Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
198843
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ενώ περίμενα την κορασίδα να βγει από το δωμάτιο....και μιλούσα με την γνωστή υπηρεσία με τα γυαλιά με πήρε τηλ. ο Πρόεδρος Sotirof....
Μέχρι να έρθει....βγαίνει το μωρό από το δωμάτιο.......ξεκινάει ρομαντικός διάλογος (να πω ότι η μικρή απαξίωσε 5 άτομα που περίμεναν...και ήρθε προς το μέρος μου...επειδή με ξέρει )........
-"Που είσαι εσύ"...;
-"Που να είμαι ρε καύλα,εδώ".....
-"Με γκνώρισες".....;
-"Φυσικά"......
Καπάκι πιάνεται από τον στύλο του σαλονιού και φέρνει τα πόδια της στους ώμους μου........
Της λέω.........."Πώς θα κατέβεις τώρα"...?
......την πιάνω (είναι πούπουλο) .............και την ακουμπάω στο κρεβάτι που είναι δίπλα στην κουζίνα.....ενώ με έπιανε από τον κεφάλι (δεν με άφηνε).......
....φυσικά είχα καυλώσει με το μωράκι....έδωσα τα 20€ και έκλεισα τη πόρτα να ξεντυθώ..........
Έρχεται στο κρεβάτι και χωρίς να χάσω χρόνο,άρχισα να γλύφω το μουνάκι της σε στάση 69,ενώ μου έπαιρνε τσιμπούκι με "σκούφο"....
Στα του αγώνα,άψογη η μικρή....3 στάσεις....
1η στάση κλασικά από πάνω το μωρό να με καβαλάει.....ενώ πήγα να την φιλήσω......δεν με άφησε στην αρχή.....
2η στάση ιεραποστολικό με 2η απόπειρα γλωσσόφιλου (ενέδωσε τελικά )......όπως παλιά....
3η στάση στα όρθια με την κούκλα να βγάζει τις γνωστές κραυγούλες (πολύ καύλα).....μέχρι που τελείωσα!
Πέρασα άψογα πάλι με την κορασίδα........
....με άνεση σε χρόνο (15 λεπτά)......θα τιμηθεί πάλι στο μέλλον....
Να πω ότι μετά την επιστροφή της είμαι ο μόνος που γράφω καλά λόγια (πολλοί έχουν φάει ξεπέτα).........κάτι που δεν καταλαβαίνω,ίσως είναι που γνωριζόμαστε......πάντως εκτός από παλιά -1η φορά- τις επόμενες 20+ φορές ήταν πάντα άψογη....
Μέχρι να έρθει....βγαίνει το μωρό από το δωμάτιο.......ξεκινάει ρομαντικός διάλογος (να πω ότι η μικρή απαξίωσε 5 άτομα που περίμεναν...και ήρθε προς το μέρος μου...επειδή με ξέρει )........
-"Που είσαι εσύ"...;
-"Που να είμαι ρε καύλα,εδώ".....
-"Με γκνώρισες".....;
-"Φυσικά"......
Καπάκι πιάνεται από τον στύλο του σαλονιού και φέρνει τα πόδια της στους ώμους μου........
Της λέω.........."Πώς θα κατέβεις τώρα"...?
......την πιάνω (είναι πούπουλο) .............και την ακουμπάω στο κρεβάτι που είναι δίπλα στην κουζίνα.....ενώ με έπιανε από τον κεφάλι (δεν με άφηνε).......
....φυσικά είχα καυλώσει με το μωράκι....έδωσα τα 20€ και έκλεισα τη πόρτα να ξεντυθώ..........
Έρχεται στο κρεβάτι και χωρίς να χάσω χρόνο,άρχισα να γλύφω το μουνάκι της σε στάση 69,ενώ μου έπαιρνε τσιμπούκι με "σκούφο"....
Στα του αγώνα,άψογη η μικρή....3 στάσεις....
1η στάση κλασικά από πάνω το μωρό να με καβαλάει.....ενώ πήγα να την φιλήσω......δεν με άφησε στην αρχή.....
2η στάση ιεραποστολικό με 2η απόπειρα γλωσσόφιλου (ενέδωσε τελικά )......όπως παλιά....
3η στάση στα όρθια με την κούκλα να βγάζει τις γνωστές κραυγούλες (πολύ καύλα).....μέχρι που τελείωσα!
Πέρασα άψογα πάλι με την κορασίδα........
....με άνεση σε χρόνο (15 λεπτά)......θα τιμηθεί πάλι στο μέλλον....
Να πω ότι μετά την επιστροφή της είμαι ο μόνος που γράφω καλά λόγια (πολλοί έχουν φάει ξεπέτα).........κάτι που δεν καταλαβαίνω,ίσως είναι που γνωριζόμαστε......πάντως εκτός από παλιά -1η φορά- τις επόμενες 20+ φορές ήταν πάντα άψογη....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2013
ωραία κοπελίτσα , είναι όντως από Λετονία ή Βουλγάρα ??
Roumanolagnos1313
21 Σεπτεμβρίου, 2013
Ρουμάνα........
B
billy13
22 Σεπτεμβρίου, 2013
μαλιστααααα
Roumanolagnos1313
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3