Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είχα καιρό να πάω στην ευρύτερη περιοχή της Φυλής. Δεν έψαξα και πολύ. Πήγα σε τρία σπίτια από περιέργεια να δω τι έχουν και τελικά βρέθηκα και στο σπιτάκι της Φωκαίας. Ο χώρος είναι πολύ μικρός. Μικρό σαλόνι με μικρά δωμάτια. Η υπηρεσία μου έκανε πρόλογο για την Εμμανουέλα. Περίμενα δύο με τρία λεπτά και βγαίνει από το δωμάτιο συναγωνιστή. Είναι πολύ νέα, περίπου 20 ετών. Ψηλή γύρω στο 1.70 (με τακούνια προσθέστε 10 πόντους), με στήθος 2άρι. Η επιδερμίδα της είναι σταρένια. Το μεγάλο της ατού είναι η απίστευτη κωλάρα της. Γερμανικό κράνος! Αυτή η κωλάρα της είναι εφάμιλλη (ίσως και καλύτερη λόγω του νεαρού της ηλικίας της)με αυτήν της πορνοσταρ Λίζα Σπαρκλ, για την οποία έχω γράψει κριτική. Το πρόσωπο της αψεγάδιαστο! Όμορφα μάτια καστανά με ωραία έκφραση, τα οπία είχε μακιγιάρει πολύ έξυπνα. Με εντυπωσίασε όμως περισσότερο το μαλλί της. Είμαι σίγουρος ότι δαπάνησε κάποια χρήματα για τα μαλλάκια της καθότι οι καστανόξανθες μπούκλες ήταν τόσο όμορφες λες και ήταν νύφη! Γι'αυτό άλλωστε της έδωσα τον τίτλο αυτό στην κριτική μου.
Έδωσα το 20άρικο και μπήκα μέσα. Έρχεται μετά από λίγο και πιάνουμε την κουβέντα. Είναι Ελληνίδα. Μου άρεσε ο τρόπος που μου μίλαγε. Αυτό μάλλον συνέβη γιατί είχα πολλά χρόνια να βρεθώ με Ελληνίδα του αγοραίου έρωτα.
Μου φοράει προφυλακτικό χωρίς να κάνει κάποια προκαταρκτικά. Η πίπα της ήταν αρκετά καλή. Μου άρεσε πολύ γιατί με κοίταζε στα μάτια κατά την διάρκεια της. Με έβλεπε που το απολάμβανα και δεν έκανε καμία διακοπή. Της ζήτησα να πάμε πισωκολλητό οπότε και ήρθε η ολοκλήρωση μετά από λίγα δευτερόλεπτα στην υπέροχη ζουμερή κωλάρα της.
Η Εμμανουέλα είναι ένα φρούτο που χρειάζεται χρόνο για να ωριμάσει. Το λέω αυτό γιατί θα βελτιώσει (το πιστεύω)τα προκαταρκτικά της σε σύντομο χρονικό διάστημα οπότε και θα γίνει στανταράκι. Εμένα με κέρδισε και θα την ξαναεπισκεφτώ λίαν συντόμως.
Υ.Γ Κατά την ταπεινή μου γνώμη η Αλέξια στο στούντιο Βριλησσού 42 και η Εμμανουέλα είναι οι πιό όμορφες κοπέλες του αγοραίου έρωτα. Όταν μιλώ για ομορφιά εννοώ πρόσωπο, στυλ, επικοινωνία και τουλάχιστον ένα πολύ καλό σώμα αποδεκτό από όλους.Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Νέο Μέλος
35
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού