Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επισκεψη στην Ιζαμπελα σημερα μιας και την ειχα δει σε σαλοναρισμα μερικες μερες πιο
πριν και ειχα αναψει με το κορμι της.Η επισκεψη εγινε κατα τις 18:00 το απογευμα.
Αν και διαθετει μικρο βυζι και μετρια φατσα με τραβηξε μεσα στο δωματιο η κωλαρα της
καθως και το ωραιο ευδιαθετο και σεξι σαλοναρισμα της κατι που κοιταζω παντα σε μια κοπελα,
η πρωτη εντυπωση μετραει αλλωστε.
Ηρθε στο δωματιο με κεφι αν και δουλευε απο το πρωι οπως μου ειπε και διαβασα και πιο μετα σε μια ενημερωση,
Σε 100% ανεβασμενο πεος ηρθαν να δωσουν ακομα μια παραπανω ωθηση στη λιμπιντο μου τα ωραια
προκαταρκτικα της τα οποια περιελαμβαναν φιλια στο λαιμο με χτυπηματα απο την γλωσσα, φιλια στις θηλες μου
την κοιλια και τελος μια ωραια αργη βαθια χωρις χερι σκουφωτή πιπα.
Την ανεβασα απο πανω μου και την αφησα να κανει αργα βαθια καθισματα στο πεος μου,ταυτοχρονα εγλειφα τα μικρα βυζακια της.
Γυρισμα σε κανονικη σταση οπου περνωντας τα χερια μου κατω απο τους ωμους της και πιανοντας της της εδωσα δυνατα σφυροκοπηματα
με την ιζαμπελα να αναστεναζει, το μουνακι της ηταν φουλ υγρο, η αισθηση μεσα της μετρια.
Τα προσωπα μας σε αυτη την σταση ηταν σχεδον κολλημενα και ακουμπουσα τα χειλη της με τα δικα μου
αλλα δεν προσπαθησα για καποιο φιλι, μου αφηνε μια πιο ερωτικη και ρομαντικη νοτα το να νιωθω την ανασα της
τοσο κοντα μου και να την κοιταζω στα ματια κατα την διεισδυση.
Το τελος ηρθε καπου εκει με κανα λεπτο χαλαρωσης μεσα της.
Με ευχαριστησε, ανταποδωσα για τις πολυ καλες επιδοσεις της και αποχωρησε,σιγουρα θα ξανατιμηθει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, LanciaRallye037, mad_max και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2013
Φίλε μου Μήτσο,καύλωσα.......Κατσικογάμης
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1