Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Οτι καλύτερο σε εμφάνιση είχε η περιοχή σήμερα. Μελαχρινή λεπτό σωματάκι, 2,5 στηθάκια φυσικά όμορφα κρεμασμένα, πολύ λεπτή μεσούλα.
Με την είσοδο της πέφτει κατευθείαν να βάλει προφυλακτικό, στημένη με τα πόδια ανοιχτά προς τα εμένα χωρίς να βγάλει το βρακάκι της. Εκ των υστέρων διάβασα παρακάτω ότι έχει γίνει αντικείμενο ποδολαγνείας. Δεν παίρνω ευχαριστώ.
Η πίπα όπως είπαν οι συναγωνιστές άγρια βιαστική απότομη στο deep, θα μπορούσες να τελειώσεις έτσι πάντως. Πρόσβαση στα χέρια μου ελεύθερη, παραμέρισα βρακάκι και δαχτύλιασα μουνάκι απροβλημάτιστα.
Από ευχαρίστηση μου ξέφυγαν βογγητά μικρά οπότε νόμισε ότι θα την γλυτώσει με πίπα και δώστου με ζήλο. Της τον έκοψα και την ξάπλωσα ανάσκελα να παίξω και με στήθια όπου ......... ω οι ρόγες ήταν σε εσοχή. Πιπίλισα μην και πεταχτούν αλλά δεν σηκωνόντουσαν.
Αίσθηση καλή, χουφτώματα χωρίς γκρίνια άδειασα μέσα της, τραβήχτηκε ευχαρίστησε και αποχώρησε βιαστική.

Γενικά ένα ωραίο σωματάκι, βιαστική κ διεκπεραιωτική .. δεν ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
free
Ανώτερος
150
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2013
"Οτι καλύτερο σε εμφάνιση είχε η περιοχή σήμερα"

αποκλειεται Γερο-μύστης
11 Σεπτεμβρίου, 2013
Ε όχι και ότι έχει και εμφάνιση αυτή έλεος! ok γούστα είναι θα μου πεις αλλά...
11 Σεπτεμβρίου, 2013
8 στην εμφανιση?Με αριστα το 20 μπορει...ελεος δηλαδη ειπαμε ειναι υποκειμενικο το θεμα αλλα οχι κ ετσι ρε παιδια...η Λαρισα τι επρεπε να παρει τοτε?
12 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

H Λαρίσα για μένα είναι μπάζο, η Κορίνα κουκλί. Κουλ
P
picker(1)
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4