Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 107 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Το μπουρδέλο-φυλακή στην οδό Μ.Αλεξάνδρου 22 έχει ξεχωριστή θέση στην λίστα των αγαπημένων μου μαγαζιών, το επισκέπτομαι για τις παρακμιακές πουτάνες που φιλοξενεί συνήθως, άλλα και για την μοναδικότητα του χώρου...
Ήμουν περαστικός από την περιοχή μα δεν θα έχανα την ευκαιρία να ρίξω ένα μανίκι παρά την πίεση του χρόνου. Έτσι πέρασα στο σαλόνι του 22Α μαζί με έναν "κλαρινογαμπρό" που φορούσε τα γυαλιά ηλίου για ολόκληρο το τέταρτο της αναμονής και σύντομα ο χώρος γέμισε από κάθε τύπο μπουρδελιάρη.
Η στραβοκάνα γρια τσατσά εγγυόταν την απίστευτη εμπειρία με την "Μπέμπα" που πρόσφερε φουλ πρόγραμμα στα δέκα ευρώ με μόνο αρνητικό ότι η κοπέλα δεν ξέρει ούτε λέξη στα Ελληνικά. Φυσικά δεν έψαχνα για Ρουμάνα μεταφράστρια αλλά για ένα άνετο γαμήσι και μόλις άκουσα ότι έπαιζε και κώλος αποφάσισα να περιμένω να δω την τύπισσα. Ο χρόνος πέρασε με ιστορίες της τσατσάς από την Αμερική και άλλες τέτοιες άνευ σημασίας συζητήσεις μέχρι που από το τέλος του διαδρόμου ξεπρόβαλε μια μελαχρινή φιγούρα με ωραίο σχετικά σώμα και απροσδιόριστο πρόσωπο...
Φορούσε τις κλασσικές πόρνο-γόβες που δίνουν τουλάχιστον δέκα πόντους ύψος και ένα σετάκι σουτιέν-στρινγκ, μαύρο με κόκκινη δαντέλα. Βυζί ανύπαρκτο αλλά με ωραίο στρογγυλό κωλαράκι έτοιμο για κάρφωμα... Στο πρόσωπο δυστυχώς λόγο του χαμηλού φωτισμού και ότι η κοπέλα είχε ρίξει τα μαλλιά μπροστά, δεν κατάφερα να δω πολλά αλλά δεν μου φάνηκε πολύ χάλια η κατάσταση.
Ο χώρος άδειασε σχεδόν αμέσως και έμεινα μόνος μου με την τσατσά, της δίνω το δεκάρικο και μου λέει "Ρουμάνικα ξέρεις;" της απάντησα αρνητικά και καθώς πέρναγα την πόρτα του καλού δωματίου μου λέει "Ε, καλά δεν θα πιάσετε και κουβέντα, στο γαμήσι θα τα βρείτε"
Το καλό δωμάτιο έχει περιγραφτεί σε πολλές κριτικές αλλά για να δώσω μια γενική εικόνα πρόκειται για ένα σχεδόν τριγωνικό δωμάτιο, με ανεμιστήρα, ένα μεταλλικό μονό κρεβάτι και ένα νιπτήρα με πολλά νερά στο πάτωμα από κάτω. Ο προσδιορισμός "καλό" οφείλετε στο μέγεθος και στο παράθυρο που υπάρχει αντίθετα από τα άλλα δωμάτια-κελιά.
Από μαλακία μου έβρεξα τις κάλτσες και σπάστηκα αρκετά με αυτό το σκηνικό όπως και για το κρεβάτι που ήταν όπως το άφησε ο προηγούμενος, ευτυχώς δεν βρήκα τίποτα σωματικά υγρά και ξάπλωσα περιμένοντας την κοπέλα. Η πόρτα άνοιξε και ένα παράξενο πλάσμα μπήκε μέσα...
Σκυφτή, κουρασμένη, χαμένη κάπως να κοιτά γύρω στο χώρο. Τα πρώτα που πρόσεξα ήταν το μαύρο χνούδι που κάλυπτε το σώμα της και τον ερεθισμό από το ξύρισμα στους γλουτούς της, και λίγο αργότερα τα γύφτικα χαρακτηριστικά του προσώπου μαζί με το κενό στην οδοντοστοιχία της. Αμίλητη φυσικά, με ένα παγωμένο χαμόγελο ήρθε στο κρεβάτι και μου έδωσε την καπότα στο χέρι... (Δεν κατάλαβα γιατί, αλλά το εκτίμησα) Έσκυψε αμέσως για να μου πάρει ακάποτο και πρόλαβα στο τσακ να την σταματήσω. Της έδειξα τα αρχίδια μου και άρχισε αμέσως να τα γλύφει με την άκρη της γλώσσας. Ένα από τα καλά της κοπέλας είναι ότι την κατευθύνεις χωρίς καμία άρνηση, την έβαλα σχεδόν να μου γλύψει κώλο και το έκανε αδιαμαρτύρητα.
Έβαλα την καπότα μόνος μου και άρχισε μια μέτρια πίπα. Οι εξερευνήσεις στις τρύπες της πραγματοποιούνταν αδιαμαρτύρητα και αυτό με βοήθησε να έχω μια καλή στύση.
Σηκώθηκα για πίσωκολλητο άλλα άντε να της το δείξεις, άλλα ήθελα, άλλα καταλάβαινε...
Τελικά ξάπλωσε ανάσκελα και σκέφτηκα ότι το κούρασα και τον έβαλα στο μουνί της.
Αμέσως ανακάλυψα ακόμα ένα αρνητικό της. Η ανάσα της μυρίζει απαίσια... Δεν άντεξα και παρά την ωραία αίσθηση του μουνιού της έπρεπε να διακόψω. Την κατεύθυνα με χειρονομίες και παντομίμα για να στηθεί στα τέσσερα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία αυτή την φορά, μόνο που δεν σήκωνε τον κώλο ψηλά και αυτό ήταν δύσκολο να της το περιγράψω...
Αρκετά στενή από κώλο και χωρίς λιπαντικό, με δυσκολία κατάφερα να τον βάλω και το δούλεψα στο χαλαρό μέχρι να ανοίξει. Η κοπέλα είχε έντονες εκφράσεις πόνου που άγγιζαν το σαδιστικό υποσυνείδητο μου και με καύλωναν πάρα πολύ. Ήταν σίγουρα τυχερή που την λυπόμουν πραγματικά και δεν ήθελα να την κάνω να υποφέρει.
Δυνάμωσα το σφυροκόπημα για κάνα δυο λεπτά και την ξαναγύρισα σε ιεραποστολικό. Κατά την αλλαγή η τύπισσα αμόλησε μερικές κλανιές και η μπόχα πλέον ήταν παντού... Άντεξα κάνα λεπτό εκεί και τραβήχτηκα να πάρω ανάσα, τον έβγαλα από τον κώλο και τον έβαλα στο μουνί της... Καμία άρνηση. Ξανά αλλαγή τρύπας στον κώλο και ξανά στο μουνί. Η εναλλαγές συνεχίστηκαν μιας και δεν μύριζα την ανάσα της και γούσταρα το σκηνικό.
Μετά από κάνα δίλεπτο ήμουν πολύ κοντά να αδειάσω και την έβαλα να μου γλύψει ξανά τα αρχίδια ενώ βάραγα μαλακία με την καπότα. Μια στιγμιαία επιθυμία να παρατείνω την κατάσταση πέρασε από το μυαλό μου και σταμάτησα να τον παίζω τραβώντας το χέρι μου, εκείνη έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να με πιπώνει! Κατάλαβα αμέσως τον λόγο της άσχημης αναπνοής... Είχα καιρό να βιώσω "AΤΜ" κατάσταση και δεν άργησα να χύσω.
Η κοπέλα σηκώθηκε έβαλε αργά-αργά τα εσώρουχα της, με ευχαρίστησε με χειρονομίες, πήρε ξανά το χαμένο ύφος και έφυγε.
Άρχισα και εγώ να ντύνομαι, πάτησα ξανά στα νερά, γαμωστάυρισα και βγήκα από το δωμάτιο, βλέπω την τσατσά στην πόρτα και με ρώτησε αν έμεινα ευχαριστημένος, της είπα όλα καλά, και την ρώτησα πως λένε την κοπέλα.
"Λεγε τη όπως θες, λες και καταλαβαίνει; Ούτε εγώ ξέρω πως την λένε"
Για να καταλήξω κάπου σε ένα συμπέρασμα. Η κοπέλα είναι πρόθυμη για όλα αλλά δεν θα την ξανατιμήσω.
Δεν είναι μόνο οι άσχημες μυρωδιές και η εμφάνιση της αλλά και η αίσθηση που μου έλεγε ότι αυτή η φουκαριάρα είναι θύμα "trafficking" και πραγματικά ξενέρωσα πολύ. (Αφού μου έφυγε η καύλα)
Την τσατσά την βάζω στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα για την ανύπαρκτη καθαριότητα στο δωμάτιο και την ολική έλλειψη σεβασμού στην κοπέλα αλλά και στους πελάτες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2013
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 antiosmuchachos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού