Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 115 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
(Η κριτικές είναι παλαιότερες,από 15-4-2013 / 22-4-2013 / 6/7-07-2013

Ημερ/νια επίσκεψης 15-4-2013
Όνομα κοπέλας Nταϊάνα
Βάρδια επίσκεψης 2η

Νταϊάνα,ανάμεικτες εντυπώσεις.............

Δεύτερη φορά με την Νταϊάνα......(έχω αναφέρει πως είναι εμφανισιακά στην κριτική μου στο Φυλής 66Α).
Σήμερα είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω....και αφού έκανε σαλονάρισμα (μου φάνηκε κουρασμένη,αλλά ήμουν αποφασισμένος να την ξαναπάρω),έδωσα τα 20€...και μπήκα στο δωμάτιο! Μετά από λίγο έφτασε το μωρό,γδύθηκε και ήρθε στο κρεβάτι! Ενώ έκανε προσπάθεια να περάσω καλά,φαινόταν ότι ήταν ταλαιπωρημένη....μου έδωσε κάποια φιλάκια ....με έγλυφε και με κοίταζε με λάγνο βλέμμα μέσα στα μάτια......Κατσικογάμης Αφού τελικά λύσαμε το θέμα του ονόματος (Νταϊάνα και όχι Ντιάνα),μου πήρε ένα σούπερ deep-throat τσιμπούκι (δεν το είχε κάνει την προηγούμενη φορά)....της ζήτησα να την γλύψω εγώ και να μην κάνουμε 69 (δέχτηκε)..... Το μουνάκι της είναι πολύ καθαρό και όμορφο και ενώ την έγλυφα έβγαζε ωραίες κραυγούλες και μου τράβαγε ελαφρά τα μαλλιά....... Έρωτας 1η στάση ιεραποστολικό,με εμένα να της γλύφω τα βυζάκια και να δίνουμε κάποια ρομαντικά - πεταχτά φιλάκια ακόμα..... Δεύτερη στάση ιεραποστολικό με θέα την όμορφη πλάτη της.....ώσπου μετά από λίγο μου είπε το "Θεϊκό"....."Πρέπει να τελειώνουμε"....(να πω ότι ήμουν 10 λεπτά μέσα)......Της λέω: -"Tί"....; Ποιος τα λέει αυτά;
Moυ απαντάει...η κυρία έξω (τσα2)......
Καλά της λέω....αν πει τίποτα ή βαρέσει πόρτα,ασ'το σε εμένα.....Μαλακία
Μετά ηρέμησε και εγώ συνέχισα το έργο μου.........ενώ αυτή δεν άντεχε όπως πριν μια εβδομάδα και σιγά-σιγά άρχισε να ξαπλώνει προς τα μπρος........ώσπου τελείωσα μετά από 5 λεπτά (σύνολο 15 λεπτά στο δωμάτιο)......Κουλ
Τέλος όπως έφευγε,μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και με ευχαρίστησε.....Γλώσσα

Συμπέρασμα.......η κοπέλα είναι κουρασμένη και φαίνεται....δεν έχει την ίδια φρεσκάδα...
2ον -οι τσα2 καλά θα κάνουν να κόψουν τις βλακείες με τον χρόνο,γιατί δεν γίνεται να βάζουμε χρονόμετρο 7 λεπτών στο γαμήσι.....
3ον -ζώα/πυρφόροι/αγαπούληδες που δίνετε 60€/30 λεπτά στις κοπέλες τύπου Νταϊάνας για να ζητήσετε ραντεβού χωρίς να γαμήσετε.....οι πράξεις σας έχουν επιπτώσεις και στους υπόλοιπους συναγωνιστές.....

Ελπίζω η κοπέλα (που είναι αρκετά έξυπνη),να καταλάβει που βρίσκεται.....και ότι εδώ δεν είναι επαρχία.....ώστε να βγάλει τα φράγκα της όσο πιο τίμια γίνεται και να μην καβαλήσει το καλάμι......
Εμένα μου αρέσει ΠΆΡΑ πολύ και θα της δώσω άλλη μια ευκαιρία,γιατί είναι σούπερ καύλα.......

Ημερ/νια επίσκεψης 22-4-2013
Όνομα κοπέλας Nταϊάνα
Βάρδια επίσκεψης 2η

Νταϊάνα........3η και καλύτερη φορά..... Η μάχη του Σκρά....!!!

Είχα πει ότι πρέπει να δοκιμάσω άλλη μια φορά,αυτό το μωρό με τις αναλογίες μοντέλου και έτσι έκανα! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Έφτασα φυλής κατά τις 8 το απόγευμα λυσσασμένος,για στοχευμένο sex.... Κατσικογάμης
Έκανα μια βόλτα και πέρασα με την Μάγια - Φ.69....με πολύ καλές εντυπώσεις....Εμμμμ Έφυγα από τον οίκο,αλλά ο στόχος μου ήταν άλλος!!! Μίλησα με συναγωνιστή και έπρεπε να μεταβούμε σε γνωστό ζαχαροπλαστείο του κέντρου,για συνάντηση με τους απόλυτους μύστες της Πορνο-Αθήνας!Μεγάλο χαμόγελοΑφού περίμενα λίγο,αποφάσισα να δω λίγο το μωράκι -Νταϊάνα- ώστε να είμαι σίγουρος ότι δουλεύει! Βγαίνει στο σαλόνι,με βλέπει.....με χουφτώνει.....και αρχίζει να μου γλύφει το αυτί...τραβόντας ελαφρά το σκουλαρίκι μου..........Σπασίκλας Πριν προλάβω να καταλάβω τι παίχτηκε,μου τραβάει 2-3 πεταχτά φιλάκια στο στόμα και μετά γλωσσόφιλο!!! Εκεί ο billy13 σαλτάρισε..... Έπρεπε να φύγω όμως...έτσι είπα στην καύλα ότι θα επιστρέψω! Έγινε η συνάντηση με τα παιδιά,αλλά εγώ μέσα μου έβραζα........ Επέστρεψα στην κορασίδα,η οποία χάρηκε που δεν της είπα ψέματα και ήρθα πάλι για πάρτη της.... Ντροπή Αναμονή 5 λεπτών και έρχεται στο δωμάτιο!!! Δεν πρόλαβα να βγάλω το (Calvin Klein Χαμόγελο) μποξεράκι μου και έκατσε πάνω μου αρχίζοντας πάλι τα γλωσσόφιλα,πιάνοντας το εργαλείο μου)...Σπασίκλας Μιλάμε είχα γίνει τελείως τούρμπο,χάνοντας συγχρόνως την αίσθηση του χώρου και του χρόνου!! Αφού συνέχισε να με φιλάει με πάθος (Μου δάγκωσε το κάτω χείλος και έκανα σημάδι εσωτερικά.......... Γερο-μύστης)....μου έβγαλε τελικά το μποξεράκι και ξεκίνησε σούπερ-deep throat τσιμπούκι....... Το καυλί μου ήταν έτοιμο να εκραγεί από την καύλα.....την σταματάω,την "πετάω" ανάσκελα και της κάνω ένα γλυφομούνι...όλο τρέλα!!! Η κορασίδα μου τράβαγε τα μαλλιά.........και τότε την πήρα ιεραποστολικά...... Συνέχισα να την φυλάω....ώσπου μου είπε να αλλάξουμε στάση.... Μου κάνει ένα στήσιμο όλο καύλα......γυρνάει με κοιτάει με λάγνο βλέμμα και μου λέει....... "Γάμησε με δυνατά,όχι χαλαρά όπως πριν"........... Είσαι σίγουρη της λέω? Ναι μου απάντησε...... Αρχίζω λοιπόν και την κοπανάω πολύ δυνατά.......-ο θόρυβος σίγουρα ακουγόταν έξω- με αυτήν να βγάζει τέλειες κραυγούλες καύλας..... Ήμουν μέσα στο δωμάτιο 15 λεπτά και τότε μου λέει το μωρό...........είμαι κουρασμένη......(εντάξει μην τα θέλω όλα δικά μου)........και βγήκα από μέσα της! Κάθεται στα γόνατα........πυρφορίζοντας το καυλί μου και συγχρόνως με γλωσσοφίλαγε.......ώσπου μετά από 5 λεπτά ήρθε το τέλος!!! Γλώσσα

Συμπέρασμα.......το μωρό τελικά δεν παίζεται......τώρα που τα γράφω,ξανακαύλωσα.....!!!
Έκατσα μαζί της 20 λεπτά και μου φάνηκαν λίγα..... Θα τολμήσω να την κατατάξω στα στανταράκια μου!!! Τιμάει το 20ρικο,με το παραπάνω........φυσικά περιμένω την επόμενη φορά που θα την επισκεφτώ............Κατσικογάμης

Ημερ/νια επίσκεψης 6/7-07-2013
Όνομα κοπέλας Νταϊάνα
Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69

Νταϊάνα...........11η φορά και καλύτερη..........

Είχα πει ότι δεν θα πήγαινα πάλι στην κορασίδα.....αλλά κάτι έπαθα και σεληνιάστικα....μου βγήκε σε καλό όμως!!!

Ευτυχώς μόλις είχα κάνει ντους.......πήρα το "πατίνι" και σε χρόνο dt έφτασα στον οίκο.....Εμμμμ
Αν και ήξερα ότι θα γινόταν αλλαγή πρόλαβα τελικά και πέρασα.....
Η Νταϊάνα (για καλή μου τύχη μόλις είχε πλυθεί όπως μου είπε αργότερα) Σπασίκλας μόλις με είδε,αρχικά στράβωσε επειδή είχα να πάω πολύ καιρό.....
Ήρθε κοντά μου και αφού με ρώτησε γιατί έχω χαθεί.....μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα Έρωτας και με έσπρωξε στο δωμάτιο.....πλήρωσα και έκλεισα την πόρτα!
Να πω ότι της είπα να μην είναι βιαστική μαζί μου και μου έκλεισε το μάτι....... ;)

Δεν προλαβαίνω να βγάλω το παντελόνι,μπαίνει μέσα και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα τραγουδώντας συγχρόνως κάτι στην γλώσσα της που έπαιζε στα ηχεία.....
Θυμησε την Νταϊάνα των πρώτων συνευρέσεων,με billy13.....κάτι που μου είχε λείψει!Γερο-μύστης

Την φέρνω σε στάση 69....αρχίζοντας να γλύφω το μουνάκι της..... και την κωλοτρυπίδα της Σπασίκλας ...ενώ μου έπαιρνε την γνωστή ψευτο-deep/throat πίππα.....
Αφού καύλωσα της είπα να ανέβει από πάνω Κουλ ,πράγμα που έκανε.....ενώ συνέχισα τα ρομαντικά γλωσσόφιλα.....Κατσικογάμης
Καπάκι της είπα να αλλάξουμε στάση σε ιεραποστολικό ......αλλά πρώτα της έγλυψα πάλι το μουνί ο ψυχάκιας,αφού μου είχε λείψει πολύ το όλο σχέδιο!!!
Τέλος την έφερα σε πισωκολλητό...με εμένα να κοιτάω το μωρό από τον καθρέπτη και αυτήν να γυρίζει τον λαιμό της και να με φιλάει....
Αφού ήμουν μέσα αρκετή ώρα και δεν έβλεπα να τελειώνω της είπα να μου τον παίξει ώστε να χύσω επιτέλους...Γλώσσα
Αυτή έκατσε πάνω στα πόδια μου.........παίζοντας με το εργαλείο του billy13....συνέχισε τα γλωσσόφιλα....και μετά από λίγο ήρθε το τέλος!
Πέρασα τέλεια.....δεν το περίμενα να πω την αλήθεια....μετά τα όσα είχαν γίνει τις τελευταίες φορές...αλλά αποζημιώθηκα...
Συνολικά έκατσα μέσα στο δωμάτιο 14 λεπτά (κλασικά με το χρονόμετρο του κινητού)....χωρίς ενόχληση....Χαμόγελο
Τώρα δεν ξέρω αν εσάς σας άφηναν τόση ώρα,δεν παίρνω ευθύνη.......δεν είμαστε όλοι ίδιοι....Θυμός

Συμπέρασμα:

Αυτήν την φορά πέρασα τέλεια......και μάλλον θα κάνω την καρδιά μου πέτρα.........παίρνοντας πάλι αυτό το μωρό στο μέλλον!!! Σπασίκλας

P.S:

Πέρασα πάλι από Σχολή Πολέμου.............,μου ρούφηξε το κάτω χείλος (1ο σημάδι)...και πάλι με δάγκωσε στο στήθος (2ο σημάδι).......αργεί να φύγει η μελανιά..................Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2013
χαχα, ωραίος!
21 Σεπτεμβρίου, 2013
Thanks "νταούν".......Μεγάλο χαμόγελο
22 Σεπτεμβρίου, 2013
Ζηλεψα με τα γλωσσοφιλα Θυμός

(Οχι πως την εχω παρει ποτε την κοπελα, αλλα γνωριζω περι τινος προκειται και ζηλεψα!)
22 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ειναι λιγο τρελή αυτη και εντελως παράξενη!Πηγα 2 φορες.την δευτερη σε καποια φάση,πήγα να τον παίξω λίγο να καυλώσω πιο γρηγορα,και μου σκουνταει το χερι,και μου λέει,αυτό είναι δική μου δουλεια!Γλωσσόφιλα είχα μονο στο τέλος και επειδή εβλπεπε οτι δεν τελείωνα,αλιώς δεν νομιζω να φυλαγε.Την πρώτη φορά μου πε,,γιατί με αναγκασες να σε φιλησω;..Oταν λεμε την αναγκασα,δεν της ειπα φιλα με!Μονη της με φιλησε γιατί ηξερε οτι με αυτη την λύση θα τελειωσω πιθανον!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4