Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
σημερινή τσάρκα και τα καλά κομμάτια ελάχιστα και οι περισσότερες έχουν τιμηθεί έτσι αποφάσισα να ξεφύγω λίγο από το στιλ τις γυναικας που μου αρέσει και να επισκεφτώ την Ιζαμπέλα.

Η Ιζαμπέλα είναι μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα αρκετά ψιλή, με πολύ όμορφο, σώμα με ωραίες καμπύλες, και κωλαρά, μεσαίο φυσικό στήθος και σχετικά μέτριο προς το όμορφο πρόσωπο.

πέρασμα στο δωμάτιο ελαχιστη αναμονή καθώς δεν είχε άλλον συνάδελφο να περιμένει μόλις μπήκε αφαιρεί το κιλοτάκι και της γόβες της και ξαπλώνει επάνω μου, το ένα της χέρι στο μικρό μπουζόκλειδο και με το άλλο να χαϊδεύει όλο το κορμί, μου να με γλείφει, και να με φιλα από πάνω μέχρι κάτω για αρκετή ώρα.

αυτό ήταν και το καλύτερο μέρος της κατάθεσης
όλα τα λεφτά ήταν τα προκαταρτικά της

πέραμα (λίγο άτσαλο) προφιλαφτικου και ξεκίνημα στην αερόπιπα,
και λέω αερόπιπα γιατί δεν έβαλε καθόλου δύναμη στο στόμα της,
το είχε ανοιχτό απλός και πήγαινε μονότονα και με τον ίδιο ρυθμό πάνω κάτω,
ενώ με το χέρι της τον κράταγε σταθερό,
το μονο καλο ήταν ότι κάποια στιγμή έκανε και κάποια deep throat.

πρώτη στάση αυτή από επάνω μέτριες επίδοσης το καλύτερο ήταν ότι ασχολιόμουν με το ομολογουμένως πολύ όμορφο στήθος της χωρίς να αντίδραση

δεύτερη και τελευταία στάση ένα πολύ καλο στήσιμο που ήρθε να σώσει την παρτίδα στα τέσσερα,
που άρχισα και τελειωσα να την σφυροκοπάω αλύπητα

κάποιες στιγμές έδειξε να πονάει αλλα ευτυχώς δεν αντέδρασε βόγκαγε σιγανά και υπομονετικά μέχρι να τελειώσω.

αυτή ήταν η εμπειρία μου με την Ιζαμπέλα μια όμορφη κοπέλα σχετικά τυπική είναι μια κοπέλα που άμα δεις στον δρόμο λες πωπω ένα μουνί μακάρι να το γάμαγα.

δεν το έκλαψα το 20ρίκο
αλλα δεν ξέρω αν θα ξαναπάω κιόλας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Μέλος
83
Πόντοι:
96
Ανάφερε αυτήν την κριτική