Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ενώ περίμενα την κορασίδα να βγει από το δωμάτιο....και μιλούσα με την γνωστή υπηρεσία με τα γυαλιά με πήρε τηλ. ο Πρόεδρος Sotirof....Γερο-μύστης

Μέχρι να έρθει....βγαίνει το μωρό από το δωμάτιο.......ξεκινάει ρομαντικός διάλογος (να πω ότι η μικρή απαξίωσε 5 άτομα που περίμεναν...και ήρθε προς το μέρος μου...επειδή με ξέρει Γλώσσα )........Έρωτας

-"Που είσαι εσύ"...;
-"Που να είμαι ρε καύλα,εδώ".....
-"Με γκνώρισες".....;
-"Φυσικά"......Εμμμμ

Καπάκι πιάνεται από τον στύλο του σαλονιού και φέρνει τα πόδια της στους ώμους μου........Σπασίκλας

Της λέω.........."Πώς θα κατέβεις τώρα"...?
......την πιάνω (είναι πούπουλο) .............και την ακουμπάω στο κρεβάτι που είναι δίπλα στην κουζίνα.....ενώ με έπιανε από τον κεφάλι (δεν με άφηνε).......
....φυσικά είχα καυλώσει με το μωράκι....έδωσα τα 20€ και έκλεισα τη πόρτα να ξεντυθώ..........Γλώσσα

Έρχεται στο κρεβάτι και χωρίς να χάσω χρόνο,άρχισα να γλύφω το μουνάκι της σε στάση 69,ενώ μου έπαιρνε τσιμπούκι με "σκούφο"....Εμμμμ

Στα του αγώνα,άψογη η μικρή....3 στάσεις....

1η στάση κλασικά από πάνω το μωρό να με καβαλάει.....ενώ πήγα να την φιλήσω......δεν με άφησε στην αρχή.....Γλώσσα

2η στάση ιεραποστολικό με 2η απόπειρα γλωσσόφιλου (ενέδωσε τελικά Ντροπή )......όπως παλιά....

3η στάση στα όρθια με την κούκλα να βγάζει τις γνωστές κραυγούλες (πολύ καύλα).....μέχρι που τελείωσα!Κατσικογάμης

Πέρασα άψογα πάλι με την κορασίδα........
....με άνεση σε χρόνο (15 λεπτά)......θα τιμηθεί πάλι στο μέλλον....Κατσικογάμης

Να πω ότι μετά την επιστροφή της είμαι ο μόνος που γράφω καλά λόγια (πολλοί έχουν φάει ξεπέτα).........κάτι που δεν καταλαβαίνω,ίσως είναι που γνωριζόμαστε......πάντως εκτός από παλιά -1η φορά- τις επόμενες 20+ φορές ήταν πάντα άψογη....Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2013
ωραία κοπελίτσα , είναι όντως από Λετονία ή Βουλγάρα ??
21 Σεπτεμβρίου, 2013
Ρουμάνα........Σπασίκλας
22 Σεπτεμβρίου, 2013
μαλιστααααα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3