Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
(Η κριτική είναι παλαιότερη,από Αύγ 09, 2013)

Αφού η τεράστια τσάρκα που έκανα μαζί με Farkeli & n.smirni76 έλαβε τέλος......o 2ος με προέτρεψε να περάσω με την κορασίδα αφού μου άρεσε η παρουσία της.....αλλά εγώ ήμουν κουρασμένος.....και είχα καταθέσει και Μάγια το απόγευμα...Έρωτας

Παρόλα αυτά πήγα στον οίκο και αφού την είδα πάλι φτιάχτηκα και μπήκα στο δωμάτιο...με την τσα2 να μου λέει ότι είναι Ισπανίδα Γλώσσα και δεν ξέρει τα @@ μου από Ελληνικά.....Κουλ

Κάτι τέτοια τα γουστάρω και καύλωσα ακόμα πιο πολύ...... Μετά από 5 λεπτάκια...εμφανίζεται το μωρό.......ρωτώντας με αν ξέρω Αγγλικά.....που ευτυχώς κάτι ήξερε.....

Sure της λέω.............και κατευθείαν μου πιάνει τον πούτσο.........βάζει προφυλακτικό και με ρωτάει το όνομα μου......
Billy........της απαντάω και μου απαντάει..... Χούλια...........from Spain......Money Mouth

Φυσικά την γύρισα σε 69....για να γλύψω τις τρύπες της....το είχα μεγάλη ανάγκη να ρουφήξω μουνόχειλα και κωλοτρυπίδα ....Κατσικογάμης
Της είπα να ανέβει πάνω μου 1η στάση ....με αυτήν να είναι καυλωμένη και να μου λέει......"Do you like it? Fuck me baby"..........
Εκεί σεληνιάστικα και το καυλί μου έγινε ακόμα πιο πέτρα με αυτήν να κοπανιέται πάνω μου....να μου δίνει πεταχτά φιλάκια στο στόμα και να δαγκώνει το πορνώδες στήθος μου αφού πρώτα το χούφτωνε....Σπασίκλας

Αφού είχα τρελαθεί και εγώ..........την πετάω πάνω στο κρεβάτι........και ξεκινάω ιεραποστολικό ...με την κοπέλα να παίζει με το μουνάκι της,να λέει "sí -sí - sí" και να ακούγεται στο σαλόνι 100%.....Εμμμμ

Το AC ήταν κλειστό,είχαμε ιδρώσει και οι 2....ενώ το μουνάκι της ήταν υγρό....
Ήμουν ήδη μέσα 10 λεπτά και φοβόμουν μην είχαμε τίποτα μαλακίες για τον χρόνο...αλλά ευτυχώς όλα πήγαν όπως έπρεπε....

Έτσι την στήνω για πισωκολλητό.......που της άρεσε τρελά από ότι φάνηκε.....συνέχισε να λέει τα δικά της.......κάτι που είχα καιρό να βιώσω και δεν με χάλασε καθόλου........ενώ την σφυροκοπούσα δυνατά........
Συνέχισε να παίζει με την κλειτορίδα της....κάτι που έβλεπα από τον καθρέπτη............και γούσταρα.......ώσπου μετά από 5 λεπτάκια ολοκλήρωσα......

Αυτή σηκώθηκε να ντυθεί.....μου έδωσε ένα φιλάκι στο στόμα... μου είπε......"You are a strong BOY Bill" ...και αποχώρησε!Γερο-μύστης

Συμπέρασμα.........

Είναι ωραία κοπελίτσα.....με ωραίο κωλαράκι,μικρό βυζάκι.......στυλιάρι κοινώς.....άρα την γούσταρα...Μεγάλο χαμόγελο

Μου άρεσε το όλο σκηνικό....την πέτυχα τρελά καυλωμένη,τόσο που τριβόταν πάνω όταν ανέβηκε από πάνω μου...και πέρασα τέλεια.....
Ακόμα δεν μπορώ να δώσω το ΟΚ σε άλλους....
Άρα την δοκιμάζω πάλι στο μέλλον και επανέρχομαι,αν και νομίζω ότι θα είναι πάλι σούπερ......

Καλά να περνάτε παλικάρια......Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
Τιμημένος
123
Πόντοι:
3.090
Ανάφερε αυτήν την κριτική