Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
197556
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η μόνικα είναι αρκετά γνωστή απότι έχω καταλάβει στην περιοχή. Συν ότι πάντα την πετύχαινα σε τσάρκες και δεν είχα περάσει ποτέ, κάτι οι ενθαρρυντικές κριτικές εδώ, δεν θέλησα και να ρισκάρω ένα μπλέ στην Λάρα Κρόφτ ( αγνοώ το "όνομά" της ) του Φ56, και βρέθηκα να περιμένω την γατούλα. Είχα καλή διάθεση παρά την κούραση της ημέρας, μπανιαρισμένος, δόντια όλα κομπλέ. Έρχεται το Μονικάκι μέσα, χαιρετιόμαστε, γδύνεται, και ξαπλώνει στο κρεβάτι, ουσιαστικά δεν ξάπλωσε, πήρε μια στάση σαν γατί που τεντώνεται και περίμενε. "Έλα μωρό μου", λέει, "ξάπλωσε". Κατάλαβα, λέω από μέσα μου. Πάω να εξερευνήσω λαιμό και στήθος, και εκεί μου πέταξε την ατάκα, που αφενός ήταν μια WTF AWKWARD moment, που με έκανε να σιχαθώ τη ζωή μου, από την άλλη μου θύμησε πόσο μαλάκας ( επιτρέπεται το μαλάκας; αν όχι ψωλοβρόντης will do ) είμαι, που θέλησα να δοκιμάσω γιούφτισσα. " ΌΧΙ ΠΙΠΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ". Απέσυρα το ξερό μου κεφάλι από κοντά της, αναρωτώμενος ποιόν προηγούμενο πελάτη γλωσσοφίλισα εκ σπόντας. Ευτυχώς, θα μείνω με την απορία. Ignorance is bliss sometimes..
Στην πίπα καλή, επίμονη, χωρίς δόντι όμως με χέρι. Πάντα με καπότα. Από την προηγούμενη ξενέρα η αιμάτωση του πέους μου δεν είχε φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα, παρόλα αυτά ήμουν eligible για penetration.
Της λέω να ξαπλώσει, μπαίνω, και προσπαθούσα να νιώσω κάτι με μισή στύση. Αυτή είχε γυρισμένο το κεφάλι της από την άλλη με κλειστά τα μάτια. Κοιτάω τον καθρεύτη, βλέπω τον δικό μου κώλο να πάλλεται. Πίκρα. Και χαμένος σε ένα αέναο μπες βγές, μου φυσάει την μούρη. Μύριζε μέντα. Γουρλώνω. " Μην κάνεις αυτό πάνω μου " λέει, και ανέπνεε βαριά. Δεν μιλάω. "πρώτη φορά σε ρντέλο?" "-Όχι" "δεν στο έχουν ξαναπεί?" δεν απάντησα. Γυρίσαμε στα 4, και μου ήρθε μια ανεπαίσθητη κωλίλα. Συνέχισα το έργο, προσπαθώντας όσο γίνεται η κοιλιά μου να μένει σε απόσταση από τον κώλο της. Είναι πάρα πολύ καλή άσκηση για τους κάτω κοιλιακούς, να ρουφιέσαι κρατώντας τον κορμό σου σταθερό, και να δίνεις με την λεκάνη. Αλλάξαμε, με καβάλησε για λίγο και με τέλειωσε με εργόχειρο. Σόρρυ για πριν μου λέει, απλά σε μια φίλη μου ανέπνεε πάνω της πελάτης και αρρώστησε, της βρήκαν κάτι στα πνευμόνια. Την κοίταξα με την φάτσα του κογιότ, όπως θα έλεγε μια ψυχή, και της απάντησα το mainstream "καλά κάνεις και προσέχεις". Μου έκανε νιάου, της έκανα και γώ, και αφού συννενοηθήκαμε,έφυγε.
Στην πίπα καλή, επίμονη, χωρίς δόντι όμως με χέρι. Πάντα με καπότα. Από την προηγούμενη ξενέρα η αιμάτωση του πέους μου δεν είχε φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα, παρόλα αυτά ήμουν eligible για penetration.
Της λέω να ξαπλώσει, μπαίνω, και προσπαθούσα να νιώσω κάτι με μισή στύση. Αυτή είχε γυρισμένο το κεφάλι της από την άλλη με κλειστά τα μάτια. Κοιτάω τον καθρεύτη, βλέπω τον δικό μου κώλο να πάλλεται. Πίκρα. Και χαμένος σε ένα αέναο μπες βγές, μου φυσάει την μούρη. Μύριζε μέντα. Γουρλώνω. " Μην κάνεις αυτό πάνω μου " λέει, και ανέπνεε βαριά. Δεν μιλάω. "πρώτη φορά σε ρντέλο?" "-Όχι" "δεν στο έχουν ξαναπεί?" δεν απάντησα. Γυρίσαμε στα 4, και μου ήρθε μια ανεπαίσθητη κωλίλα. Συνέχισα το έργο, προσπαθώντας όσο γίνεται η κοιλιά μου να μένει σε απόσταση από τον κώλο της. Είναι πάρα πολύ καλή άσκηση για τους κάτω κοιλιακούς, να ρουφιέσαι κρατώντας τον κορμό σου σταθερό, και να δίνεις με την λεκάνη. Αλλάξαμε, με καβάλησε για λίγο και με τέλειωσε με εργόχειρο. Σόρρυ για πριν μου λέει, απλά σε μια φίλη μου ανέπνεε πάνω της πελάτης και αρρώστησε, της βρήκαν κάτι στα πνευμόνια. Την κοίταξα με την φάτσα του κογιότ, όπως θα έλεγε μια ψυχή, και της απάντησα το mainstream "καλά κάνεις και προσέχεις". Μου έκανε νιάου, της έκανα και γώ, και αφού συννενοηθήκαμε,έφυγε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2013
Τοσο πολυ εχει φολεψει το γυφτακι η Μονικα?Ευτυχως που εχω να την παρω για πανω απο 1.5χρονο.Μαλακια σου που δεν μπηκες στην Λαρα Κροφτ Νταιανα του 56 οπως ειπες.Πολυ ωραιο παιδι και καλη μεσα.Next Time
Tsarkalakos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1