ζήτησα συγνώμη και συνεχίζω για λίγο σε αυτη την στάση που ήμασταν και για το τέλος έρχεται από πάνω , όπου κάρφωνα όλο σχεδόν μέσα της και παράλληλα της έτριβα το κωλοτρυπίδι , ΤΕΛΕΙΩΣΑ μου είπε ciao και έφυγε !!! Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με την Μάγια , για το αν θα ξανά πάρω στο μέλλον , δεν ξέρω ... !!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού