Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 298 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πιθανό είναι η ίδια κοπέλα του συναγωνιστή πιο κάτω.
Λοιπόν, Έλενα = Ρουμάνα, 20 χρονών, μελαχρινή, μέτριο ανάστημα (1.60-1.65), πρόσωπο εντελώς αδιάφορο και πλήρως άβαφη, αλλά μικροδείχνει. Στήθος 3άρι πολύ καλό. Μέση λεπτή. Για τα παραπάνω την έβαλα μέγεθος πάνω Μ.
Ψιλοκάπουλη, μεγάλη κολάρα με αρκετή κυτταρίτιδα αλλά λόγω νεαρής ηλικίας δεν δείχνει άσχημη. Για τα παραπάνω την έβαλα μέγεθος κάτω XL.
Αντικειμενικά είναι αρκετά μέτρια εμφανισιακά, αλλά το νεαρό της ηλικίας και η καταφανής αγελαδίσια και υπάκουη συμπεριφορά της με έκαναν να περάσω.
Μέσα το παιχνίδι πήγε καλά. Πίπα με, αρκετά καλή το κατέχει. Δεν δοκίμασα deep throat αλλά πιθανό να άντεχε. Στην στάσεις απόλες και με άνεση. Πιο καλή στάση της στα 4 μιας και έχει απίστευτα καπούλια! Μόνο μείον το συνεχές "αειαει" και "ειει" από μέρους της λες και πονούσε. Όμως το πήγαινε μια χαρά κατά τα άλλα. Να πω πως στην επικοινωνία μηδέν, δεν μιλά ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Ήταν άνετο μωρό και υπήρχε άνεση χρόνου (10'+).
Συνολικά ήταν μια ικανοποιητική συνεύρεση με ένα υπάκουο και μάλλον άβγαλτο πιπίνι. Συστήνεται αποκλειστικά σε όσους αρέσει ο συγκεκριμένος σωματότυπος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
211
Likes:
4.772
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού