Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 304 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Aριστερά ή δεξιά ?? καί οί δύο ξανθιές κυρίες εύγενέστατες προλογούσαν ύποσχέσεις καθώς διαβήκαμε τό σκαλοπάτι τού οίκου.
Δυό κορασίδες άπό άριστερά είχανε προβη έντός τού διαδρόμου σέ έναγκαλισμους μεταξύ των, μέ τήν έξ άριστερών ξανθιά κυρία νά άρέσκετε νά διαλαλή χαμηλοφώνως τό άντίτιμον τού ίεροπισκοπικού συμπλέγματος .
Ή δεξιά ξανθιά κυρία , ευγενεστάτη κι αύτή καθ ότιν παλαιά γνώριμη κλείνη τό μάτι καί λέη ... ή Πωλίνα μόλις ήρθε....... δύσκολη άπόφαση καθώς οί δύο κορασίδες έξ άριστερών είχαν κάνη κύκλο έγκλωβισμού καί οί θερμοκρσσίες άπό τά γυμνά κορμιά προκαλούσαν μέ τά ίεροεπισκοπικά κουνήματα άνατάσεις τών αίμοφόρων αγγείων.... πολύ γρήγορα ό συναγωνιστής xilnik μέ ωθησε ωσαν έξωσετ προς τήν δεξια πλευρά όπου ή κορασίσ Πωλίνα έπιδήδετο είσ άναρρίχησιν ΜΠΟΝΤΡΙΕ .... μου θύμισε τό clibimg στήν κάλυμνο....... μήν με κοιτας λάγνα μού λέη γιατή ήλεκτρίζομαι ..... έγώ νά δείς τί παθαίνω με αυτό τό Κλειδοκύμβολο άπό τίς Έλαιογραφίες στό Μπιενάλε τού Νίκου Έγγονόπουλου.....ετσι τήν άποκαλώ.... μετά τάς φιλοφρονησεις έκατέρωθεν και το πεταχτο γλωσσόφιλο πορεια δεξια γιά το δωμάτιο.
Εδώ να προσθεσω τα εύσημα...... τα δωμάτια διαθέτουν ντουζιέρα , νιπτηρα , πετσετες μωρομαντυλα , κάτι πού σε κάνη νά νοιώθης άνετα.
Η Πωλίνα δέν άργησε νά έρθη μέσα σέ ένα ύπέροχο μαύρο διάφανο baby dol καί κουνώντας ολο καύλα τό μαλαματένιο κωλαράκι μέ πλησιάζη καί μού τό φέρνη φάτσα κάρτα ...... άλλο πού δέν ήθελα ξεκινάω μικρα δαγκωματάκια στό ΟΛΟ όπίσθιο σύστημα και μέ σύμαχο τή γλώσσα μουσκέυω τό κωλί καί συγχρόνως τό μουνάκι της.
Ναί καύλα μου φάτο μού λέη ....... τήν έχω ξαπλώση και τά πόδια κοντεύουν να κάνουν σπαγκάτο...μουνί καί κώλος στήν πλήρη όπτική έπαφή ...... νά ρουφάω τήν κλειτορίδα καί μέ τα δύο μου δάκτυλα νά άνοίγω τό κωλί μέχρι πού τά έβαλα μέσα άκούγοντας τό μωρό νά λέη χύνωωωωωωω καί τά ύγρά νά πλημιρίζονν τό στόμα μου ...... τής σηκώνω τά πόδια πιό ψηλά όπωςε ήτανε ξαπλωμένη καί τής λέω βάλτο στήν κωλάρα σου αυτό λέγετε ίεροεπισκοπικο ... βάζοντας σάλιο μπόλικο τόν κεντράρη και ό στόχος κτύπησε ΚΕΝΤΡΟ
Δέν άργησε νά έρθει τό τέλος ...... αύτός ό κώλος δέν άντέχετε είναι τόσο ζεστός πού τό καυλί σου ψήνετε στό λεπτό..........
Αυτά τά όλίγα φίλοι μου μέ τήν Πωλίνα πού ξέρη τί θέλης ΚΑΙ ΠΩΣ τό θέλης.
Η Πωλίνα είναι μιά κοπέλα πρίν τά σαράντα 1,70 ύψος μαυρο καρε μαλάκι 2αρι στήθος
χωρίς κυταρήτιδα μικρα μουνοχειλάκια , κωλαράκι δουλεμένο., καί μεγάλος πειρασμός.
Τσιμπουκάκι δέν γευτηκα αυτή τήν φορά γιατι δέν ήθελα , πάντως το εχω γευθή και είναι απαιχτη . τό έχει ή κοπέλα άλωστε 3 φορες έχω τελειώση στό στόμα της..

Αύτά τά πολύ ΟΛΙΓΑ φίλοι μου γιά τήν κορασσσσίδα Πωλίνα.:

Βέβαια λατρεμένοι μου φίλοι ή δική μου κρίση είναι ή ώς άνω διά τήν συνευρεση..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
amjik
Τιμημένος
61
Πόντοι:
22.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PSAXTIRI, spipis71, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2013
την είδα και γω σήμερα , ωραίο μιλφ , με έβαλε σε σκέψεις για μελλοντική συνουσία , εκείνη την ώρα περίμενα στο σαλόνι διότι ήταν δωμάτιο ... ήταν και ένα φιλαράκι σου στο σαλόνι και περίμενε ?? Εαν ναι τότε ήσουν εσύ εκείνη την ώρα μεσα !!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1