Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 210 10
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η εβδομαδα ξεκινησε με ενα επαγγελματικο ραντεβου που ειχα κοντα στην λιοσιων.Το ραντεβου ηταν προγραμματισμενο εδω και καποιες μερες και ειχα σχεδιασει οταν θα τελειωνα να περνουσα απο την Σονια.
Φτανω στο μαγαζι,με υποδεχεται η ξανθια υπηρεσια παντα χαμογελαστη και με χιουμορ,και περιμενω σαλονι.Η Σονια ηταν δωματιο και ακουγα τον συναγωνιστη να μουγκριζει απο καβλα αλλα δεν ακουγα ηχο απο κρεββατι.Καταλαβα οτι η Σονια θα του εκανε τιποτε αεροπλανικα με το στομα της και ο τυπος θα ειχε πει το δεσποτη παναγιωτη.
Υστερα απο καποια λεπτα,η Σονια βγηκε απο το δωματιο.Σημερα φορουσε ενα ομορφο ροζ απαλο κορμακι που τονιζε απιστευτα τις βυζαρες της,ενω απο μεσα φαινονταν οι σκουρες της ρωγες.Το θεαμα με καβλωσε αφανταστα και το καβλι μου ειχε γινει σα στυλιαρι Με θυμηθηκε,μου σκασε χαμογελο και με ρωτησε αν ειμαι καλα.
''Πως να μην ειμαι οταν ερχομαι σε σενα κοπελλαρα μου''της ανταπαντησα και το χαμογελο εγινε ακομα μεγαλυτερο.
Μπαινω δωματιο,γδυνομαι και περιμενω.Και μετα απο λιγο τσουπ ερχεται η μιλφαρα.
Ξαπλωνει διπλα μου στο κρεβατι,πλησιαζει το στομα της στο στηθος μου και αρχιζει πιπιλισμα της δεξιας μου ρωγας πολυ απαλα.
Σιγα σιγα οι κινησεις γινονταν περιστροφικα και η καβλα γινοταν μεγαλυτερη.Και οσο η καβλα γινοταν μεγαλυτερη τοσο η ψωλαρα μου να εχει γινει σα ναταν απο ατσαλι.
Κατεβαζει το κεφαλι προς τα κατω και το παιρνει στο στομα.Και αρχιζει την γνωστη τακτικη της εισδοχης της βαλανου βαθια μεσα του με παραλληλο πιπιλισμα με την γλωσσα του κορμου.Η στιγμη εκεινη ηταν σα να με χτυπησε ρευμα και αποτομα ενιωσα τα νευρα των ποδιων μου να τεντωνονται.Και οσο η Σονια συνεχιζε αποφασισα οτι δεν υπηρχε κανενας λογος για να κανουμε κατι παραπανω στο σεξ,μια που αυτη η πιπα ειναι το πολυ δυνατο της σημειο.Θα συνεχιζαμε με τον ιδιο ρυθμο μεχρι να εχυνα.
Και πραγματι η μιλφαρα μια πιο γρηγορα,μια πιο σιγα,μια πιο βαθεια μια λιγοτερο βαθεια μου προκαλουσε μια ηδονη που ανα λεπτο ενεργοποιουσε διαφορετικα σημεια της ψωλαρας μου,και αισθηματα διαφορετικης εντασης χαλαρωσης και ανακουφισης.
Η εκσπερματωση ηρθε,ομως συνεχισε να ρουφα την ψωλαρα μου ακομα παιρνοντας ολο το σπερμα μου στο στομα και μην αφηνοντας ουτε σταγονα.
Ο τιτλος που της εχει απονεμηθει τελικα απο τους συναγωνιστες εδω και τοσα χρονια ως βασιλισσας της πιπας,παραμενει και ειναι 100% αληθινος

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2013
+1 Απο 'μενα φιλαρακι για την επιλογη σου διοτι η Σονια ειναι το πιο δυνατο στανταρ αυτη την εποχη.Παντως την ρουφιανα(με την καλη εννοια)σπανια να καταφερει καποιος να την ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης,οι πιο πολλοι της τα δινουμε στο στομα...ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Η Σόνια είναι η καλύτερη λύση, για καλό γαμήσι μέσα σ'αυτή την κρίση!Μεγάλο χαμόγελο Θετική ψήφος συναγωνιστή.Χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2