Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μαυρο μακρυ μαλλι.Μετριο αλλα γλυκο προσωπο.
Πολλα παραπανισια κιλα με βυζαρες και κωλαρινο για σκαμπιλια.Παρα τα πολλα κιλα εχει κατι το καβλωτικο-προστυχο πανω της που σε κανει να θες να την ξεσκισεις,αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο στο τελος.Προσωπικα μου βγαζει κατι απο καβλιαρα γειτονισα.Σαν καποια βυζαρου παχουλη που θα μπορουσες να πετυχεις στην λαικη,στο σουπερμαρκετ της γειτονιας και να κανεις κατασταση.

Παρα παρα παρα πολυ καλη στο δωματιο,δεν χαλαει χατηρι,με διαθεση και δεχεται οτι της πεις να κανει (σε λογικα πλαισια...πασπατεμα,πιπιλισμα στηθους κτλ).Η κοπελα ηταν καθαρη.Με το που μπηκε αρχισε το τριψημο του τιμημενου με χερι και βυζαρες.Λιγο ισπανικη χωρις καπελο και μετα κατευθειαν λαστιχο.
Πιπα νορμαλ αλλα με φιλοτιμο μεχρι να σηκωθει ο λουτσος και αμεσως καταθεση στα τεσσερα με τις βυζαρες να κανουν χλαπα χλουπα Γλώσσα

Καθαρο το δωματιο/σεντονια τουλαχιστον στο ματι.Η τσατσα αδιαφορη και μαλλον βαριοταν στα + οτι δεν χτυπησε την πορτα η φωναξε.

Παρκινγκ ουτε για δειγμα.
Παρκαρα στου διαολου τη μανα και περπατουσα 15 λεπτα μην μου ξανασπασουν το τζαμι.

Εν κατακλείδι,ΑΝ αυτος ο τυπος της γυναικας σας αρεσει οχι μονο δεν θα κλαψετε το 10ρικο αλλα θα περασετε καλα.

*Εχω βαρεθει τις μουναρες ''κομοδινα'' και τις ψωναρες που νομιζουν οτι ειναι call girl των 3000 ευρο αλλα ο κακος θεουλης τις εριξε στο μεταξι και εχουν ενα ξινισμενο υφος λες και μας κανουν χαρη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
kurt russel
Μέλος
8
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική